Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Eileen wrote:Andreea , in legatura cu tickerul , cand iti intarzie , iti faci altul apoi , si il lipesti din nou la semnatura , ca sa fie la zi . Doina , de ce ramai singura ? Prietenul tau ce face ? Si eu cel mai mult imi doresc liniste de sarbatori , dar cine stie ce ne asteapta ... Stiu, dar mi-a fost lene . Il fac acum ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 96
| Buna fetele Anca bine ai venit si sa stai cat mai putin la aspirante Fetelor eu sunt la munca si trebuie sa fac bradul ,dar n-am nici un chef,parca nu am intrat in febra sarbatorilor;in pauza de masa trebuie sa fug sa iau si ceva cadouri pentru nepotei si sot de Mos Neculai si poate intru mai dupa amiaza; |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| eu sunt mai smechera de aici ca m-am casatorit cu unul mai mic decat mine, cam cu vreo 3 ani si jumatate asa; cat despre faptul ca varsta aduce sigur cu ea maturitatea la barabti din experienta mea nu e asa deloc;m-am intalnit cu cineva cu 10 ani mai amre ca varsta si cu 15 mai mic la minte;in ciuda faptului ca e mai mic de cat mine sotul meu e mult mai matur in gandire decat mine, mai serios;mi-a fost greu la inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca e mai mic decat mine, dar acum nu mai conteaza; anka nu stiu la ce afectiune a trompelor te referi; cilii nu sunt o afectiune,daca la ei te referi, sunt cei care transporta ovulul spre uter si trb sa fie functionali;am spus doar ca de la HSG nu apar lamuririle care trb: o trompa permeabila nu e totuna cu o trompa functionala; asta se vede numai la laparoscopie;eu una nu as mai face HSG-ul daca as fi stiut ce stiu acum despre aceasta investigatie; dupa mine cele mai importante investigatii sunt histeroscopia, laparoscopiadaca e cazul si analizele hormonale in zilele specifice; si desigur monitorizarea ovulatiei la ecograf si desigur la ambii parteneri analizele uzuale de sange ;pentru ca si o lipsa de calciu sau fier pot determina o infertilitate temporara;iar la barbati spermograma si spermocultura;iar daca astea sunt ok se trece la investigatii suplimentare gen cariotip, trombofilie, din astea; raisa spor la cumparaturi! |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Anca, bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Eu sunt un ghem de emotii, imi dau lacrimile din orice. Ieri am primit o scrisorica catre Mos de la o fetita dintr-o familie nevoiasa - isi doreste atat de putine, am lacrimat din abundenta si imi doresc enorm sa ii indeplinesc macar o parte din visul de Craciun.
Urmeaza o perioada magica, in care avem ocazia sa fim mai buni, mai generosi si recunoscatori lui Dumnezeu pentru ce avem. Sper sa reusesc sa imi educ copilul sa fie bun, generos si cu frica de Dumnezeu, iar anul asta e anul potrivit sa renuntam la niste jucarii in favoarea celor mai putin norocosi; o sa iasa cu lacrimi de crocodil, dar sper sa inteleaga. Fetita asta nu are apa calda, asta i-a cerut Mosului, pe langa haine calduroase, o papusica si cateva dulciuri.
Iar pustiul meu vrea masinute fara numar, nu vrea sa auda de haine, ar vrea si niste ciocolata in loc de masa de pranz daca se poate
Eu... imi doresc copii sanatosi, sa fie ai mei sanatosi si sa ne iubim, sa ne intelegem si sa radem impreuna, din tot sufletul.
Si, mi-as mai dori sa ne vedem in aceeasi formula de Burtici si sa ne vedem la plimbat bebei in parc
|
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eileen wrote:Andreea , in legatura cu tickerul , cand iti intarzie , iti faci altul apoi , si il lipesti din nou la semnatura , ca sa fie la zi . Doina , de ce ramai singura ? Prietenul tau ce face ? Si eu cel mai mult imi doresc liniste de sarbatori , dar cine stie ce ne asteapta ... Amandoi vom fi la munca:).Eu cainele ca au caine si nu aucu cine sa-l lase si el lucreaza in ziua de craciun ca a avut concediu tot noiembrie:) |
|

| simona83 wrote:Anca, bine ai venit si sedere cat mai scurta! Eu sunt un ghem de emotii, imi dau lacrimile din orice. Ieri am primit o scrisorica catre Mos de la o fetita dintr-o familie nevoiasa - isi doreste atat de putine, am lacrimat din abundenta si imi doresc enorm sa ii indeplinesc macar o parte din visul de Craciun. Urmeaza o perioada magica, in care avem ocazia sa fim mai buni, mai generosi si recunoscatori lui Dumnezeu pentru ce avem. Sper sa reusesc sa imi educ copilul sa fie bun, generos si cu frica de Dumnezeu, iar anul asta e anul potrivit sa renuntam la niste jucarii in favoarea celor mai putin norocosi; o sa iasa cu lacrimi de crocodil, dar sper sa inteleaga. Fetita asta nu are apa calda, asta i-a cerut Mosului, pe langa haine calduroase, o papusica si cateva dulciuri. Iar pustiul meu vrea masinute fara numar, nu vrea sa auda de haine, ar vrea si niste ciocolata in loc de masa de pranz daca se poate Eu... imi doresc copii sanatosi, sa fie ai mei sanatosi si sa ne iubim, sa ne intelegem si sa radem impreuna, din tot sufletul. Si, mi-as mai dori sa ne vedem in aceeasi formula de Burtici si sa ne vedem la plimbat bebei in parc Stiu si eu ce inseamna.Acelasi lucru zic si eu denepoata mea care n-ar da nici o papusa desi are o multime.am zis ca nu-i mai luam:) dar nu ma pot abtine.La munca la 10 ani are ifone 3 di ii vorbeste lu masa ca pe maidan.Ii zice ca e si proasta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| doinanuta wrote: .. n-ar da nici o papusa desi are o multime.am zis ca nu-i mai luam:) dar nu ma pot abtine.La munca la 10 ani are ifone 3 di ii vorbeste lu masa ca pe maidan.Ii zice ca e si proasta
Cand eram tanara, parca numai copii din astia vedeam ...si din aia care se tavalesc pe jos ca sa obtina ceva ...nici prin cap nu-mi trecea sa am vreodata copii |
|

| Acum nu mai are nevoie de ifone3,vrea s4 ultima generatie.Aseara masa facea abonament la cosmote ca sa-i tel celui de-a 6.Asta acum are ifone4 si vrea s3.Sugur ifone4 o sa ajunga la cel de 10 ani si o aa faca ca trenu ca ala are s3 nou si lui ii da unu folosit.Deja ii vad:) |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Imi doresc ca sarbatorile si ziua mea sa-mi aduca bebelul mult dorit, sanatate familiei si liniste sufleteasca. Sper ca anul nou sa ne prinda la burtici. |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| doinanuta wrote: Stiu si eu ce inseamna.Acelasi lucru zic si eu denepoata mea care n-ar da nici o papusa desi are o multime.am zis ca nu-i mai luam:) dar nu ma pot abtine.La munca la 10 ani are ifone 3 di ii vorbeste lu masa ca pe maidan.Ii zice ca e si proasta
Wooaaa... l-as manca pe victor daca ar vb vreodata altfel decat respectuos cu noi sau cu bunicii, sau cu orice adult pana la urma. Nu ma intelegeti gresit. Isi iubeste jucariile si isi doreste mereu mai mult. Incerc eu sa il atrag spre carti si colorat, dar e baiat, are 4 ani si e normal sa vrea sa faca nazdravanii specifice baieteilor. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| doinanuta wrote: Amandoi vom fi la munca:).Eu cainele ca au caine si nu aucu cine sa-l lase si el lucreaza in ziua de craciun ca a avut concediu tot noiembrie:)
Aiurea , macar noi suntem liberi amandoi , plec la parinti de Craciun .
MON wrote:Imi doresc ca sarbatorile si ziua mea sa-mi aduca bebelul mult dorit, sanatate familiei si liniste sufleteasca. Sper ca anul nou sa ne prinda la burtici.
Mon , asa sa fie !! Simona , sunt sigura ca e un baietel educat
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/12/2013 Mesaje: 326
| Buna fetelor,
Am ramas in urma cu lectura..ma updatez diseara.. Am intrat doar sa va spun ca acum 5 min mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv, sunt in z14 !!! In mod normal nu e ceva asa deosebit dar mie luna aceasta mi-a mai iesit pozitiv si in ziua a 8- a. Am stiut insa ca nu am ovulat atunci pentru ca temp bazala mi-a ramas ff scazuta. Deci Eileen si Mon, ca voi ati spus ca va faceti teste de ovulatie, sunt dovada vie ca acestea nu sunt de ajuns. Doar temp bazala poate confirma ovulatia. Testele ne ajuta doar sa stim cand creste LH-ul. Daca ar fi fost sa ma iau doar dupa test ar fi insemnat ca am ovulat in z8.
bebe o sa postez graficul, acum astept sa-mi creasca temp.
Va |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| Sofia wrote:Buna fetelor, Am ramas in urma cu lectura..ma updatez diseara.. Am intrat doar sa va spun ca acum 5 min mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv, sunt in z14 !!!  In mod normal nu e ceva asa deosebit dar mie luna aceasta mi-a mai iesit pozitiv si in ziua a 8- a. Am stiut insa ca nu am ovulat atunci pentru ca temp bazala mi-a ramas ff scazuta. Deci Eileen si Mon, ca voi ati spus ca va faceti teste de ovulatie, sunt dovada vie ca acestea nu sunt de ajuns. Doar temp bazala poate confirma ovulatia. Testele ne ajuta doar sa stim cand creste LH-ul. Daca ar fi fost sa ma iau doar dupa test ar fi insemnat ca am ovulat in z8. bebe o sa postez graficul, acum astept sa-mi creasca temp. Va
eu astept cu interes |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Buna fetelor!Bun venit Anca!Eu sunt cam trista au venit uratii! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| deyutzu wrote:Buna fetelor!Bun venit Anca!Eu sunt cam trista au venit uratii! Iti dau eu o suta de |
|
|