Clubul aspirantelor - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ynnea
Scris: Wednesday, December 4, 2013 9:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Nanny wrote:

Hai sa-ti povestesc..asa cat pot de scurt...de cateva zile sotul meu...e cam stresat! Eu imediat il simt, am cautat sa nu-l mai cicalesc si l-am lasat in pace! Aseara am gasit un moment mai linistit si l-am intrebat ce are pt ca simt ca nu e in apele lui. Mi-a zis ca il doare tare in partea stanga a abdomenului...in fine l-am dadacit, l-am doftoricit. I-am explicat cu calm ca si pe mine ma dor multe, dar nu le bag in seama...si ca incerc sa nu ma mai gandesc si mi-ar placea sa nu mai fie asa de posomorat ca nu-mi face bine nici mie. A inteles si s-a conformat. De asta spun ca tu esti STALPUL...barbatii din fire sunt mai moi,desi zic ei ca sunt sexul tare, de fapt imi place sa spun ca noi suntem "barbate"ras Nu spune "la bine si la rau"?? Pai prin cate am trecut cu soacra-mea, cu cumnata ( sora lui) nu va puteti inchipui !!!Probleme serioase de sanatate care necesitau reactii si decizii rapide,minte limpede, daca nu as fi fost langa el sau chiar eu singura cand el era la serviciu ( tine cont ca ele stau in alt oras)...ce faceau??!! Eu sunt tare de felul meu, dar am si eu momentele mele de slabiciune si de obicei atunci nu prea are cine sa ma "resusciteze" Daca nu eu, atunci cine?? Mi-am dat refresh si restart imediat!!! Fruntea sus...e doar un moment de cumpana peste care veti trece cu bine! Doamne ajuta!iloveyou
Nu uitati ora 21~!

Ai dreptate nanny,uneori barbatii se plang mai mult dekat noi,bine ei fiind neinvatati cu durerile cum suntem noi femeile,cand ii doare ceva hop arde casa,noi trebuie sa trecem peste toate si sa nu mai ne stresam pentru ca ne facem rau noua si celor din jurul nostru care ne iubesc cu adevaratSimplyLove Cheek Kiss va pup pe toate si sa auzim vesti bune
bebe
Scris: Wednesday, December 4, 2013 9:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/22/2013
buna seara dragi aspirici Cheek Kiss Cheek Kiss m-am intalnit cu Maryella; am stat impreuna aporximativ 2 ore; a trecut asa de repedeeeee timpul; am povestit o gramada si mi se pare ca am spus prea putin; Mary m-am simtit foaarte bine (relaxata) in compania ta; cu siguranta trebuie sa repetam "intalnelile" sa ne cunoastem mai bine campfire
Roxanine
Scris: Wednesday, December 4, 2013 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Fetelorrr! Iar am disparut. Nu mi-a functionat telefonul, sa le arda focu de Iphone-uri!

Doina, imi pare rau ca nu a iesit luna asta. Precis va urma.
Felicitari Micaelei! Ma bucur mult pentru tine.
Yneea, noi femeile suntem cel mai important pilon al casei, fara sustinerea noastra, nimic nu e bine!
Eileen, sunt convinsa ca va fi bine! Oamenilor cu suflet bun, intotdeauna este ceva pus deoparte!
MOn, imediat e ovulatia la tine la usa. Presteaza de cate ori ai ocazia, nu stim niciodata cand e momentul.

Eu sunt bine. Cu apartamentul la renovari, cu munca, imi ocup tot timpul. Mi-am schimbat programarea de maine, pe luni, ca inca sangerez. Abia astept luni sa vad ce imi spune.
anka1601
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/25/2013
Buna seara,fetelor! Blushing Va urmaresc de cateva zile postarile, iar in cele din urma m-am hotarat sa va scriu. Sa incep cu cateva lucruri despre mine... Am 27 de ani si de 2 ani (respectiv 1 an de incercari + 2 ani pauza si din ianuarie am reluat proiectul "bebe") deci ar mai fi aproape un an din nou in care nu am reusit nimic. In primul an nu am facut nici un demers in sensul asta ca n-am considerat important, dar acum vazand cum trece timpul am hotarat sa luam masuri. Eu am facut diferite controale, analize si o histerosalpingografie, iar partenerul o spermograma. Imi doresc nespus sa devin mamica, iar aici se pare ca am gasit ceva diferit. Imi place ce discutati si admir faptul ca, desi nu-i deloc usor sa astepti bebele sa vina, dati dovada de optimism si mai gasesc si putin umor. :) V-am scris scrisoare, parca.Crazy
anka1601
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:23 PM
Nivel

Sper sa ma primiti si pe mine in "casuta" voastra si totodata sper sa va port noroc. O seara buna!
Roxanine
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:25 PM
Nivel

Bine ai venit Anca! Sedere cat mai scurta. 1 an nu e chiar atat de mult, vine el atunci cand te astepti mai putin. Suntem tinere, avem toata viata inainte de acum in colo. Ce au spus analizele? Totul e ok?
doinanuta
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
anka1601 wrote:
Sper sa ma primiti si pe mine in "casuta" voastra si totodata sper sa va port noroc. O seara buna!

Bine ai venit anka.Sedere cat mai scurta.Chiar ma uitam la numele tau mai devreme si ma gandeam ca esti o noua aspiranta.Si sa te incurajez cu cwva.Cumnata mea s-a chinuit un an si 8 luni ca sa ramana cu nepoata.Doctorii spuneau ca nu are nimic si ea tot se stresa ca nu mai vine bebe.Deci se poateCrazy
lmirele
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2013
Anca, bine ai venit!
anka1601
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:30 PM
Nivel

Roxanine wrote:
Bine ai venit Anca! Sedere cat mai scurta. 1 an nu e chiar atat de mult, vine el atunci cand te astepti mai putin. Suntem tinere, avem toata viata inainte de acum in colo. Ce au spus analizele? Totul e ok?

Multumesc! Eu zic ca e mult...a fost un an in 2010-2011 si acum ar fi 2013-2014 alt an in care bebele se lasa asteptat. Analizele au fost bune (sincer nu ma asteptam), iar spermograma cu diagnostic de astenospermie discreta. HSG-ul perfect. Deci, tind sa cred ca stilul de viata cam haotic si stresul raman principalii factori.
anka1601
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:34 PM
Nivel

Buna, Doina! Multumesc de incurajare!DistanceKiss sper sa vina si la mine ca deja nu mai am rabdare...si partenerul e cu 9 ani mai mare ca mine, nu mai are copil din casatoria anterioara si isi doreste mult si el si soacra...pfff ! la un moment dat stresul e prea mare...
Buna, Imirele!DistanceKiss
doinanuta
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
anka1601 wrote:
Buna, Doina! Multumesc de incurajare!DistanceKiss sper sa vina si la mine ca deja nu mai am rabdare...si partenerul e cu 9 ani mai mare ca mine, nu mai are copil din casatoria anterioara si isi doreste mult si el si soacra...pfff ! la un moment dat stresul e prea mare...
Buna, Imirele!DistanceKiss

Si parteneru meu e mai mare cu 9 ani:P
anka1601
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:39 PM
Nivel

doinanuta wrote:

Si parteneru meu e mai mare cu 9 ani:P

Ooops! Foarte frumos...in privinta asta ne asemanam. sic
Roxanine
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:47 PM
Nivel

Vaiiii. Soacrele astea! Toate fetele aproape au probleme cu soacrele. :) Niciodata nu or fi multumite!

Anka, daca analizele sunt ok, nu te-ai gandit ca poate ai o ovulatie mai interesanta? Poate ovulezi mai repede sau mai tarziu. Stiu pe cineva apropiat care a ramas inainte sa ii vina ciclul. Saracii au incercat 1 an si nimic! Analizele toate ok, ciclu regulat, tot tacamul. Ei se chinuiau si prestau chiar cand spunea calendarul ca va fi la ovulatie. Din cauza job-ului nu puteau altfel. Si in concediu, chiar inainte sa ii vina ciclul, cu sperantele pulberate, s-a lipit un bebe mic, acum are 3 luni.

Poate fi si asta. Stilul de viata si alimentar eu zic ca e cel mai important. E bine sa facem sport, sa ne miscam umpic, da daca se misca ceva si in noi! :) Si nu in ultimul rand, conteaza si partea spirituala, care dupa parerea mea e cea mai importanta. De aceea se spune ca vine el cand trebuie, cand suntem pregatiti.
anka1601
Scris: Wednesday, December 4, 2013 10:56 PM
Nivel

Roxanine wrote:
Vaiiii. Soacrele astea! Toate fetele aproape au probleme cu soacrele. :) Niciodata nu or fi multumite!

Anka, daca analizele sunt ok, nu te-ai gandit ca poate ai o ovulatie mai interesanta? Poate ovulezi mai repede sau mai tarziu. Stiu pe cineva apropiat care a ramas inainte sa ii vina ciclul. Saracii au incercat 1 an si nimic! Analizele toate ok, ciclu regulat, tot tacamul. Ei se chinuiau si prestau chiar cand spunea calendarul ca va fi la ovulatie. Din cauza job-ului nu puteau altfel. Si in concediu, chiar inainte sa ii vina ciclul, cu sperantele pulberate, s-a lipit un bebe mic, acum are 3 luni.

Sincer, teste de ovulatie nu mi-am facut anul acesta, nici macar unul. In schimb aveam dureri la ovulatie luna de luna si dupa asta m-am ghidat. Cand am mers la HSG, inainte de interventie mi-a facut o ecografie si se vedea un folicul desprins, eram in a 9-a zi de ciclu si doctorul a zis ca in 3-4 zile urmeaza sa aiba loc ovulatia. Numai bine am gandit, 3 zile pauza dupa HSG si ziua 4 actiune! si...nimic...Doctora a zis ca in primele 3 luni dupa aceasta interventie am 60-70% sanse sa raman. Sa vedem ca e abia a 2-a luna de incercari. oare
ynnea
Scris: Wednesday, December 4, 2013 11:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
anka bine ai venit aici la noi iti doresc sedere cat mai scurta si sper sa ne porti noroc Cheek Kiss
Fetelor eu va pup, ma bag la somnik pentru ca Maine trebuie sa ma trezesc devreme,ca sa plec sa depun actele la politie.
angel DistanceKiss Love Aici in spania suntem cu o ora mai in urma decat voi adica aici cand este 10 la voi este 11 ce schema hahahha
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.