Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eileen wrote:Maryella , asta discutam cu mama mea aseara , ii povesteam ca noi nu ne uitam deloc la stiri din aceasta cauza , iti vine sa pleci in lumea ta cate vezi ca se intampla . Si asa stiu ...nu trebuie sa ma mai uit la stiri ... Doina si eu am presupus cand am citit ca e vb de 1.9 cm . Chiar ca e wow Bine ca acum esti ok , si bv ca te-ai hotarat sa mergi la medic . Eu abia astept sa vad daca am inghitit atatea pastile cu vreun folos  Sper sa fi scapat de unele chisturi Eu am descoperit chistul pt c aveam apendicita.Si in urma unei ecografii la bagdasar arseni,un spital foarte bun,m-au trimis la universitar de urgenta dupa ce mi-au luat sangevpt o ctomografie.Atinci era 4 cm si la universitar mi-auvfacut leucocitele si aveam 12900 si au vrut sa ma opereze de urgenta si n-am vrut.Am zis c eu plec pe picioaeele nele de la spital.Si a zi c sunt nebuna.Am zis ca e prea departe spitalul de casa mea si m-a trimis la bagdasar cu ambulanta si m-au operat a doua zi ca se stricase lampa luni si m-au tinut sub supraveghere si marti m-au operat.Iar la operatie a iesit ca avea 12 cm.Nu a scos ovarul.Am stat 45 de min in operatie. |
|

| Eileen wrote:Maryella , asta discutam cu mama mea aseara , ii povesteam ca noi nu ne uitam deloc la stiri din aceasta cauza , iti vine sa pleci in lumea ta cate vezi ca se intampla . Si asa stiu ...nu trebuie sa ma mai uit la stiri ... Doina si eu am presupus cand am citit ca e vb de 1.9 cm . Chiar ca e wow Bine ca acum esti ok , si bv ca te-ai hotarat sa mergi la medic . Eu abia astept sa vad daca am inghitit atatea pastile cu vreun folos  Sper sa fi scapat de unele chisturi Eu am descoperit chistul pt c aveam apendicita.Si in urma unei ecografii la bagdasar arseni,un spital foarte bun,m-au trimis la universitar de urgenta dupa ce mi-au luat sangevpt o ctomografie.Atinci era 4 cm si la universitar mi-auvfacut leucocitele si aveam 12900 si au vrut sa ma opereze de urgenta si n-am vrut.Am zis c eu plec pe picioaeele nele de la spital.Si a zi c sunt nebuna.Am zis ca e prea departe spitalul de casa mea si m-a trimis la bagdasar cu ambulanta si m-au operat a doua zi ca se stricase lampa luni si m-au tinut sub supraveghere si marti m-au operat.Iar la operatie a iesit ca avea 12 cm.Nu a scos ovarul.Am stat 45 de min in operatie.Am fost operata de un profesor foarte bun.Am avut de akes intre clasic si laparscopic si am ales clasic si nu-mi pare rau.Mi-a facut o gaura sub slip(elastic)si mi-a scos si apendicita si chistul.S-acris de doua ori si nu stiu sa sterg:((((( |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| doinanuta ti-a zis din ce cauza , la varsta ta ai ajuns a ai un chist atat de mare? slava Domnului ca ai ajuns la timp la operatie si nu ai avut alte complicatii! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| doinanuta wrote:Azi ma duc la biserica.Au adus icoana facatoare de minuni:).Ma duc sa ma rog pentru toate.zCCred ca va scriu pe hartie:)
Doina, daca ajungi sa nu ma uiti |
|

| simona83 wrote:Doina, daca ajungi sa nu ma uiti Lasti-mi pm toate.Cum as-i puta sa te uit simona.Tocmai pe tinecare ai nevoie cel mai mult.Biserica e chiar langa blocul meu.Deci sigur ajung. |
|

Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Fetelor ma simt de parca as fi gripata.m Umblu prin casa ca nebuna si deabea ma tin pe picioare pt ca ametesc.ma doare spatele si burta uneori.dimineata cand am mancat ma ma simteam grea la stomac si imi venea sa vomit,iar pe la 11 aveam o foame de as fi mancat orice avem in mana.mi-au iesit si cosuri pe fata.acuma ma duc sa mananc cv sa vedem cum o sa ma mai simt dupa aia.astazi am tare multttt de munca .va pup pe toate.simona ai mai favut hcg-ul?doinanuta ma treci si pe mn? |
|

| maryella77 wrote:doinanuta ti-a zis din ce cauza , la varsta ta ai ajuns a ai un chist atat de mare? slava Domnului ca ai ajuns la timp la operatie si nu ai avut alte complicatii! Eu nu am avut nici o durere.M-au intrebat daca aveam dureri si le-am zis ca nu.M*au intrebat daca am facut vrodata sex la menstruatie si binenteles ca nu.Nici nu aveam pe nimeni la 19 ani.Fusesem doar cu un baiat 2 ani si inca mai vorbeam dar rar ca nu eram compatibili si cam atat.Mi-au facut si analiza patologica ca sa vada daca era malign sau benign si era bening si intr-un final au zis ca era folicular.De atunci nu maibreaparuy.Am maibavut chistulete micute de gen 4 mm,dar aia pt faptu ca mai intarzia.In rest nimic. |
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Mamaaa cat ati scris!!!! 4-5 pagini de dimineata! Gata cu simularea acum trec la ore pana diseara ! Va pup pe toate! |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Doina multumesc din suflet..ai pm Maryella ai pm Cata imi doresc sa fie cu ochisori ...doamne ajuta  Danutza te asteptam si pe tine deseara sa umplem paginile Pupici multi si dulci ca voi
|
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| catalyna wrote:Fetelor ma simt de parca as fi gripata.m Umblu prin casa ca nebuna si deabea ma tin pe picioare pt ca ametesc.ma doare spatele si burta uneori.dimineata cand am mancat ma ma simteam grea la stomac si imi venea sa vomit,iar pe la 11 aveam o foame de as fi mancat orice avem in mana.mi-au iesit si cosuri pe fata.acuma ma duc sa mananc cv sa vedem cum o sa ma mai simt dupa aia.astazi am tare multttt de munca  .va pup pe toate.simona ai mai favut hcg-ul?doinanuta ma treci si pe mn?
Am facut ieri. Valoarea este cam mica dar momentan sufletul imi spune ca bobita mea de susan este bine. M-am speriat ieri, dar mi-am reamintit ca sunt lucruri pe care nu le pot controla si ca nu pot decat sa ma rog. Maine repet analiza si sper din tot sufletul sa se dubleze - tripleze - cvadrupleze valoarea. Daca nu... sanatoasa sa fiu, ca eu nu voi renunta. Sunt putin mai linistita si pemtru ca am vagi senzatii de greata, nu ma doare nimic, deci, cu Dumnezeu inainte!
Multumesc Doina pentru suport. Am nevoie de rugaciuni, mai mult ca de orice!
Catalyna, nu pare gripa ce ai tu. Bea multe ceaiuri, odihneste-te si in 4 zile aflam.
Va pup pe toate! |
|
| pe noi ne cheama Mihaela si Marian; sa iti dea Dumnezeu ce iti doresti pentru gestul tau Doina; |
|
| Simona ai incredere in bobita ta; imagineazati-o cum creste, cum evolueaza in bebe si va fi bine; |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| doinanuta wrote: Eu am descoperit chistul pt c aveam apendicita.Si in urma unei ecografii la bagdasar arseni,un spital foarte bun,m-au trimis la universitar de urgenta dupa ce mi-au luat sangevpt o ctomografie.Atinci era 4 cm si la universitar mi-auvfacut leucocitele si aveam 12900 si au vrut sa ma opereze de urgenta si n-am vrut.Am zis c eu plec pe picioaeele nele de la spital.Si a zi c sunt nebuna.Am zis ca e prea departe spitalul de casa mea si m-a trimis la bagdasar cu ambulanta si m-au operat a doua zi ca se stricase lampa luni si m-au tinut sub supraveghere si marti m-au operat.Iar la operatie a iesit ca avea 12 cm.Nu a scos ovarul.Am stat 45 de min in operatie.Am fost operata de un profesor foarte bun.Am avut de akes intre clasic si laparscopic si am ales clasic si nu-mi pare rau.Mi-a facut o gaura sub slip(elastic)si mi-a scos si apendicita si chistul.S-acris de doua ori si nu stiu sa sterg:(((((
12 centimetri sau milimetri? |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| bebe wrote:12 centimetri sau milimetri? A zis ca cm 12 cm are fundul unei sticle pe pepsi ?
Simona , o sa fie bine , stai linistita asa cum ti-ai propus |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| Eileen wrote:A zis ca cm
pai da. a scris clar cm. dar mie mi se pare vai de mine, ganditi-va ce dimensiuni are un penis, in erectie, fara erectie, nu conteaza, si comparati-l cu 12 centimetri; IMENNNNSSSSSS DOAMNEEEEEE si nu aveai burta umflata? |
|
|