Clubul aspirantelor - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mon1
Scris: Saturday, December 7, 2013 10:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Simo ia unul clear blue digital la care nu te chinui sa vezi rezultatul...aoleuuuuuu ce emotiiHilar Hilar iloveyou
Mary multumim ca te gandesti mereu la noiiloveyou
danutza1978
Scris: Saturday, December 7, 2013 10:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/10/2013
Yupiiiii! Simooooo felicitari!!!!!Doamne ce bucurie si emotie totodata!!!!!Bravoo Bravoo Bravoo
Simooo trage-ne dupa tine cum a facut Micaela!!!!!
danutza1978
Scris: Saturday, December 7, 2013 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2013
Fetelor s-a spart gheataClap Micaela, acum Simona....pana la Craciun trebuie sa trecem rand pe rand la gravidutegravida gravida !!!
Doamne ajuta-ne!!!Angel Angel angel angel
lmirele
Scris: Saturday, December 7, 2013 10:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/5/2013
Bravoo Simona, felicitari!!! Sa ne tragi si pe noi dupa tine cat mai curand.hearts
aurishta
Scris: Saturday, December 7, 2013 10:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Simona Bravoo Bravoo Bravoo pupici
lmirele
Scris: Saturday, December 7, 2013 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2013
Fetelor eu pe FB sunt Mirela Isdruga, dati-mi si mie cerere daca vreti Cheek Kiss
simona83
Scris: Saturday, December 7, 2013 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Mi-am prins urechile incercand sa atasez poza cu testul, prea high tech :)))NuStiu

A trecut prima emotie, acum nu potdecat sa ma rog... imi revin in minte cuvintele lui Nanny: nu am o pb cu a ramane, ci cu a pastra sarcina.. Luni vreau sa iau legatura cu medicul meu, sa fac un beta hcg si sa cer sa ma internez o zi sa imi faca toate analizele.

Poate nu ma credeti, dar simteam ca vor fi 2 liniute. Am stiut din momentul conceptiei. Desigur ma temeam ca ma insel, dar am simtit. M-am surprins manganindu-mi burtica in cateva randuri. Ma dor sanii iar la menstruatie nu ma dor niciodata. In plus, am usoare dureri de burtica, mai slabe ca la menstruatie, care acum sunt localizate la ovarul stang. Si usoare greturi, trecatoare, pe care le rezolv cu un ragait sanatos. Ieri eram hamesita in oras. Am ciugulit de doua ori si am lasat totul in farfurie. pale

Imi doresc greturi... Din cele mai puternice pt urmatoarele 5 luni eventual. Si sa imi simt copilul ca misca. Si sa nu mi se mai naruie toata lumea in cap , sa nasc la termen un coplil, sau doi, sau trei, sanatosi si mancaciosi. Si cuminti ca fratiorul mai mare.
De parasit, nu va parasesc asa usor... Nu ma lasa pana nu ne mutam oate la burticigrup
catalyna
Scris: Saturday, December 7, 2013 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2013
Simona nu te preocupa, o sa vezi ca va fi totul bn Buddy1 .nu treb sa te stresezi.si pe mn ma inteapa in sona uterului si uneori am senzatia ca sunt uda, stiu ca e prea devreme de aia nici nu vreau sa ma gandesc prea mult.
ynnea
Scris: Saturday, December 7, 2013 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
simooooooooo ce bucurie mare ma bucur enorm pentru tine,m-am emotionat de tot cand am auzit cred ca este bucurie mare in casa ta,iti doresc o sarcina la timp si un copil sanatos si mancacios te pupyes majoreta Bravoo Hilar
doinanuta
Scris: Saturday, December 7, 2013 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Neata fetele...eu acum m-am trezit.Felicitari din suflet simona.Sarcina usoara si la termen si msi ia cateva fete dupa tine:*:*:*Roxy iti multumrsc.Si tu esti foartre frumoasa ce sa mai o printrsa,un fotomodel in adevaratul sens al cuvantului.Pupici
raisa28
Scris: Saturday, December 7, 2013 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Simona felicitari !!!! sarcina usoara si la termenmajoreta majoreta majoreta
ynnea
Scris: Saturday, December 7, 2013 12:26 PM
Nivel

fetelor ce zi naspa am astazi,gripa asta nu ma lasa delok,nici nu mai stiu ce sa fac,urasc racealaaaaCray NuImiPasa uff plans
voi ce mai faceti?????
Nanny
Scris: Saturday, December 7, 2013 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
simona83 wrote:
Doua linuteeeee!!!Hilar Hilar topai

Slaba, dar e acolo! Ma duc sa mai imi iau 10 teste dupa ce ma opresc de tremurici, si le fac pe toatedance

Eram sigura...Am intrat dimineata special pt tine..n-am vazut nimic postat si am reintratacum!!!!Doamne ajuta Simona, sa decurga totul bine, sa stea cuminte acolo si sa se dezvolte armonios!
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Nanny
Scris: Saturday, December 7, 2013 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
simona83 wrote:
Mi-am prins urechile incercand sa atasez poza cu testul, prea high tech :)))NuStiu
A trecut prima emotie, acum nu potdecat sa ma rog... imi revin in minte cuvintele lui Nanny: nu am o pb cu a ramane, ci cu a pastra sarcina.. Luni vreau sa iau legatura cu medicul meu, sa fac un beta hcg si sa cer sa ma internez o zi sa imi faca toate analizele.
Poate nu ma credeti, dar simteam ca vor fi 2 liniute. Am stiut din momentul conceptiei. Desigur ma temeam ca ma insel, dar am simtit. M-am surprins manganindu-mi burtica in cateva randuri. Ma dor sanii iar la menstruatie nu ma dor niciodata. In plus, am usoare dureri de burtica, mai slabe ca la menstruatie, care acum sunt localizate la ovarul stang. Si usoare greturi, trecatoare, pe care le rezolv cu un ragait sanatos. Ieri eram hamesita in oras. Am ciugulit de doua ori si am lasat totul in farfurie. pale
Imi doresc greturi... Din cele mai puternice pt urmatoarele 5 luni eventual. Si sa imi simt copilul ca misca. Si sa nu mi se mai naruie toata lumea in cap , sa nasc la termen un coplil, sau doi, sau trei, sanatosi si mancaciosi. Si cuminti ca fratiorul mai mare.
De parasit, nu va parasesc asa usor... Nu ma lasa pana nu ne mutam oate la burticigrup

Ma bucur enormiloveyou ...o sa fie foooarte bine! Doamne ajuta..Hai cu Bhcg, lasa testul..gata! Vrem sa vedem valoarea la Bhcg...sa de Dzeu sa fie o valoare buna, sa se dubleze chiar tripleze la 48 de oreras !! Hai ca-i bine..Inca putin si te voi urmaalcool ...Doamne ajuta!! Prin februarie-martie!topai topai
ynnea
Scris: Saturday, December 7, 2013 1:49 PM
Nivel

cata am facut ce mi-ai spus tu si.incredibil functioneaza,nu mai aM nasul infundat si deja ma simt mai bine multumesc pt reteta asta ca ai impartit-o si cu mine te pup
fetelor unde sunteti toate???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.