Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Neata, iubitele mele! Nu am mai apucat sa intru pentru ca ieri am fost la cimitir de dimineata si am facut curat pe mormintul bunicului si al verisoarei, iar de la 12 am plecat la munca. Eu lucrez cu contract de doua ore, iar doamna, ca sa nu ma puna pe drumuri, ma cheama de 2 ori pe saptamana cate 5 ore. Aseara cand am ajuns, ma durea un picior (din fund ) si am inceput sa fac un pic de febra (ca e tare curent in magazin si frigut). Asa ca, pentru prima oara dupa mult timp, am adormit pe la 8. Am reusit sa citesc pe fuga postarile voastre. M-am speriat initial cand am vazut doar 5 pagini, dar m-am bucurat cand mi-am dat seama ca avem casuta noua. Acum, sa o iau pe rand: Micaela: WOW!!!! Stii cum zic americanii, ai fost cea care a spart tiparul!! FELICITARI DIN TOATA INIMA! Sa va dea Domnul sanatate amandurora, sa duci o sarcina usoara si sa fie bebe mancacios si puternic! Nanny, cred ca esti cea mai puternica femeie pe care am intalnit-o in viata mea (chiar daca numai virtual momentan),dupa bunica mea (care a trecut prin nenumarate situatii si niciodata nu si-a pierdut credinta). Anca, bine ai venit si speram sa urmezi exemplul Micaelei, sa fugi cat mai repede la gravidute! Eileen, orice s-ar intampla, noi trebuie sa fim alaturi de sotii nostri, chiar daca ei de multe ori nu ne simt durerea, noi o simtim pe a lor si ii ajuta doar sa fim acolo, sa ii intelegem si sa ii dadacim. Carmenalina, poti sa il alinti si un pic mai mult, chiar daca e pauza ! Maryella, Bebe, mi-ar fi placut enorm sa fi fost si eu acolo cu voi ! Roxanine, ai sa vezi, dupa ce terminati si cu renovatul, o sa relaxati si o sa vina si gazuta ! Roxinthya, mai ai ceva noutati?
Mon1 wrote:Doina, de-abia astept sa vad ce rezultate ai de la tinctura de zmeur  ! Andreeati-ai luat epilator si nu mai vb cu noi?  ...glumeam...ce mai zici ca mai faci? Ce familie frumoasa Mon, nu va lasa eu doar pentru un epilator ... poate daca era unul roz, cu luminite si vibra . Uneori, chiar nu ma simt in stare sa scriu. As vrea sa va intreb si sa va spun atat de multe, incat ma pierd. Eu citesc postarile fiecareia dintre voi si pe urma, intr-o alta pagina va scriu. Mon, felicitari pentru ca ai o memorie minunata! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Mon, sunt prezenta zilnic si va citesc, dar nu sunt prea vorbareata.Oricum cand o sa am noutati o sa fiti primele care afla. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Andreea fii sigura nu s-a terminat asa repede alintatul...astept sa vina week-end-ul, ca ramane singuri acasa...si facem si restul de nebunii... |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
|
Nasol... Mon da draga mea...ma maritam vrand nevrand cu un bolnav psihic:) |
|

Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Buna fetelor.bine ai venit anka Si sedere cat mai scurta asa cum sa intamplat si cu micaela.va pup pe toate, eu incep munca. |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Andreea vai ce am mai ras ... auzi la ea ''unul roz, cu luminite si vibra'' . Uite ca si tu ai o memorie de elefant la cat ai scris Imirele abia astept vesti bune de la tine Doina bine ca nu te-ai maritat cu el Carmelina weekend-ul e aproape ''porumbeilor''
|
|

| Mon1 wrote:Andreea vai ce am mai ras  ... auzi la ea ''unul roz, cu luminite si vibra''  . Uite ca si tu ai o memorie de elefant la cat ai scris Imirele abia astept vesti bune de la tine Doina bine ca nu te-ai maritat cu el Carmelina weekend-ul e aproape ''porumbeilor'' Eu am un tab deschis cu postarile si un tab cu mesajul meu...tin eu minte, dar inca nu m-am invatat cu toate numele . Si poate fi si albastru, ca nu va las ! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Subscriu Spor la munca Catalyna ... Andreea ...nu fi fata rea |
|

| Eileen wrote:Subscriu Spor la munca Catalyna ... Andreea ...nu fi fata rea Eu, rea? Never Revenind la lucruri mai serioase, de cand iau Duphaston se intampla ceva dubios: greturi dimineata si seara in primele 4 zile (foarte usoare) si acum de vreo trei zile, foame de lup (aseara am mancat la 6 cand am ajuns acasa ciorbita de perisoare si pe la 7 am paine cu unt si branzica sarata). Si as mai fi mancat, ca inca imi era foame, dar mi s-a facut greata. Apropo, ce va doriti de Craciun, in afara de cadoul suprem, un bebe (sau doi ori chiar trei)? Eu deja l-am primit pe al meu, nu mai am asteptari . |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2013 Mesaje: 7
| Neata, fetelor si merci de primire. Trebuie sa recunosc ca mi-e cam greu sa tin pasul cu voi...dar fac ce pot :)) maryella, si eu stiam ca In luna respectiva nu trebuie sa prestezi si am ramas surprinsa cand doctorul mi-a dat unda verde...atat de surprinsa incat n-am avut nici o indoiala de spusele lui si am trecut la treaba. Iar in ce priveste aceasta afectiune a trompelor, nu stiu ce sa zic ca n-am auzit. :( |
|

| Andreea.A wrote: Apropo, ce va doriti de Craciun, in afara de cadoul suprem, un bebe (sau doi ori chiar trei)? Eu deja l-am primit pe al meu, nu mai am asteptari  . In afara de liniste de sarbatori , pentru mine mi-am facut comanda de diverse lucruri care-mi mai trebuiau rimel , crema de maini , un parfumel , o crema prostii de astea ...in rest nu mai vreau nimic Mai ai putin pana la testare .... |
|

| Eileen wrote:In afara de liniste de sarbatori , pentru mine mi-am facut comanda de diverse lucruri care-mi mai trebuiau rimel , crema de maini , un parfumel , o crema  prostii de astea ...in rest nu mai vreau nimic Mai ai putin pana la testare .... Si eu cred ca am sa fac o comanda ca nu mai am lotiune de demachiat. Eileen, nici nu ma apuc de testat, luna asta o sa-mi vina la fix, mai mult ca sigur, ca nu am apucat sa facem nimic,cu toata cearta de saptamana trecuta. Si tickerul e cam in urma, ar trebui sa-mi vina pe 14, ca luna trecuta mi-a intarziat 12 zile. |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| eu eu anul acesta n7 stiu ce vreau.Am atata de multe ca nu stiu ce-mi lipseste.Poate mi-ar trebui decat persoanele dragi.Doar atat vreai.Sa fiu linistita.Oricum eu de craciun voi fi singurica:(. |
|

| Andreea , in legatura cu tickerul , cand iti intarzie , iti faci altul apoi , si il lipesti din nou la semnatura , ca sa fie la zi . Doina , de ce ramai singura ? Prietenul tau ce face ? Si eu cel mai mult imi doresc liniste de sarbatori , dar cine stie ce ne asteapta ... |
|
|