Clubul aspirantelor - 24
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Friday, December 20, 2013 9:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
simona83 wrote:
Fetele, de maine cred ca ma intorc pe lista. Am observat niste pete mici de sange si ciudat, il simt pe bebe jos. Ce-o fi, o fi, cu Dumnezeu inainte. Maine dimineata am ecografie si dc asa e cum simt, atunci am sa cer chiuretaj sa analizeze adn-ul. Incerc sa imi mentin speranta dar stiu ca o data ce vezi rosu...Cray Cray Cray

Simona, nu mai sta nicio secunda pentru ca risti viata copilului tau! Nu e de stat in asemenea cazuri.

Nu stiu a cata oara povestesc, insa iti va prinde bine.
La prima mea sarcina dusa pana la termen am avut o hemoragie serioasa la 5 sapt. - cu flux ca la c.m.
S-a oprit dupa 10 zile de stat la pat si tratament iar dupa 2 sapt. de internare in total, am plecat acasa cu plasa de medicamente + injectii si promisiunea ca merg la eco la 8 sapt.

Problema era ca aveam sarcina prea mica si nu se vedea embrionul la eco, asa ca medicii au concluzionat ca e sacul embrionar gol sau ca organismul meu incearca sa scape de o sarcina viciata. In fiecare zi dintre cele 2 sapt. de internare ma presau sa fac chiuretaj si in fiecare zi i-am refuzat.

La 8 sapt. aveam o inimioara puternica iar eu boceam in pumni la gandul ca as fi putut lua decizia gresita.

Cu tot cu medicamentatie, la 12 sapt. am repetat figura, deci a urmat acelasi tipar, cu internare 2 sapt. si interdictie de a mai face efort.

Cu toata atentia si grija, la 24 sapt. am pierdut dopul gelatinos, aveam contractii si cand ma duc la spital, imi zice zabauga aia de doctorita ca am colul deschis si cam asta este...

Bineinteles ca in incrancenarea mea, m-am urcat in masina si am plecat in alt oras, unde m-a preluat o doamna doctor, care m-a privit in ochi si mi-a spus ca nu o intereseaza ce planuri am eu, insa ea ma va tine sub observatie si voi naste la termen vreau-nu vreau.

Oooook, tanti, promit sa fiu cuminte, ca oricum nu aveam alternativa.

Pe scurt, dupa 3 luni jumatate de stat in spital numai in pat, cu tratament si optimism, am nascut la termen, in dimineata de Craciun, o papusa zulufata si cu gropite in obrajori.

Nu renunta!

Si... culmea, colul meu s-a inchis singur la 34 sapt., cand deja trecuse pericolul major, insa nu pot spune ca a fost usor si nici ca nu mi-a fost frica in fiecare zi sa nu se intample ceva rau.
Mon1
Scris: Friday, December 20, 2013 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Kali saracuta de tine ...prin cate ai trecut si tu. Bravoo DistanceKiss
Simona te rog mergi la medic cat mai repede si vino cu vesti bune Hands Hands campfire
Ammodytes bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirici DistanceKiss
Fetelor va multumesc pentru urari si va pupacesc DistanceKiss
Eu sunt bine si ma bucur de perioada asta libera, de vacanta pana pe 6 ian....yuppyyyyyyy
Va pup si va doresc o zi frumoasa!DistanceKiss
ynnea
Scris: Friday, December 20, 2013 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
neatza fetelor
simona dute la medic de urgenta si numai astepta,nu te gandi la rau ca poate nu este nimic,nu-ti pierde speranta te pup si astept rezultate buneCheek Kiss
Kali vai ce poveste emotionanta ai avut,este bine ca nu ai incetat sa speri si ai vazut ca dumnezeu te-a ajutat Cheek Kiss
Ammodytes ma bucur ca v-ati apucat de treaba,dar in legatura cu acel fibron nu te-ai dus la doctor eu stiu ca,cand ai fibron te opereaza,asa a patit si matusa mea si bunica,te pup si eu zice ca ar fi bine sa faci mai multe investigatii,asta daka nu ai facut ca nu ai mentionat,oricum sper sa fie bine si sa devii mamica cat mai repede
alinaa86
Scris: Friday, December 20, 2013 10:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/26/2013
simona83 wrote:
Fetele, de maine cred ca ma intorc pe lista. Am observat niste pete mici de sange si ciudat, il simt pe bebe jos. Ce-o fi, o fi, cu Dumnezeu inainte. Maine dimineata am ecografie si dc asa e cum simt, atunci am sa cer chiuretaj sa analizeze adn-ul. Incerc sa imi mentin speranta dar stiu ca o data ce vezi rosu...Cray Cray Cray

Simona, poate nu e ce crezi tu. Asteapta pana la eco. Noi suntemi alaturi de tine Gossip

Fetelor, eu va urez Sarbatori Fericite (nu stiu cand voi mai putea posta) si fie ca Noul An sa va aduca implinirea tuturor dorintelor (mai ales cea mai importanta bebic )
Va pup si va imbratisez cu drag !!! floare3
ynnea
Scris: Friday, December 20, 2013 10:43 AM
Nivel

Mon MA BUCUR CA AI LUAT VACANTA,TE PUPACESCCheek Kiss ,SI SOTUL MEU IA ASTAZI URAAAAAAABravoo Hilar
Sofia
Scris: Friday, December 20, 2013 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 6/12/2013
sorry1 wow simona...nu ma asteptam la vestile astea...iti spun si eu acelasi lucru - mergi la doctor!!!
Asa cum a spus si Roxintha de cazul ei, si eu stiu multe cazuri in care au avut fel de fel de sangerari, acum nu tb sa -ti faci scenariul cel mai sumbru pt ca oricum ii faci si lui bb mai mult rau deci...fara gandire negativista, serios newno

Kali, eu nu stiam prin ce ai trecut. Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Este exemplul perfect de incredere si sacrificiu. Avem nevoie de happyend-uri.

Ammodytes bine ai venit! Sedere cat mai scurta!! Speram sa-ti facem transferul cat mai repede la burtici.

Catalyna..asa de curiozitate, atunci cand ai avut sangerarea, cu o zi inainte sa-ti vina, a fost insotita si de simptomele normale premenstruale sau nu?

Eileen
Scris: Friday, December 20, 2013 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Sofia wrote:
Catalyna..asa de curiozitate, atunci cand ai avut sangerarea, cu o zi inainte sa-ti vina, a fost insotita si de simptomele normale premenstruale sau nu?

Ma bag ca musca-n lapte ras
Eu sunt convinsa ca a avut si simptome premenstruale ras
Sofia azi ar trebui sa vina , nu ?

ynnea wrote:
Mon MA BUCUR CA AI LUAT VACANTA,TE PUPACESCCheek Kiss ,SI SOTUL MEU IA ASTAZI URAAAAAAA

Si pentru mine nu te bucuri ?sic pupici

Alina multumim , si eu o sa lipsesc o perioada Hilar Mai stau doar cateva ore cu voiGossip
ynnea
Scris: Friday, December 20, 2013 11:05 AM
Nivel

Eileen wrote:

Si pentru mine nu te bucuri ?sic pupici

Cum sa nu ma bucur pentru tine eileen,scuza ma dar cred ca am trecut peste postarea ta si nu am vazut,rusine sa-mi fieBlushing Blushing Cheek Kiss dance
Eileen
Scris: Friday, December 20, 2013 11:09 AM
Nivel

Glumeam draguto ! Te pup Cheek Kiss Cheek Kiss
Sofia
Scris: Friday, December 20, 2013 11:16 AM
Nivel

Eileen ras dap, si cred ca-mi si vine, pt ca am acea durere specifica de ovare si fierbinteala. Asa cum spuneai si tu este frustrant sa ai simptome dif de la luna la luna. Ieri am avut o pata rozalie, astazi pete maronii. Din roz in maroniu .. Crazy In fine nu conteaza ca am avut betahcg neg deci nu-mi bat f tare capul.
Am intrebat-o pe Cata pt ca vb cu o prietena ieri care este graviduta si imi spunea ca nu a fost absolut nicio dif de durere sau simptome. O dureau la fel ovarele si din mom in mom se astepta sa-i vina. Saraca mi-a repetat socata de vreo 3 ori...mai nicio diferenta...pt ca nu era o sarcina planificata. M-am gand sa va spun si voua.. sa va bag in ceatza si mai rau..ras
Eileen
Scris: Friday, December 20, 2013 11:19 AM
Nivel

Sofia , pe mine nu ma mai baga nimic in ceata . Am hotarat...fara notat simptome si gandit la ele. E pur si simplu o pierdere de energie . Chiar trebuie sa intelegem ca le monitorizam in zadar. Simptomele sunt aceleasi !!! Stiu ca si tu stii asta ras Cheek Kiss
Luna aceasta DIN NOU NU AM CE TESTA !!colors
Sofia
Scris: Friday, December 20, 2013 11:20 AM
Nivel

Eileen wrote:
Sofia , pe mine nu ma mai baga nimic in ceata . Am hotarat...fara notat simptome si gandit la ele. E pur si simplu o pierdere de energie . Chiar trebuie sa intelegem ca le monitorizam in zadar. Simptomele sunt aceleasi !!! Stiu ca si tu stii asta ras Cheek Kiss

Subscriu! Am simtit-o pe pielea mea atatea luni de zile! Sunt doar de la cresterea normala de progesteron in faza luteala.
Si acum, cu ce mi-a spus fata asta, chiar ca nu mai conteaza nimic pana nu se inregistreaza o intarziere semnificativa.
simona83
Scris: Friday, December 20, 2013 11:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Am venit de la medic cu sacosica de medicamente. Nu mi-a confirmat ca e bebe bine, dar a zis ca nici nu e iminenta de avort deocamdata. Ne revedem pe 26 si sper sa vedem si inimioara. Acum a zis ca el baga mana in foc ca e sarcina prea mica sa vedem bataile inimii, in niciun caz nu are 6 saptamani si cateva zile, dupa data ovulatiei. De pozitionat e pozitionat corect, am vazut si embrionul in sac dar e mititel. Mi-a dat femibion (un fel de super acid folic) in loc de acid folic, uscosin, arefam, aspenter, clexane in continuare.

I-am si zis ca as manca si rahat, si nu din cel turcesc, doar sa fie bine. Oricum, am plecat de acolo mai linistita, macar o sa fiu om de Craciun. In rest, cum vrea Dumnezeu. Eu nu renunt la copilul asta si daca Doamne Doamne vrea sa fie ingeras, tot nu renunt.Hands Hands
Multumesc pentru energia pozitiva si rugaciunile voastre.

Concediu placut celor care l-au inceput dejaDistanceKiss
Eileen
Scris: Friday, December 20, 2013 11:41 AM
Nivel

Simona , ma bucur ca gasesc speranta in postarea ta ! Fii tare , sa speram ca o sa fie bine , stai cumintica si ia tratamentul.Cheek Kiss
Sofia
Scris: Friday, December 20, 2013 11:42 AM
Nivel

Bravoo Simona!! pupici Acum stai cat mai linistita! Lasa-i pe altii sa faca curatenie si mancare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.