|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu de ziua indragostitilor am facut testul minune si au fost 2 liniute , asa ca iti doresc sa fie cu ochisori |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| taty wrote: asa ca iti doresc sa fie cu ochisori |

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Taty ce cadou minunat..super Ema nema ovulatie azi...e ziua 12. Va tin la curent |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2013 Mesaje: 242
| Daca am rabdare am sa imi fac si eu testul de ziua indragostitilor. Menstra ar trebui sa imi vina pe 12.. Ar fi cel mai frumos cadou |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Iris25 wrote: Ar fi cel mai frumos cadou |

Inregistrat: 7/1/2013 Mesaje: 242
| A! Am uitat sa va spUN! Azi noapte am visat din nou ca mi-au iesit doua teste pozitive Asa am visat si la sarcina trecuta! Sper sa se adevereasca! Cred ca o sa fac beta HCG luni, am sa fiu 9 DPO, e ok! Caci data trecuta nu am facut si regret si acum ca nu stiu Cate saptamani aveam exact... :(.. |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| hello fetele,s-au cam ingrosat randurile pe aici sau mi se pare?:) am intrat sa va salut si sa va mai citesc ..eu sunt pe baricade se apropie ov, mi-am bagat rpd si un concediu ca sa elimin orice factor de stres. Sper la finalul lunii sa fie II :) Va doresc o zi minunata!! |

| Iris cred ca e bine sa faci betahcg. Apoi il mai repeti pentru a vedea daca creste. Si ai zis ca medicul ti-a dat ceva pastile si pentru sustinere sarcina ca sa nu mai fie probleme. Doamne ajuta sa fie bine si sa aveti un Valentine's day minunat |

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| buna ziua fetelor,am intrat sa va salut si plec la treaba |

| ynnea wrote:buna ziua fetelor,am intrat sa va salut si plec la treaba Pleci si la munca...testul pe cand??????? |

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| pai vad ca nici astazi nu mi-a venit acum sa vedem,test fac dupa o saptamana si ceva de intarziere mon deocamdata stau si nu ma gandesc va pup pe toate
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Fetelor, eu nici nu ma gandesc sa fac test, ca nu are rost, decat daca intarzie mult, vreo saptamana. Nu e luna mea, mai stau la coada. Nu am mai scris nimic pentru ca am simptome premenstruale (exact aceleasi pe care le am de cateva luni), asa ca nu are rost, stau relax! Oana, bine ai venit! Va pup! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Buna fetelor, nu am mai intrat de ceva vreme, dar sa stiti ca nu v-am parasit, sunt in continuare pe lista voastra. Va pe toate. |
|

| ynnea wrote: mon deocamdata stau si nu ma gandesc Daca tu zici...eu una nu te cred Si tie si Andreei va doresc teste pozitive ....cand le veti face Imirele ce bine ca ai revenit. Cum esti? |
|

Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Buna fetelor......cum sunteti azi....speram la ceva cu II liniute? ....vreo veste buna? Sa va dau eu una bunicica...mi-am convins sotul sa ia BU aseara si azi m-am conformat ...m-am dus sa cumpar......evident ca pastile...ca altceva nu gustam.....si luni in z 10 ma duc la transvaginala sa vedem ......cand ovulam..... va pup pe toate..... |
|
|