Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| da si pe mn ma tinea 6 zile ca luam un capacel.Abea astept sa vad ce scrie pe capacul grasat.Am 2 sticlute.Una de la farmacia dona si una de la alesia(parca asa se numeste).Si nu stiu de ce,dar am senzatia ca e gresit capacul.Acum fac pauza pana joi si vad mai departe. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| alinaa86 wrote:Oricum stiu sigur ca nu fac test zilele astea...decat sa fiu dezamagita cand ma uit la test, mai bine sa fiu dezamagita cand ma uit "in chiloti" - scuzati expresia De 3 luni iau in fiecare zi vitaminele date de medic, va copiez aici ce contin.
Ce comica esti rad singura , noroc ca nu are cine sa ma vada . Trebuie sa-mi iau si eu vitamine , poate ma enervez si eu si ma duc sa-mi iau . Mi-e cam groaza in ultimul timp sa trec pe la farmacie
Doina de la ce firma e ? Nu cred ca e gresit capacul. |
|

| maryella77 wrote:doinanuta stai linistita ca nu se intampla nimic rau; chiar vroiam sa iti spun sa iti cumperi de la belladona ca este 14-15 ron sticluta fata de 20 cat ai dat tu; si cum intr-o luna trb aproape 3 inmultit cu 3 luni se cunoaste bine diferenta la pret;eu una masuram cu acel capacel si puenam restul, asa il luam; mi se parea ca se dilueaza prea mult sa il pun intr-un pahar de apa; Mon ti-am trimis pm-ul; catalyna viitorul suna binein cazul tau; poate esti una din gravidutzele pe cre o ia Simo cu ea; Eileen ai dreptate cu barza; ca incepusem si eu sa cred ca e in greva; Nu mai avea la belladona la mn,ca iti dai seama ca luam.E cea mai ieftina farmacie |
|

| Eileen wrote:Ce comica esti  rad singura , noroc ca nu are cine sa ma vada . Trebuie sa-mi iau si eu vitamine , poate ma enervez si eu si ma duc sa-mi iau . Mi-e cam groaza in ultimul timp sa trec pe la farmacie Doina de la ce firma e ? Nu cred ca e gresit capacul. De la plantextrakt.Faptu e consumat.Acum las sa treaca 2 zile si iau din nou. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Eileen wrote:Ce comica esti  rad singura , noroc ca nu are cine sa ma vada . Trebuie sa-mi iau si eu vitamine , poate ma enervez si eu si ma duc sa-mi iau . Mi-e cam groaza in ultimul timp sa trec pe la farmacie Doina de la ce firma e ? Nu cred ca e gresit capacul.
Eh...mai fac si eu haz de necaz |
|

| Stiu ca Maryella zicea ca tot asa ia .Eu pana acum am luat de la DaciaPlant , nu e dif de pret , e 13-14 lei parca , dar tot asa avea la naturist la mine. |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Doina, nu e mult 17 cm? Poate mm.. |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| alinaa86 wrote:Oricum stiu sigur ca nu fac test zilele astea...decat sa fiu dezamagita cand ma uit la test, mai bine sa fiu dezamagita cand ma uit "in chiloti" - scuzati expresia Am ras cu lacrimi....esti ceva de groaza E bine ca iei vitamine. MAryella nu am primit nici un pm |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| buna dragele mele am revenit cu vesti bune am fost am rezolvat cu actele si acum imi pot face cardul de medic mi-a dat o foaie in care spune ca am dreptul la card de la ministerul sanatatii intelegeti voi si acum trebuie sa astept sa vina sotul de la munca si sa ma duc cu el la un spital mai apropiat si acolo imi va face cardul de medic si gataaaaa dupa ce il voi avea pot sa ma duc si eu in sfarsit la control sa-mi fac analizele si la ginecolog ecografie si tot ce mai este nevoie,v-am naucit cu povestea mea Eileen multumesc pentru incurajare Ctaalina asa este are dreptate eileen,testul trebuie sa-l faci dupa o zi de intarziere sau cate vrei tu,nu mai te gandi scumpo la tot pentru ca te stresezi lasa ca are balta peste,ai rebdare 4 zile si gata dupa aceea poti trece la alte metode,si te cred ca este greu nu zic ca nu,dar uite ca si eu de 2 luni nu m-am dus la ginecolog sa vad ce am de ce menstra vine cu intarziere de 5-6 zile mereu nu stiu nimic nu stiu ce se intampla cu mine si uite-ma ca traiesc,eu incerc sa-ti spun sa stai linistita mon multumesc uite ca m-a ajutat dumnezeu de am incheiat cu toate actele bebe bafta luna viitoare Nanny asa este acum imi fac cardul de medic si pot sa ma duc linistita la medic sofia m-ai uitat pe mine dar nu-i nimic nu ma supar
|
|

| Roxanine wrote:Doina, nu e mult 17 cm? Poate mm.. 12 cm.Cat funsul unei sticle de pepsi.Asa s-a mirat si doctora si daia vrea sa ma vada.I-am zis ca-i duc si externarea.Din gresala am scris 19 Tocmai am vazut un caz pe antena1 cu o fatade 24 de ani care a ramas insarcinata si la 4 luni i s-a depistat un chist pe ovar si nu a vrut sa renunte la sarcina.A nascut la 34 de saptamani o fetita de 2 kg,a apucat sa o sarutevpe frunte si a intrat in coma.Fata a murit.Ea ar fi avut sansa sa traiasca in continuare daca ar fi facut avor.A ales viata copilului ei. |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Mon cred ca acum am reusit sa iti trimit pm-ul; doinanuta credeam ca nu stii ca are si la belladona; eu uan am descoperit tarziu asta si am dat mult mai multi bani decat trb;acum in legatura cu fata de care povestesti tu ce sa zic? nu cred ca avea vreo garantie ca daca facea avort traia; putea sa faca o infectie sau alte complicatii;a facut alegerea pe care o face orice mama care isi doreste enorm un copil;sunt atatea cazuri care au dus sarcina la bun sfarsit cu chisturi, cu fibroame, etc; tocmai de asta e bine sa mergem inainte la o ecografie si sa facem macar minimul de analize, pentru a preveni ce se poate preveni; si oricum astia la stiri cauta special cele mai triste cazuri;eu de ceva timp nu pra ma mai uit la stiri, doar la vreme si cam atat; cum vad ceva trist cum schimb canalul; eu cred ca in tara asta se intampla si multe lucruri bune , dar nu fac audienta asa ca....; |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| doinanuta wrote: 12 cm.Cat funsul unei sticle de pepsi.Asa s-a mirat si doctora si daia vrea sa ma vada.I-am zis ca-i duc si externarea.Din gresala am scris 19 Tocmai am vazut un caz pe antena1 cu o fatade 24 de ani care a ramas insarcinata si la 4 luni i s-a depistat un chist pe ovar si nu a vrut sa renunte la sarcina.A nascut la 34 de saptamani o fetita de 2 kg,a apucat sa o sarutevpe frunte si a intrat in coma.Fata a murit.Ea ar fi avut sansa sa traiasca in continuare daca ar fi facut avor.A ales viata copilului ei.
wow |
|

| Azi ma duc la biserica.Au adus icoana facatoare de minuni:).Ma duc sa ma rog pentru toate.zCCred ca va scriu pe hartie:) |
|

| maryella77 wrote:eu de ceva timp nu pra ma mai uit la stiri, doar la vreme si cam atat; cum vad ceva trist cum schimb canalul; eu cred ca in tara asta se intampla si multe lucruri bune , dar nu fac audienta asa ca....; Maryella , asta discutam cu mama mea aseara , ii povesteam ca noi nu ne uitam deloc la stiri din aceasta cauza , iti vine sa pleci in lumea ta cate vezi ca se intampla . Si asa stiu ...nu trebuie sa ma mai uit la stiri ... Doina si eu am presupus cand am citit ca e vb de 1.9 cm . Chiar ca e wow Bine ca acum esti ok , si bv ca te-ai hotarat sa mergi la medic . Eu abia astept sa vad daca am inghitit atatea pastile cu vreun folos Sper sa fi scapat de unele chisturi |
|

| doinanuta wrote:Azi ma duc la biserica.Au adus icoana facatoare de minuni:).Ma duc sa ma rog pentru toate.zCCred ca va scriu pe hartie:) Fetelor eu nu v-am dat niciodata numele meu sa-l treceti acolo pe listuta , ca nu eram la orele respective , si nici nu am numele voastre ... Cui sa dau si cine-mi da ? Pe pm bineinteles, nu vreau sa apara pe aici . |
|
|