Clubul aspirantelor - 24
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raisa28
Scris: Thursday, December 19, 2013 10:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/26/2013
Neata fetelor
Yneea sa ajungi tu la nastere ca acolo o sa fii curajoasa pentru puiul tau;noi femeile suntem puternice si trecem pentru toate pentru a ne vedea copii sanatosi
Sofia relaxeaza-te de sarbatori si uita un pic de probleme, si din ianuarie ia taurul de coarne si nu te lasa orice ar fi;va veni si bebe pana la urma Cheek Kiss
Va trimit multi Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss la toate
ynnea
Scris: Thursday, December 19, 2013 10:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
raisa28 wrote:
Neata fetelor
Yneea sa ajungi tu la nastere ca acolo o sa fii curajoasa pentru puiul tau;noi femeile suntem puternice si trecem pentru toate pentru a ne vedea copii sanatosi
Sofia relaxeaza-te de sarbatori si uita un pic de probleme, si din ianuarie ia taurul de coarne si nu te lasa orice ar fi;va veni si bebe pana la urma Cheek Kiss
Va trimit multi Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss la toate

da ai dreptate raisa,eu sunt o fire sensibila si fricoasa de aceea mi-a trebuit un barbat puternic si sa nu fie sensibil ca mine,mareu ma incurajeaza si trec cu bine peste toate
Sofia
Scris: Thursday, December 19, 2013 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/12/2013
raisa28 wrote:
Neata fetelor

pupici ms.
dap, acum sunt un pic cry fool closedtopic ca tb sa-mi vina si CM
Eileen
Scris: Thursday, December 19, 2013 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Sofia , asta as face daca as putea Buddy1 si apoi Cheek Kiss
Sofia
Scris: Thursday, December 19, 2013 10:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/12/2013
Eileen wrote:
Sofia , asta as face daca as putea Buddy1 si apoi Cheek Kiss

pupici
raisa28
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/26/2013
Si mie trebuie sa-mi vina uratii azi sau maine si apoi dupa Craciun ma apuc de treaba Love
Mon1
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Iris25 wrote:
Fetelor, tocmai ce am avut spotting rosu.. ce sa fie oare?.. Hilar
Toata saptamana trecuta m-a mancat foarte tare pielea, mai ales sanii iar aseara m-a durut spatele groaznic. Menstra ar trebui sa vina pe 28 deci... posibil sa fie sangerare de implantare? Hands

Iti doresc sa ai un bebe in burtica din tot sufletul...dar hai sa-ti zic ce nu inteleg eu.
Prima zi de ciclu a fost pe 28 nov. Ai avut ovulatia undeva pe 17 decembrie (am recitit ce ai postat tu anterior cand faceai testele de ovulatie ''Clubul aspirantelor -23 pagina 70- unde aveai test pozitiv in data de 16 dec). Ai un ciclu de 30-35 zile. Nu te-ai gandit ca poate pe 18 dec, adica ieri tu ai ovulat.
Din ce stiu eu implantarea embrionului are loc de obicei la o distanta de 6-12 zile de la fertilizarea ovulului (de la momentul actului sexual neprotejat care corespunde momentului conceptiei).

Iar tu Eileen...era normal sa te intrebi ca si mine DistanceKiss
Intreb si eu si imi doresc sa ma contrazica cineva care stie ce zice.DistanceKiss

Eileen
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:23 PM
Nivel

Mon , asta intrebasem si eu, e posibil spotingul ala sa fie de fapt ovulatia ? Cred ca am mai discutat ca unele femei sangereaza la ovulatie , nu ?
Am scris in timp ce tu ai dat edit sic Cheek Kiss
Mon1
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:26 PM
Nivel

Eileen wrote:
Mon , asta intrebasem si eu, e posibil spotingul ala sa fie de fapt ovulatia ? Cred ca am mai discutat ca unele femei sangereaza la ovulatie , nu ?
Am scris in timp ce tu ai dat edit sic Cheek Kiss

Da chiar am completat in mesajul anterior ca ai intrebat pe buna dreptate. Adica imi doresc sa nu dam informatii eronate. Oricum simptomele sunt in fiecare luna, daca am sti cand ramanem insarcinate ar fi bine.

Sa nu crezi cumva acum Iris ca nu-mi doresc sa fi avut tu spotting...dar dupa parerea mea era imposibil.DistanceKiss
catalyna
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
Mon ai dreptate.este prea devreme pt spoting.sigur a fost de la ovulatie.eu am avut spoting si cand am ramas insarcinata (o zi inainte de data la care treb sa imi vina menstra).dar am avut si sangerare la ovulatie.imi pare rau iris, dar crede-ma ca le-am experimentat pe toate si e mult prea devreme pt spoting. Iti doresc sa fie bebe luna asta.mai ai un pic de rabdare si o sa afli Cheek Kiss DistanceKiss
Mon1
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:42 PM
Nivel

Ma bucur ca ai intrevenit si tu Cata care ai experienta si stii ce zici.
Una peste alta iti doresc Iris sa fie testul pozitiv , sa spargi gheata de sarbatori si sa ma tragi dupa tine (pe 28 e ziua mea de nastere)DistanceKiss
Despre mine fetelor...am intrat mai rar pentru ca mi-a venit mamica din tarile calde.
Sambata taiem porcul si abia astept sa pap soric. In weekend imi vine si nepotelul si va avea clar toata atentia mea. E o perioada foarte frumoasa a anului pentru mine. computerlove
Va citesc in fiecare zi, iar atunci cand e nevoie intervin.
Va pupacesc pe toate si iloveyou
O zi frumoasa!campfire
Eileen
Scris: Thursday, December 19, 2013 1:06 PM
Nivel

Si eu sper ca nu o sa fim interpretate gresit . Sa dea Domnul sa fie cu ochisori Irismajoreta
Mon , eu iti spun de pe acum La multi anibirthday floare2 , ca atunci sigur nu o sa fiu prin zona . Sa fii sanatoasa si mamica cat mai repede.
Sotul meu s-a dus la taiat porcul la socrii mei , mi-a pastrat soriiic si mie Hilar
De maine intru si eu in concediu , si o sa va parasesc puutin Crazy
doinanuta
Scris: Thursday, December 19, 2013 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Mon1 wrote:

Iti doresc sa ai un bebe in burtica din tot sufletul...dar hai sa-ti zic ce nu inteleg eu.
Prima zi de ciclu a fost pe 28 nov. Ai avut ovulatia undeva pe 17 decembrie (am recitit ce ai postat tu anterior cand faceai testele de ovulatie ''Clubul aspirantelor -23 pagina 70- unde aveai test pozitiv in data de 16 dec). Ai un ciclu de 30-35 zile. Nu te-ai gandit ca poate pe 18 dec, adica ieri tu ai ovulat.
Din ce stiu eu implantarea embrionului are loc de obicei la o distanta de 6-12 zile de la fertilizarea ovulului (de la momentul actului sexual neprotejat care corespunde momentului conceptiei).

Iar tu Eileen...era normal sa te intrebi ca si mine DistanceKiss
Intreb si eu si imi doresc sa ma contrazica cineva care stie ce zice.DistanceKiss

acelasi lucru am gandit si eu,dar nu am vrut sa intervin pana nu v-am vazut pe voi.Eu am lunar o picatura de sange in perioada ovulatiei.Chiar de la mine a plecat discutia.Sper sa nu fim interpretate gresit.Eu asa patesc lunar.Vad ca suna asta iar n-am patit.
Eileen
Scris: Thursday, December 19, 2013 1:12 PM
Nivel

Eu nu stiu ce sa mai zic de ovulatie , ca nu mi-am mai luat temperatura , a revenit albusul de ouHilar ,mi-am luat temperatura doar azi si alaltaieri si a fost de 36.2 resprectiv 36.1 asa ca nu mai stiu . Oricum nu facem/faceam nimic , doar ca vroiam sa stiu si eu daca ovulez Haha
Doina si nu e misto ca ai spotting la ovulatie ? Asa stii cand ovulezi fara teste si alte prostii , nu ?
Iris25
Scris: Thursday, December 19, 2013 1:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2013
[quote=Mon1]

Din ce stiu eu [b]implantarea embrionului are loc de obicei la o distanta de 6-12 zile de la fertilizarea ovulului (de la momentul actului sexual neprotejat care corespunde momentului conceptiei).

da, menstra am avut-o pe 28 nov. iar de pe 13 decembrie si pana azi testele de ovulatie sunt oarecum pozitive.. adica linia de Test nu e la fel de intensa ca cea de Control... doar pe data de 13 linia de Test a fost putin mai intensa fata de celelalte zile (dar nu la fel de intensa ca cea de Control)... De aceea sunt si eu putin confuza deoarece nu stiu ce sa mai cred. Ma gandesc ca poate Soy mi-a reglat menstra la 30 de zile si am ovulat pe data de 13... nu stiu... Acum nu mai am nici un simptom.. Am bebelit ieri,ca sa fiu sigura ca nu ratez nimic, iar azi mi-am luat zi libera Crazy . Imi fac bagajele ca maine vin in Romania Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.