Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Yneea, pot sa-ti dau si eu un sfat, care la mine functioneaza? Iei o ceapa (cam cat crezi tu de mare, poate fi si una micuta, dar sa fie zemoasa), o curati de coji si pe urma, o apesi pe un fund de lemn cu mana, sa se rupa. Nu folosi cutit sau ceva de metal cand o curati si o rupi, ca isi pierde efectul. O papi cu ceva supita fierbintica sau ceva mancare, dupa care te infofolesti bine si te bagi in pat la caldurica sa transpiri. Poti la fel de bine sa incerci si cu usturoi, dar sa tii minte sa nu folosesti metal. Eu sper sa te ajute, daca ai curaj sa incerci ! Simona, de dimineata zambesc in continuu. De-abia asteptam sa auzim ce spune doctorul (sa ne confirmi ca e totul perfect)! Cata, eu luna asta nici nu testez, ca a fost complet pe langa ovulatie...dar cine stie! De-ar da Domnul sa intarzie si sa fie cu noroc la toate 4 in acelasi timp!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nanny.....azi e Sf. Filofteia Si eu chiar ziceam ca o facem din placere |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Andreea.A wrote:Yneea, pot sa-ti dau si eu un sfat, care la mine functioneaza? Iei o ceapa (cam cat crezi tu de mare, poate fi si una micuta, dar sa fie zemoasa), o curati de coji si pe urma, o apesi pe un fund de lemn cu mana, sa se rupa. Nu folosi cutit sau ceva de metal cand o curati si o rupi, ca isi pierde efectul. O papi cu ceva supita fierbintica sau ceva mancare, dupa care te infofolesti bine si te bagi in pat la caldurica sa transpiri. Poti la fel de bine sa incerci si cu usturoi, dar sa tii minte sa nu folosesti metal. Eu sper sa te ajute, daca ai curaj sa incerci  ! Simona, de dimineata zambesc in continuu. De-abia asteptam sa auzim ce spune doctorul (sa ne confirmi ca e totul perfect)! Cata, eu luna asta nici nu testez, ca a fost complet pe langa ovulatie...dar cine stie! De-ar da Domnul sa intarzie si sa fie cu noroc la toate 4 in acelasi timp!!! andreea uite o sa incerc si leacul asta care mi l-ai dat tu multumesc mult nanny asa este ne si place |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor...am luat o pauza ca nu mai vad bine de atata clor si dezinfectant!! M-am gandit...Stiu ce sa va urez de Craciun!!! Azi m-am distrat cu nepotii la o "intalneala" pt copii...si i-am facut o scrisoare Mosului si mi-a venit o idee!! Eu va urez asa: Sa lasati rubrica asta gooala...ca vin si eu din urma...dar pe rit vechi ....Nu-i problema ca nu ma plictisec, imi gasesc eu de lucru!! |
|

| Nanny, eu presimt ca o sa-ti tin companie...ma cam doare burtica si spatele, ca semne de rusi...asa ca, ne gasim ocupatie impreuna ! |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| ningeeeeeeeee |
|

| I-auzi....la mine nu |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Intr-adevar ceapa..nu e bine sa fie taiata cu metal sau spalata..pt ca are ea tot ce-i trebuie!! Ceapa retine in ea fff repede microbii, De aceea si la mancare ceapa trebuie folosita ff repede, nu lasata in apa sau si mai rau de pe o zi pe alta!! Ceai de ceapa+ nuci+ miere..si ala e bun la raceala, ceai de busuioc..ff bun la gust! |
|

| Mon1 wrote:I-auzi....la mine nu vine si la tine ca o trimit eu:)).Ideea e ca la noi ninge cu cer senin
|
|

| doinanuta wrote:vine si la tine ca o trimit eu:)).Ideea e ca la noi ninge cu cer senin
Pai sa vina |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Nanny wrote: Intr-adevar ceapa..nu e bine sa fie taiata cu metal sau spalata..pt ca are ea tot ce-i trebuie!! Ceapa retine in ea fff repede microbii, De aceea si la mancare ceapa trebuie folosita ff repede, nu lasata in apa sau si mai rau de pe o zi pe alta!! Ceai de ceapa+ nuci+ miere..si ala e bun la raceala, ceai de busuioc..ff bun la gust!
NANNY multumesc mult pentru ceaiuri o sa incerc de toate ce mi-ai spus |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Felicitari Simona!!!! Am stiut eu!!! Ma bucur pentru tine! Fi optimista, gandeste pozitiv pentru ca totul va fi bine. Sa ai o sarcina usoara. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/12/2013 Mesaje: 326
| Simona, te felicit din tot sufletul!! In sfarsit vesti bune!! M-ai facut foarte fericita si increzatoare! Ai muulta grija de tine! Iti doresc o sarcina cat mai usoara!
Bebe imi pare rau pentru accident, am stat in Bucuresti 3 ani dupa facultate si stiu cum este.. Andreea graficul tau nu mi se pare deloc haotic. Cred ca ai ovulat in ziua 16. Nu conteaza acele temp ridicate sau scazute inainte de ovulatie, trebuie in ziua O sa fie scazuta dupa care 3 zile consecutive ridicata. Urmat doua zile, daca iti mai luai si era ridicata, se putea confirma acest lucru.
pe restul va |
|

| Sofia wrote:Andreea graficul tau nu mi se pare deloc haotic. Cred ca ai ovulat in ziua 16. Nu conteaza acele temp ridicate sau scazute inainte de ovulatie, trebuie in ziua O sa fie scazuta dupa care 3 zile consecutive ridicata. Urmat doua zile, daca iti mai luai si era ridicata, se putea confirma acest lucru. pe restul va Sofia, poate am sa incerc din nou luna urmatoare, dar am sa-mi cumpar un termometru digital. |
|

| fetele maine imi iau tableta:)
|
|
|