|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Sofia wrote: Simona!!  Acum stai cat mai linistita! Lasa-i pe altii sa faca curatenie si mancare. Subscriu |

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Bravo Simona!Ai sa vezi ca de data asta totul va fii foarte bine.Ma bucur enorm ca e bine.Iti doresc multa,multa sanatate,tie si lu bebe!Concediu placut fetelor.Si eu intru de maine.Bn cu o mica exceptie catelul ca trebuie sa-l car dupa mine,dar aata e.Il iubesc enorm . |

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Multumesc, Ynnea! Asa bine e in vacantaaaaa.... Fetelor care au zis ca nu vor mai intra pana dupa sarbatori: ''Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou plin de sanatate, fericire si implinire'' |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 49
| Simona iti doresc din tot sufletul sa fie bine si sa nu ai probleme, iar sarbatorile sa-ti fie linistite.
Da, am facut investigatii, iar medicul mi-a zis ca prefera sa incercam, ca e posibil sa raman insarcinata, decat sa ma operez. Daca nu se prinde intr-un an, trecem la bisturiu. Mi-a zis sa iau acid folic si mi-a dat sa fac niste analize. All done. Acum urmeaza sa ovulez in perioada Craciunului...sa vedem, poate se prinde ceva.
Sarbatori frumoase si vacanta placuta tuturor celor care au vacanta si care nu vor mai intra pe forum o vreme. Multi pupici iar mosul sa va aduca multe bucurii si un test pozitiv la urmatoarea testare. |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetelor , va scriu de acum , ca apoi nu mai stiu daca mai am timp astazi , nu o sa mai intru o perioada, ca o sa fiu plecata , si nu pot intra pe net ! Va doresc la toate SARBATORI FERICITE , cu multa liniste , cu zapada ...eu inca mai sper ... si pentru fetele care mai au de testat pana la sfarsitul anului sa dea Domnul acum in prag de sarbatori sa vedeti 2 linii !!! Va puuup pe toate si va imbratisez cu drag , mi-ar placea sa va gasesc mai putine cand ma intorc !!!! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2013 Mesaje: 242
| Buna fetelor! Eu mi-am inceput dimineata bine, am dat la rate Inca de la primele ore ale diminetii dar ma gandesc ca poate sunt emotiile inainte de plecare... Ma abtin cu greu sa nu-mi fac test ca poate e prea devreme si mi-e atat de teama de o noua dezamagire... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2013 Mesaje: 4
| Buna feteleor!! Va citesc in fiecare zi! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Urmeaza a 3 a incercare, sper cu noroc de data asta. Vai..sunt cu sufletul la gura de fiecare data, la fiecare incercare, parca nu se mai intampla odata. Sunt asa de nerabdatoare... imi doresc tare mult un bebe grasut sa-l iubesc!! Sunt curioasa daca a-ti folosit careva Branca Ursului. Eu luna aceasta am inceput, din prima zi de menstruatie, urmeaza ovulatia in urmatoarele zile, sper sa-si faca efectul BU . Va tin la curent! Doamne ajuta sa fie cu ochisori !! |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Roxihan iti urez bun venit . S-a tot discutat aici de branca ursului , mai foloseam prescurtari "BU". Si eu iau , am luat 2 luni , pana la ovulatie . Este foarte buna , regleaza CM. Iris , poate e de bine daca ai dat la rate, nu am inteles din prima ce ai vrut sa zici 
Va puuup pe toate , am plecat !! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor va pun un link sa va inspire
http://www.filmedocumentare.com/secretul/
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Sofia cand am avut eu scurgerea aia ca ramasesem insarcinata,avean toate simptomele premenstruale.in special sanii mariti.simona ma bucu enorm ca doctorul ti-a dat sperante acum stai cumintica in pat si sa nu faci efort deloc.sa te tii de tratament si vei vedea ca totul va fi bn. |

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| roxihan wrote:Buna feteleor!!  Va citesc in fiecare zi! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Urmeaza a 3 a incercare, sper cu noroc de data asta. Vai..sunt cu sufletul la gura de fiecare data, la fiecare incercare, parca nu se mai intampla odata. Sunt asa de nerabdatoare... imi doresc tare mult un bebe grasut sa-l iubesc!! Sunt curioasa daca a-ti folosit careva Branca Ursului. Eu luna aceasta am inceput, din prima zi de menstruatie, urmeaza ovulatia in urmatoarele zile, sper sa-si faca efectul BU  . Va tin la curent! Doamne ajuta sa fie cu ochisori !! Bine ai venit.BU e foarte buna:).Sedere cat mai scurta. |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/12/2013 Mesaje: 326
| roxihan wrote:Buna feteleor!!  Va citesc in fiecare zi! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Urmeaza a 3 a incercare, sper cu noroc de data asta. Vai..sunt cu sufletul la gura de fiecare data, la fiecare incercare, parca nu se mai intampla odata. Sunt asa de nerabdatoare... imi doresc tare mult un bebe grasut sa-l iubesc!! Sunt curioasa daca a-ti folosit careva Branca Ursului. Eu luna aceasta am inceput, din prima zi de menstruatie, urmeaza ovulatia in urmatoarele zile, sper sa-si faca efectul BU  . Va tin la curent! Doamne ajuta sa fie cu ochisori !!
Roxihan Bine ai venit! Ma bucur ca se inmultesc randurile..Sedere cat mai scurta!
Eu nu-ti recomand sa iei BU decat daca ai CM neregulat sau ai alte probleme. Eu am luat desi nu trebuia si m-am dereglat in luna respectiva. Am luat doar 10 zile inainte de ovulatie dar mi-a venit la 23 de zile!! De obicei imi vine la 28. Ia mai bine acid folic.
Eileen nu plecaaa uf Sarbatori fericite!!!! Pupici multi!!
mai fetelor, eu cu cine raman pe aici?!!
Catalyna ms de raspuns. Am tot auzit in ultima vreme povesti asemanatoare..Deci fetelor, este chiar o pierdere de timp si energie sa analizam simptome. Din pacate este singurul lucru care ne ramane de facut...in lipsa de altceva
Iris este prea devreme !!! Mai asteapta un picutz! |
|
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Roxihan bine ai venit si iti doresc sedere cat mai scurta! Am luat BU si mi.a scurtat menstruatia la 26 de zile. Fetelor ce ma faceti??? Cum stati cu treburile??? |
|
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Crisbrustur ce mai faci? Vreo urma de urati? Sofia, tu ce mai faci? Maryella ce faci? Ai ceva intarziere, nu? Tin pumnii fetelor ce urmeaza la testat! |
|
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Simona ma bucur ca esti increzatoare si ca total este bine,va pup si sper sa nasti un bebe sanatos si frumos eileen draga mea vacanta placuta si sarbatori fericite iris stai linistita,daka este sa fie bebe este akolo un pleaca nicaieri roxyhan bine ai venit draga si sper sa stai aici cat mai putin timp,sa te duci la gravidutze mai repede ammodytes ma bucur ca ai facut investigatii,si fa ce-ti spune doctorul,sa speram ca nu vei avea nevoie de bisturiu |
|
|
|
|