Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| catalyna wrote:cv dulce daca fac mananc numai eu ca sotului nu ii place
Catalina si la mine e la fel El mananca foarte rar dulce , de multe ori nici nu gusta din ce fac (sa stiti ca ies bine ) Mon , bine ca a iesit ieri 2 linii intense , bebelit in continuare si gata .... |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
|
Cum adica perna sub fund? |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| ideea sa ridici bazinul putin mai sus ca nivelul patului, ca sa ajunga mai repede spiridusii unde trebuie, ii mai ajutam noi cu gravitatia.....
|
|
| sau cu piciorele pe pereti |
|
| iar pentru cele cu uter retrovers, e buna pozitia pe la spate...... |
|
| carmenalina wrote:iar pentru cele cu uter retrovers, e buna pozitia pe la spate...... adica pentru mine .Dar verific joi pozitia uterului:) |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| doinanuta wrote:adica pentru mine .Dar verific joi pozitia uterului:) Da cu perna sub fund...asa a zis si Simona ca a stat vreo 20 minute. |
|
| Cata si Eileen cand fac dulciuri sotul meu e primul...ii plac si asa de mult ma bucur Doina joi iti doresc din suflet sa fie bine la control...si mai lasa tableta aia sa respire |
|
| Mon1 wrote:Da cu perna sub fund...asa a zis si Simona ca a stat vreo 20 minute. eu stiam ca perna se pune in fata sub burta mai jos...E aceasi chestie? |
|
| Mon1 wrote:Cata si Eileen cand fac dulciuri sotul meu e primul...ii plac si asa de mult ma bucur Doina joi iti doresc din suflet sa fie bine la control...si mai lasa tableta aia sa respire
E pe tel.Tabketa am lasat-o acasa |
|
| doinanuta wrote:eu stiam ca perna se pune in fata sub burta mai jos...E aceasi chestie? Eu asa stiu sub fundulet....am vazut ca Simo a zis ca tot asa a facut...habar nu am, pana la urma daca e sa ramai , ramai si fara artificiile astea |
|
| Doina, uterul este in partea de jos a bazinului, de asta bazinul tb putin ridicat, ca sa plieze mai bine cu pozitia sotului....Sub burta pui pernuta daca adopti pozitia pe burta si penetrare pe la spate, uterul fiind pozitionat spre coloana vertebrala... |
|
| MAryella daca azi am inceput cu ceaiul de cretisoara este bine? Multumesc |
|
| carmenalina wrote:Doina, uterul este in partea de jos a bazinului, de asta bazinul tb putin ridicat, ca sa plieze mai bine cu pozitia sotului....Sub burta pui pernuta daca adopti pozitia pe burta si penetrare pe la spate, uterul fiind pozitionat spre coloana vertebrala... Deci in cazul in care doctora imi confirma utrul retrovers....e bn sa adoot potitia pe la spate,pozitia pe burta |
|
| Mon1 wrote:MAryella daca azi am inceput cu ceaiul de cretisoara este bine? Multumesc MOn , iti raspund eu , nu te superi Maryella E ok .Ceaiul se bea dupa ovulatie , daca ai vazut 2 liniute la testul de ovulatie , poti bea |
|
|