Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| ynnea wrote: ....fetelor unde sunteti toate???
Cred ca sunt pe undeva...ciocnesc sampanie pentru Simona si Micaela! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| aurishta wrote: Cred ca sunt pe undeva...ciocnesc sampanie pentru Simona si Micaela! Cred ca ai dreptate,numai ca in weekend cam bate vantu:) |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Hello fetele mele....a plecat nepotelul meu si gata sunt a voastra Simo.... sotul cum a primit vestea? Cina cum a fost? Ynnea sper sa-ti treaca raceala ca tb sa bebelesti.. Doina cum te mai simti?Cm-ul e normal? Fetelor s-a dat startul la teste pozitive....urmam,..Uraaaaaaaaaa
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| ynnea wrote:cata am facut ce mi-ai spus tu si.incredibil functioneaza,nu mai aM nasul infundat si deja ma simt mai bine multumesc pt reteta asta ca ai impartit-o si cu mine te pup fetelor unde sunteti toate??? ma bucur ca te simti mai bine,treb sa faci in continuare.de vro 3 ori pe zi vezi tu,si bea cat mai mult ceai cu lamaie si daca ai sa pui si un pic de miere de albine .fetelor cine a simtit mici intepaturi in zona ovarelor la cateva zile de la ovulatie?poate fi asta si un semn de bebe? |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Se pare ca azi e normal.Mai e doar o zi.Bn si maine. |
|

| Cata am avut toate simptomele posibile....acum astept vreo 7zile ca sa fac galerie prietenei mele care va avea si ea binenteles test pozitiv |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| aurishta bine faci ciocneste pentru toate mon da asa este dar eu bebelesc oricum si racita hahaha cata asa am sa fac o sa urmez sfaturile tale ca da rezultate,sti tu ce sti te pupacesc va pupacesc pe toate SA VEDEM CINE VA FI URMATOAREA CARE PLEACA LA GRAVIDUTZEEE |
|

| si mie imi e frica sa sper.chiestia e ca intepaturile astea sunt intepaturi mici si nu dureaza mult.eu de obicei am ovulatie dureroasa dar ma doare in zona de unde mi-au luat ovarul .acum simt chiar niste intepaturi dar in zona ovarului pe care il am.sper sa fie de bine si sa curga cu multe teste pozitive pana la craciun |
|

| doinanuta wrote: Se pare ca azi e normal.Mai e doar o zi.Bn si maine.
Trece repede...acum esti iar la ovulatie Perioada dintre ovulatie si z1 e cea mai grea. Am hotarat sa prestam din 2 in 2 zile, asa suntem siguri ca acoperim perioada fertila si ovulatia....si ne si PLACEEEEE Va pupacesc |
|

| saptamana urmatoare suntem 4 care treb sa testam andreea,alina roxanine si eu.mai e cineva?sper sa avem alte teste pozitive |
|

| Mon ma bucur ca o sa prestati din 2 in 2 zile,asa facem si noi,va urez spor la treaba Cata sper sa iasa teste pozitive cat mai multe,sa plecam toate de aici cat mai repede
|
|

| si noi am bebelit cat timp am fost racita,zilele alea am facut chiar si de 2 ori pe zi uneori .acum sa speram ca s-a prins cv si nu mi-am chinuit sotul degeaba .saracutul deabea se mai tinea pe picioare |
|

| asa este cata,ce facem noi femeile din barbatii astia si eu fac la fel |
|

| I-am zis sa-si ia vitaminele si la treaba |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mon1 wrote:Trece repede...acum esti iar la ovulatie Perioada dintre ovulatie si z1 e cea mai grea. Am hotarat sa prestam din 2 in 2 zile, asa suntem siguri ca acoperim perioada fertila si ovulatia....si ne si PLACEEEEE Va pupacesc Faceam domle..si eu curat..adica am inceput cu "frecatul " baii!! S-ar putea sa am musafiri sapt viitoare..si daca ieri a fost Sarbatoare... Mon, Catalina Ynea.....ce vA mai place!!??? Dar nu vad de ce va "chinuiti"??? Nu e cu si din placere..??? "indopati-i" bine...dati-i bataie!! SI eu il indop pe al meu consort..cu Complex B-uri si Aspenter ( deocamdata) |
|
|