Clubul aspirantelor - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinanuta
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Eileen wrote:

Suna dubios maseluta

Acelasi lucru bea si prietenu meu cand e racitEu cand am racit am luat paracetamol simplu si vit c.Dar cu ceaiul de ceaoa scapi garantata:).El saracu sa scape de raceala a baut.Acum o luna la durut fierea si i-am fc ceai de anghinare neindulcit si la baut ca pe apa si stim toate ce gust are.Beah
Mon1
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
maryella77 wrote:

Mon e perfect cu ceaiul de cretisoara ca sa fie organismul obisnuit cu el cand ramai gravida; oricum la tine e clar ca si-au facut efectul naturistele din moment ce nu a mai trb sa iei calmante; ca si la mine de altfel; daca aflam acum cativa ani despre aceste plante acum duceam copilul la gradinita;spor la bebelit ca eu presimt un test pozitiv la tine in curand;
Eileen pe mine la raceala m-a ajutat f bine siropul de catina cu propolis sau cu echinaceea de la plafar; luam 3 linguri pe zi asa nediluat ; pur si simplu a doua zi eram spre vindecare , iar a 3-a zi raceala urata era o amintire;

Datorita tie nu am mai luat calmante. Multumesc din suflet pentru sfaturi. DistanceKiss
Cred ca o sa iau si eu siropul asta pentru sot ca e racit saracutul SimplyLove
alinaa86
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/26/2013
Buna fetelor !!!
Capsunica, bine ai venit si sa nu stai prea mult Clap
Sa va zic ceva...aseara, dupa ce am fost la baie, am obs pe hartie ceva rozaliu, dar doar dupa ce m-am sters, si azi dimineata la fel. Mie trebuie sa imi vina vineriCrazy O fi doar avertizarea ca vin rusii sau e altceva?
Sanii ma dor ingrozitor cand ma ridic din pat, sau daca ii ating,burtica inca nu ma doare, dar acum 2 zile am simtit cateva intepaturi la ovarul drept. Deja o iau razna, eu imi doresc sa fie sarcina dar...cred ca iar am toate simptomele de bebe dar defapt vine iar menstra.
Cred ca o sa vad ce se mai intampla zilele astea.
Va pup pe toate Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1
bebe
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2013
maryella77 wrote:
Eileen nu imi dau seama la ce te referi, dar parerea ta este binevenita oricand pentru mine; imi cer scuze daca am lasat alta impresie; o sa citesc din urma sa vad la ce te referiCheek Kiss
Mon e perfect cu ceaiul de cretisoara ca sa fie organismul obisnuit cu el cand ramai gravida; oricum la tine e clar ca si-au facut efectul naturistele din moment ce nu a mai trb sa iei calmante; ca si la mine de altfel; daca aflam acum cativa ani despre aceste plante acum duceam copilul la gradinita;spor la bebelit ca eu presimt un test pozitiv la tine in curand;
bebe e bine ca ai scapat doar cu atat; asta sa fie singurul tau incident cat timp vei sofa de acum incolo;
iar pe logodnicul tau ia-l pe sus, nu-i mai da timp de gandire daca are sau nu chef-pofta vine mancand vb aceea;:)
capsunica bine ai venit si sedere scurta la aspirante!
Eileen pe mine la raceala m-a ajutat f bine siropul de catina cu propolis sau cu echinaceea de la plafar; luam 3 linguri pe zi asa nediluat ; pur si simplu a doua zi eram spre vindecare , iar a 3-a zi raceala urata era o amintire;

el e in doliu, nu prea i se scoala uff
maryella77
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Nanny esti ceva de groaza; ai dreptate; nu ii place dulce, trece-l pe sarat;tu esti sursa noastra de veselie si buandispozitie; sa iti tina Dumnezeu obiceiul cel bun;Cheek Kiss
Eileen mabucr ca am lamurit-o ; Cheek Kiss
Mon ma bucur din suflet ca te-au ajutat sfaturile mele, care de fapt, unele au fost preluate de la aurishta- mamica noastra de pe forum;
bebe incepe un nou an asa ca sigur se va simti si logodnicul tau mai bine si vine si bebe; poate chiar bunica lor va trimite o fetita de acolo de unde este; Cheek Kiss
Mon iti scriu un pm;
Sofia
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/12/2013
Buna fetelor, va Cheek Kiss

Nu am mai postat pt ca vesti nu am iar in leg cu ceaiuri si tratam nu ma pricep. Imi place ca invat de la voi o gramada de lucruri.

Bebe - bafta multa in ce afaceri. Sa-ti iasa totul asa cum iti doresti. Iar in leg cu sotul tau, sunt sigura ca gasesti tu modalitati sa-i ridici "moralul".
Capsunica bine ai venit! Sedere cat mai scurta!!
Mon, eu stiu ca sperma se regenereaza in minim 24 de ore deci, la fel ca Maryella, si eu cred ca o data la 2 zile este suficient.
Catalyna este prea devreme pt test. Vb lui Nanny incearca sa-ti ocupi timpul. Spre ex eu astazi de dim am vomitat. Asa din senin..Si sunt in a 3 zi DPO. Ce inseamna?! Absolut nimic
Eileen - sanatate multa. Eu ma vindec prin soooomn, supa de pui, ceai cu miere si lamaie si portocale si iar sooomn.
Alina cum simptomele de bb si de Cm sunt in mare parte aceleasi... eu zic sa te inarmezi cu rabdare.
In privinta intepaturilor, acum vreo 2 luni in a 7 zi dpo am simtit o ciupitura fff puternica in uter in partea dreapta. Eram asa sigura ca este implantarea dar....Eu deja nu mai notez niciun simptom, le-am avut cred ca pe toate

De Micaela mai stiti ceva? A aruncat bomba si a plecat. Bn ca a spart gheata.
Simona cum te mai simti?

maryella,nanny, andreea, raisa, imirele, doinanuta, danutza va pupic! Spor la bebelit

Sczdaca am uitat pe cineva
catalyna
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
alinaa86 wrote:
Buna fetelor !!!
Capsunica, bine ai venit si sa nu stai prea mult Clap
Sa va zic ceva...aseara, dupa ce am fost la baie, am obs pe hartie ceva rozaliu, dar doar dupa ce m-am sters, si azi dimineata la fel. Mie trebuie sa imi vina vineriCrazy O fi doar avertizarea ca vin rusii sau e altceva?
Sanii ma dor ingrozitor cand ma ridic din pat, sau daca ii ating,burtica inca nu ma doare, dar acum 2 zile am simtit cateva intepaturi la ovarul drept. Deja o iau razna, eu imi doresc sa fie sarcina dar...cred ca iar am toate simptomele de bebe dar defapt vine iar menstra.
Cred ca o sa vad ce se mai intampla zilele astea.
Va pup pe toate Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1

Pe mn asa m-a avertizat cu a2a sarcina.deci tot ce e posibil sa fie bb.asa imi ramasese si mie pe hartie cand am fost la baie cv rozaliu.sper sa fie ll.pupici fetelor.
doinanuta
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
maryella77 wrote:
Nanny esti ceva de groaza; ai dreptate; nu ii place dulce, trece-l pe sarat;tu esti sursa noastra de veselie si buandispozitie; sa iti tina Dumnezeu obiceiul cel bun;Cheek Kiss
Eileen mabucr ca am lamurit-o ; Cheek Kiss
Mon ma bucur din suflet ca te-au ajutat sfaturile mele, care de fapt, unele au fost preluate de la aurishta- mamica noastra de pe forum;
bebe incepe un nou an asa ca sigur se va simti si logodnicul tau mai bine si vine si bebe; poate chiar bunica lor va trimite o fetita de acolo de unde este; Cheek Kiss
Mon iti scriu un pm;
De multe ori cand moare cineva se naste altcineva.Nu e o regula,dar la mine cand mamaie a murit,cumnata mea era gravuda si cand a nascut era leita bunica mea.Era identica.Cand tata a decedat s-a nascut la o zi diferenta verisorul meu.Sora lutata a nascut un baiat la o zi dupa ce a murit tata.Repet nu e o regula.Fetelor euvam gresit cu Tinctura de zmeur.Am luat ca vaca un capacel crezand ca atata e un ml.Si vazand ca se consuma prea repede am intrebat-o pe catalina si mi-a zis ca nu e bn.Am zis sa nu mai iauazi si maine si sa iau de joi.Credeti ca imi face rau?M-au intepat sanii si am zis ca e de la ea si ma gadila si la ovare(semn ca lucreaza).
maryella77
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:49 AM
Nivel

Sofia chiar imi era dor de tine; si de Iris care nu a mai scris de ceva vreme; cat despre Micaela, fara sa fiu rea, eu cred ca atunci cand a scris prima data pe forum stia deja ca e insarcinata;altfel nu are logica; poate a simtit nevoia sa impartaseasca cu cineva aceasta bucurie; si cum , din anumite motive, sunt multe femei care pastreaza secretul fata de rude si prieteni primele 3 luni...;si s-a gandit ca e prea de tot sa intre direct sa spuna ca e gravida, ne-a luat prin invaluire;oricum ii doresc sarcina usoara si al termen cu un bebe sanatos;
Sofia
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:51 AM
Nivel

Atasez si eu graficul meu de luna aceasta..Astazi mi s-a confirmat ovulatia. Dupa cum vedeti am avut teste de ovulatie poz in 2 perioade si temp inainte de ovulatie destul de ridicate. Andreea este asemanator cu ce ai postat tu.

Este a 13 -a oara cand incercam. (nu zic luna pt ca eu am avut si 2 cm intr-o luna si nu se respecta numaratoarea) Poate este cu noroc acum ca a terminat si sotul meu tratam..Hands

Sofia attached the following image(s):
untitled.png

Sofia
Scris: Tuesday, December 10, 2013 11:57 AM
Nivel

Maryella Cheek Kiss
Oricum stim acum ca barza exista!!

Sper sa intre si Iris si sa ne de-a vestea tot asa!!
Mon1
Scris: Tuesday, December 10, 2013 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Sofia wrote:
Atasez si eu graficul meu de luna aceasta..Astazi mi s-a confirmat ovulatia. Dupa cum vedeti am avut teste de ovulatie poz in 2 perioade si temp inainte de ovulatie destul de ridicate. Andreea este asemanator cu ce ai postat tu.
Este a 13 -a oara cand incercam. (nu zic luna pt ca eu am avut si 2 cm intr-o luna si nu se respecta numaratoarea) Poate este cu noroc acum ca a terminat si sotul meu tratam..Hands

Doamne ajuta sa fie cu noroc Sofia.Cheek Kiss . Cu sotul bebelesc de placere in fiecare zi Blushing SimplyLove
Maryella astept pm-ul.DistanceKiss
Eileen
Scris: Tuesday, December 10, 2013 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Sofia wrote:
[b]
Oricum stim acum ca barza exista!!

hohot hohot hohot
Ca in reclama cu Mosul si bomboanele de ciocolata hohot hohot

Doina , o sticla de aia ma tine cam 12 zile aprox , mai putin de 2 sapt . O lingurita dimi+seara .
alinaa86
Scris: Tuesday, December 10, 2013 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
catalyna wrote:

Pe mn asa m-a avertizat cu a2a sarcina.deci tot ce e posibil sa fie bb.asa imi ramasese si mie pe hartie cand am fost la baie cv rozaliu.sper sa fie ll.pupici fetelor.

Oricum stiu sigur ca nu fac test zilele astea...decat sa fiu dezamagita cand ma uit la test, mai bine sa fiu dezamagita cand ma uit "in chiloti" - scuzati expresia Blushing

De 3 luni iau in fiecare zi vitaminele date de medic, va copiez aici ce contin.

Vitamine
pro Tagesportion % RDA** pro 100 g
Vitamin C 110 mg 138 2,2 g
Vitamin E 50 mg 417 1 g
Vitamin B1 3 mg 273 61 mg
Vitamin B2 3,5 mg 250 71 mg
Nicotinamid 36 mg 225 735 mg
Vitamin B6 5 mg 357 102 mg
Vitamin B12 9 µg 360 184 µg
Vitamin K1 60 µg 80 1,2 mg
Vitamin D3 5 µg (200 I.E.*) 100 102 µg (4.082 I.E.*)
Folsäure 500 µg 250 10 mg
Pantothensäure 18 mg 300 367 mg
Biotin 150 µg 300 3,1 mg

Mineralstoffe, Spurenelemente und weitere Mikronährstoffe

Calcium 400 mg 50 8,2 g
Magnesium 180 mg 48 3,7 g
Selen 30 µg 55 612 µg
Eisen 5 mg 36 102 mg
Zink 5 mg 50 102 mg
Kupfer 1.000 µg 100 20 mg
Molybdän 80 µg 160 1,6 mg
Chrom 60 µg 150 1,2 mg
Jod 150 µg 100 3,1 mg
natürliches Beta-Carotin 2 mg *** 41 mg

Essenzielle Fettsäuren

Fischöl, darin enthalten:
Omega-3-Fettsäuren, davon 420 mg *** 8,6 g
Docosahexaensäure (DHA) 300 mg *** 6,1 g
Eicosapentaensäure (EPA) 50 mg *** 1 g

Probiotika

Milchsäurebakterienkultur, darin enthalten:
Probiotika 3 x 109 KBE° *** 6,1 x 1010 KBE°
(mit Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum)

maryella77
Scris: Tuesday, December 10, 2013 12:14 PM
Nivel

doinanuta stai linistita ca nu se intampla nimic rau; chiar vroiam sa iti spun sa iti cumperi de la belladona ca este 14-15 ron sticluta fata de 20 cat ai dat tu; si cum intr-o luna trb aproape 3 inmultit cu 3 luni se cunoaste bine diferenta la pret;eu una masuram cu acel capacel si puenam restul, asa il luam; mi se parea ca se dilueaza prea mult sa il pun intr-un pahar de apa;
Mon
ti-am trimis pm-ul;
catalyna viitorul suna binein cazul tau; poate esti una din gravidutzele pe cre o ia Simo cu ea;
Eileen ai dreptate cu barza; ca incepusem si eu sa cred ca e in greva;hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.