Clubul aspirantelor - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea.A
Scris: Thursday, December 5, 2013 9:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Neata, iubitele mele! Nu am mai apucat sa intru pentru ca ieri am fost la cimitir de dimineata si am facut curat pe mormintul bunicului si al verisoarei, iar de la 12 am plecat la munca. Eu lucrez cu contract de doua ore, iar doamna, ca sa nu ma puna pe drumuri, ma cheama de 2 ori pe saptamana cate 5 ore. Aseara cand am ajuns, ma durea un picior (din fund Lol ) si am inceput sa fac un pic de febra (ca e tare curent in magazin si frigut). Asa ca, pentru prima oara dupa mult timp, am adormit pe la 8. Am reusit sa citesc pe fuga postarile voastre. M-am speriat initial cand am vazut doar 5 pagini, dar m-am bucurat cand mi-am dat seama ca avem casuta noua. Acum, sa o iau pe rand:
Micaela: WOW!!!! Stii cum zic americanii, ai fost cea care a spart tiparul!! FELICITARI DIN TOATA INIMA! Sa va dea Domnul sanatate amandurora, sa duci o sarcina usoara si sa fie bebe mancacios si puternic!
Nanny, cred ca esti cea mai puternica femeie pe care am intalnit-o in viata mea computerlove (chiar daca numai virtual momentan),dupa bunica mea (care a trecut prin nenumarate situatii si niciodata nu si-a pierdut credinta).
Anca, bine ai venit si speram sa urmezi exemplul Micaelei, sa fugi cat mai repede la gravidute!
Eileen, orice s-ar intampla, noi trebuie sa fim alaturi de sotii nostri, chiar daca ei de multe ori nu ne simt durerea, noi o simtim pe a lor si ii ajuta doar sa fim acolo, sa ii intelegem si sa ii dadacim.
Carmenalina, poti sa il alinti si un pic mai mult, chiar daca e pauza Hilar !
Maryella, Bebe, mi-ar fi placut enorm sa fi fost si eu acolo cu voi Cray !
Roxanine, ai sa vezi, dupa ce terminati si cu renovatul, o sa relaxati si o sa vina si gazuta dance !
Roxinthya, mai ai ceva noutati?
Mon1 wrote:

Doina, de-abia astept sa vad ce rezultate ai de la tinctura de zmeur Hilar !
Andreeati-ai luat epilator si nu mai vb cu noi? hohot hohot ...glumeam...ce mai zici ca mai faci? DistanceKiss
Ce familie frumoasa floare3 campfire

Mon, nu va lasa eu doar pentru un epilator Crazy Crazy ... poate daca era unul roz, cu luminite si vibra hohot hohot hohot hohot hohot. Uneori, chiar nu ma simt in stare sa scriu. As vrea sa va intreb si sa va spun atat de multe, incat ma pierd.
Eu citesc postarile fiecareia dintre voi si pe urma, intr-o alta pagina va scriu. Mon, felicitari pentru ca ai o memorie minunata!
lmirele
Scris: Thursday, December 5, 2013 9:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/5/2013
Mon, sunt prezenta zilnic si va citesc, dar nu sunt prea vorbareata.Oricum cand o sa am noutati o sa fiti primele care afla.iloveyou
carmenalina
Scris: Thursday, December 5, 2013 9:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Andreea fii sigura nu s-a terminat asa repede alintatul...astept sa vina week-end-ul, ca ramane singuri acasa...si facem si restul de nebunii...ras
doinanuta
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Eileen wrote:

Doina , bineinteles ca are alcool , este baza tincturii , se macereaza planta in alcool , si are cel mai rapid efect (comparativ cu comprimatele) fiindca trece direct in sange . Nu trebuie luat in timpul mesei , cel mai bine pe stomacul gol..mie la inceput mi se cam taiau picioarele de la ea (si branca ursului ) alcool alcool acum m-am obisnuit hohot hohot
Mon , scuze , nu mai stiam daca esti si tu profa sau nu dance

Nanny Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove computerlove

Nasol...
Mon da draga mea...ma maritam vrand nevrand cu un bolnav psihic:)
catalyna
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2013
Buna fetelor.bine ai venit anka Si sedere cat mai scurta asa cum sa intamplat si cu micaela.va pup pe toate, eu incep munca.
Mon1
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Andreea vai ce am mai ras hohot ... auzi la ea ''unul roz, cu luminite si vibra'' hohot . Uite ca si tu ai o memorie de elefant la cat ai scris DistanceKiss
Imirele abia astept vesti bune de la tine DistanceKiss
Doina bine ca nu te-ai maritat cu el Crazy
Carmelina weekend-ul e aproape ''porumbeilor'' SimplyLove Crazy DistanceKiss
Andreea.A
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:14 AM
Nivel

Mon1 wrote:
Andreea vai ce am mai ras hohot ... auzi la ea ''unul roz, cu luminite si vibra'' hohot . Uite ca si tu ai o memorie de elefant la cat ai scris DistanceKiss
Imirele abia astept vesti bune de la tine DistanceKiss
Doina bine ca nu te-ai maritat cu el Crazy
Carmelina weekend-ul e aproape ''porumbeilor'' SimplyLove Crazy DistanceKiss

Eu am un tab deschis cu postarile si un tab cu mesajul meu...tin eu minte, dar inca nu m-am invatat cu toate numele hainoroc . Si poate fi si albastru, ca nu va las dance !
carmenalina
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Victory wav bis bis bis
Eileen
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
carmenalina wrote:
Victory wav bis bis bis

Subscriu Cheek Kiss
Spor la munca Catalyna ...
Andreea ...nu fi fata rea Lol
Andreea.A
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:18 AM
Nivel

Eileen wrote:

Subscriu Cheek Kiss
Spor la munca Catalyna ...
Andreea ...nu fi fata rea Lol

Eu, rea? Never hohot hohot hohot
Revenind la lucruri mai serioase, de cand iau Duphaston se intampla ceva dubios: greturi dimineata si seara in primele 4 zile (foarte usoare) si acum de vreo trei zile, foame de lup (aseara am mancat la 6 cand am ajuns acasa ciorbita de perisoare si pe la 7 am paine cu unt si branzica sarata). Si as mai fi mancat, ca inca imi era foame, dar mi s-a facut greata.
Apropo, ce va doriti de Craciun, in afara de cadoul suprem, un bebe (sau doi ori chiar trei)? Eu deja l-am primit pe al meu, nu mai am asteptari hohot hohot .
anka1601
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:28 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/25/2013
Neata, fetelor si merci de primire.SimplyLove Trebuie sa recunosc ca mi-e cam greu sa tin pasul cu voi...dar fac ce pot :))
maryella, si eu stiam ca In luna respectiva nu trebuie sa prestezi si am ramas surprinsa cand doctorul mi-a dat unda verde...atat de surprinsa incat n-am avut nici o indoiala de spusele lui si am trecut la treaba. Iar in ce priveste aceasta afectiune a trompelor, nu stiu ce sa zic ca n-am auzit. :(
Eileen
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:38 AM
Nivel

Andreea.A wrote:

Apropo, ce va doriti de Craciun, in afara de cadoul suprem, un bebe (sau doi ori chiar trei)? Eu deja l-am primit pe al meu, nu mai am asteptari hohot hohot .

In afara de liniste de sarbatori , pentru mine mi-am facut comanda de diverse lucruri care-mi mai trebuiau rimel , crema de maini , un parfumel , o crema ras prostii de astea ...in rest nu mai vreau nimic
Mai ai putin pana la testare ....Cheek Kiss
Andreea.A
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:45 AM
Nivel

Eileen wrote:

In afara de liniste de sarbatori , pentru mine mi-am facut comanda de diverse lucruri care-mi mai trebuiau rimel , crema de maini , un parfumel , o crema ras prostii de astea ...in rest nu mai vreau nimic
Mai ai putin pana la testare ....Cheek Kiss

Si eu cred ca am sa fac o comanda ca nu mai am lotiune de demachiat. Eileen, nici nu ma apuc de testat, luna asta o sa-mi vina la fix, mai mult ca sigur, ca nu am apucat sa facem nimic,cu toata cearta de saptamana trecuta. Si tickerul e cam in urma, ar trebui sa-mi vina pe 14, ca luna trecuta mi-a intarziat 12 zile.
doinanuta
Scris: Thursday, December 5, 2013 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Cray e
Quote:
uBig Laugh eu anul acesta n7 stiu ce vreau.Am atata de multe ca nu stiu ce-mi lipseste.Poate mi-ar trebui decat persoanele dragi.Doar atat vreai.Sa fiu linistita.Oricum eu de craciun voi fi singurica:(.
Eileen
Scris: Thursday, December 5, 2013 11:04 AM
Nivel

Andreea , in legatura cu tickerul , cand iti intarzie , iti faci altul apoi , si il lipesti din nou la semnatura , ca sa fie la zi .
Doina , de ce ramai singura ? Prietenul tau ce face ?
Si eu cel mai mult imi doresc liniste de sarbatori , dar cine stie ce ne asteapta ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.