Clubul aspirantelor - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Wednesday, December 18, 2013 9:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Sofia wrote:
Big Laugh lasand la o parte faptul ca nu este imbracat...ideea in mare mi se pare f logica. Tb sa avem grija de sanatatea noastra, stilul de viata, ce mancam, cat sport facem, cat dormim..Sunt perfect constienta de asta. Insa sotul meu nu renunta la fumat si nu este invatat sa faca sport, avem certuri pe tema asta..nu am ce sa-i fac, ma enervez degeaba..si daca trec la ultimatumuri si amenintari tot nu rezolv nimic si nu sunt genul. Desi am momente in care il consider egoist. Da ok, tb sa-l sustin. Dar pe de alta parte daca problema ar fi fost la mine, eu mi-as fi schimbat stilul de viata.

Offf...Sofia! Ce sa le facem la barbatii astia incapatanati?? Poti sa schimbi insa tactica, nu stiu cat tine..dar poti sa incerci. Propune-i sa va plimbati pe jos, in prima faza...si treptat ( daca va tine treaba) mergeti impreuna la sala!!! Crede-ma ca la cei 28 de ani pe care ii are sedentarismul e problema ...zic eu!! SI baga il el muuulta vitamina C ( reanimeaza treapadusii) Si eu gandesc ca si tine...am renuntat pe cat posibil la carnea de pui injectata cu tot felul de hormoni, la produsele muuult prea procesate. Trebuie sa-l iei cu binisorul...barbatii astia trebuie dadaciti. Ideea e ca si daca vei face Inseminare artificiala sau FIV..iti trebuie sperma de calitate!! Si trebuie si el neaparat sa faca ceva! Dupa Revelion te sfatuiesc sa iei "taurul de coarne". Muuult succesras
Ynea...cam nasol cu infetia urinara. Ai grija sa o tii sub control! tre sa bei fff multe lichide, chiar si dupa ce iti trece! Trebuie sa speli in permanenta rinichii ca microbii sa nu se poata dezvolta!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.