Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| doina tu joi la monitorizare mergi? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Buna ..Sunt noua pe forum ..imi doresc foarte mult sa am un bebe ..incerc de vreo 4 luni si fara rezultat:( in fiecare luna vin rusii peste cateva zile merg la ginecolog la control sa vad ce imi zice . De ce nu reusim ....m-am inscris sa am cu cine saa sfatuiesc si sper ca toate de aici sa avem bebe :p si sa reusim sa fac o alta categorie ..pe nume burtici ..unde sa scriem despre cum evolueaza sarcina :) vorbim dupa ce merg la control sper sa fie bine :) sunt casatorita din august si pana atunci am folosit ca metoda de contraceptie metoda calendarilui ..nu am luat niciodata anticonceptionale ..si nu inteleg de ce nu se prinde :( dupa 3 zile de intarziere mi.a venit menstra roz ...so apoi un roz spre rosu..acum astept pe maine sa vad .. Ma doare si spatele si burta deci cred ca e ciclu ....:( sperasem sa fie sangerarea de nidare... |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Buna dimineata! Bine ai venit capsunica si sedere scurta pe aici, eu va astept la ceiut, cafeluta sau ciocolata, si sa aveti o z senina si plina de bucurii!! Noi asteptam ninsoarea, cica, asa ne ameninta astia la meteo.Pupici!!! |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| capsunica wrote:Buna ..Sunt noua pe forum ..imi doresc foarte mult sa am un bebe ..incerc de vreo 4 luni si fara rezultat:( in fiecare luna vin rusii peste cateva zile merg la ginecolog la control sa vad ce imi zice . De ce nu reusim ....m-am inscris sa am cu cine saa sfatuiesc si sper ca toate de aici sa avem bebe :p si sa reusim sa fac o alta categorie ..pe nume burtici ..unde sa scriem despre cum evolueaza sarcina :) vorbim dupa ce merg la control sper sa fie bine :) sunt casatorita din august si pana atunci am folosit ca metoda de contraceptie metoda calendarilui ..nu am luat niciodata anticonceptionale ..si nu inteleg de ce nu se prinde :( dupa 3 zile de intarziere mi.a venit menstra roz ...so apoi un roz spre rosu..acum astept pe maine sa vad .. Ma doare si spatele si burta deci cred ca e ciclu ....:( sperasem sa fie sangerarea de nidare... bine ai venit capsunica si-ti doresc o sedere cat mai scurta aici la aspiricim,si eu tot de aproape 4 luni incerc sa am un bebe dar nik pana aacum o sa ma duc si eu la doctor sa vedem care este treaba |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetelor Carmen , uite poftesc si eu la ce ai tu pe acolo , o cafeluta Capsunica , sedere scurta ! Bine ai venit!Sa ne tii la curent Ynnea , ma bucur ca scapi de problemele astea Maryella stiam ca nu m-ai intrebat pe mine , dar mi-am dat si eu cu parerea Roxanine , ce bine imi pare ca esti ok
Eu am racit m-am trezit la 4.30 ca nu puteam sa respir si nu am mai adormit la loc ... Va pup pe toate !
|
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Neata fetelor.bine ai venit capsunico si sedere cat mai scurta aici la aspirici.sa fugi repede la gravidutze. Fetelor mai sunt 4 zile pana la menstra si sanii nu ma dor deloc.in dimineata asta am vrut sa fac un test, da dupa aia m-am razgandit pt ca imi era frica ca daca iese negativ iar o sa stau rau toata ziua. Va pup si va doresc o zi superba tuturor |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Roxanine wrote:doina tu joi la monitorizare mergi? nup.Am avut un chist ka 19cm de care m-am operat si doctora vrea sa vada cum arata ovarul.Bine ai venit capsunica.Sedere cat mai scurta.neata fetele. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Catalina , mai bine ca nu l-ai facut , e prea devreme , gandeste-te mai mult la sarbatorile care vin , la bradul de craciun , la cadourile pentru cei dragi , la meniul de Craciun , la ce vrei tu , lasa-l pe bebita acolo sa astepte ... |
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Neataaa! Multam fain pt cafeluta, Carmen! O beau in graba pt ca ma duc la scoala sa simulez bacul(sunt in comisie ) Bine ai venit Capsunica si iti doresc sedere scuuurta! La noi a nins putin....ce bine imi pare!! O zi super va doresc! |
|
| Eileen wrote:Catalina , mai bine ca nu l-ai facut , e prea devreme , gandeste-te mai mult la sarbatorile care vin , la bradul de craciun , la cadourile pentru cei dragi , la meniul de Craciun , la ce vrei tu , lasa-l pe bebita acolo sa astepte ... Asta incerc dar mi-e greu tare.mai ales cand ma I-au durerile in burta.stiu ca sunt putine sanse sa fi prins barza de coada pt ca nu ma dor sanii deloc.si pe mn cand ramaneam insarcinata nu puteam nici sa ii ating. |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Neatza, fete frumoase! Carmelina o cioco calda servesc si eu cu voi...in dimineata asta zici ca m-a calcat trenul...ma dor ovarele si am o stare nasoala. Sper sa-mi revin pana deseara. Cata testul cred ca ar fi prea devreme, totusi mai sunt 4 zile. Tipa de care vb ca a ramas si a aflat cu 2 zile inainte a facut de la clearblue digital, pe cel clasic cu 2 liniute nu i-a iesit pozitiv. Este insarcinata si a facut dupa cateva zile unul clasic ca sa il aiba amintire. Maryella, Nanny, DAnutza multumesc pentru sustinere si sfaturi...sunteti minunate toate Ynnea bine ca termini cu toate actele. Gelul daca iti e bun il poti folosi in continuare. Capsunica ce frumos suna Bine ai venit si sa stai cat mai putin la aspirici Fetelor va pup pe toate si |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| maryella77 wrote:Roxanine felicitari pentru vestile bune; asta inseamna ca incepeti anul nou in fortza; va doresc o seara frumoasa in continuare; bebe ai rezolvat cu masina?
am rezolvat in sensul ca nu am facut nimic masina mea e zgariata pe spate un pic, dar nu ma deranjeaza prea rau; maxi taxi-ul a iesit desul de sifonat in fata, cu faruri sparte si alte chestii; dar avand in vedere ca era vina lui si el a ales sa nu mearga mai departe sa ne despagubim, am lasat-o si eu la fel; dc era mai rau titiul meu, nu o mai lasam
va pup pe toate aspirici dragi;
eu am ratat luna asta,al meu barbat nu a avut chef de zunga zunga, dar sunt ocupata cu niste idei de afaceri si sunt suuper entuziasmata |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineta! Capsunico...Bine ai venit! Asteptan sa ne dai vesti de la doctor Eileen..imi pare rau..ca ai racit asa rau! Fa-te bine rapid...iti trimit niste "ceaiuri" calde>>> Bebe...bine ca n-a fost mai rau! Mai stateai si cu masina in service..pe frigul asta! Danutza...Simuleaza Bac-ul ala..poate te "stimuleaza" si el pe tine.. ( dar nu cu dureri de cap) Catalinoooo bataitza!! ce te-a apucat?? Stai cuminte acolo!! Te plictisesti?? Ia pune mana si sa o prajitura..ceva bun cu care sa iti incanti sotul...lasa testele! Carmen...trimite cativa fulgi si pe la noi. E un frig...si bate vantul ca nebunul...Vreau si eu zapada! Yneea..ma bucur ca ai rezolvat cu actele, acum poti sa mergi linistita la doctor! Bafta la "colindat" sa fie cu folos! |
|
| Promit ca o sa stau cuminte zilele astea.cv dulce daca fac mananc numai eu ca sotului nu ii place.da oricum merg la munca si asa o sa incerc sa nu ma mai gandesc.da sunt app sigura ca nu s-a prins nimic.cum am mai zis,ar treb sa ma doara sanii, da nimic.ny ma dor nici daca ii strang |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| catalyna wrote:Promit ca o sa stau cuminte zilele astea.cv dulce daca fac mananc numai eu ca sotului nu ii place.da oricum merg la munca si asa o sa incerc sa nu ma mai gandesc.da sunt app sigura ca nu s-a prins nimic.cum am mai zis,ar treb sa ma doara sanii, da nimic.ny ma dor nici daca ii strang Cata nu e mama obligatoriu sa te doara sanii....durerile incep dupaia...aoleu bataitza..te vreau pozitiva Acum spuneti-mi voi mie...test pozitiv (linia de test muuuuult mai intensa decat cea de control - ora 17.30), bebelit aseara, stat cu pernuta sub fundulet si facut rugaciunea cu voi (ca deh vroiam sa va fiu alaturi)...azi dimineata m-am trezit cu dureri de ovare nenica si cap. Ma dor ovarele si cand merg...sper sa-mi treaca, am luat un no spa. Cand ajung acasa pe la 17 fac din nou test...sa vedem cum iese, ma roade curiozitatea. Oricum de bebelit , bebelim si azi si maine. Suntem pusi pe treaba rau de tot VA pupic |
|
|