Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Simo ia unul clear blue digital la care nu te chinui sa vezi rezultatul...aoleuuuuuu ce emotii Mary multumim ca te gandesti mereu la noi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Yupiiiii! Simooooo felicitari!!!!!Doamne ce bucurie si emotie totodata!!!!! Simooo trage-ne dupa tine cum a facut Micaela!!!!! |
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Fetelor s-a spart gheata Micaela, acum Simona....pana la Craciun trebuie sa trecem rand pe rand la gravidute !!! Doamne ajuta-ne!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Simona, felicitari!!! Sa ne tragi si pe noi dupa tine cat mai curand. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Simona
|
|
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Fetelor eu pe FB sunt Mirela Isdruga, dati-mi si mie cerere daca vreti |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Mi-am prins urechile incercand sa atasez poza cu testul, prea high tech :)))
A trecut prima emotie, acum nu potdecat sa ma rog... imi revin in minte cuvintele lui Nanny: nu am o pb cu a ramane, ci cu a pastra sarcina.. Luni vreau sa iau legatura cu medicul meu, sa fac un beta hcg si sa cer sa ma internez o zi sa imi faca toate analizele.
Poate nu ma credeti, dar simteam ca vor fi 2 liniute. Am stiut din momentul conceptiei. Desigur ma temeam ca ma insel, dar am simtit. M-am surprins manganindu-mi burtica in cateva randuri. Ma dor sanii iar la menstruatie nu ma dor niciodata. In plus, am usoare dureri de burtica, mai slabe ca la menstruatie, care acum sunt localizate la ovarul stang. Si usoare greturi, trecatoare, pe care le rezolv cu un ragait sanatos. Ieri eram hamesita in oras. Am ciugulit de doua ori si am lasat totul in farfurie.
Imi doresc greturi... Din cele mai puternice pt urmatoarele 5 luni eventual. Si sa imi simt copilul ca misca. Si sa nu mi se mai naruie toata lumea in cap , sa nasc la termen un coplil, sau doi, sau trei, sanatosi si mancaciosi. Si cuminti ca fratiorul mai mare. De parasit, nu va parasesc asa usor... Nu ma lasa pana nu ne mutam oate la burtici |
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Simona nu te preocupa, o sa vezi ca va fi totul bn .nu treb sa te stresezi.si pe mn ma inteapa in sona uterului si uneori am senzatia ca sunt uda, stiu ca e prea devreme de aia nici nu vreau sa ma gandesc prea mult. |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| simooooooooo ce bucurie mare ma bucur enorm pentru tine,m-am emotionat de tot cand am auzit cred ca este bucurie mare in casa ta,iti doresc o sarcina la timp si un copil sanatos si mancacios te pup |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Neata fetele...eu acum m-am trezit.Felicitari din suflet simona.Sarcina usoara si la termen si msi ia cateva fete dupa tine:*:*:*Roxy iti multumrsc.Si tu esti foartre frumoasa ce sa mai o printrsa,un fotomodel in adevaratul sens al cuvantului.Pupici |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 96
| Simona felicitari !!!! sarcina usoara si la termen |
|
| fetelor ce zi naspa am astazi,gripa asta nu ma lasa delok,nici nu mai stiu ce sa fac,urasc racealaaaa voi ce mai faceti????? |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Eram sigura...Am intrat dimineata special pt tine..n-am vazut nimic postat si am reintratacum!!!!Doamne ajuta Simona, sa decurga totul bine, sa stea cuminte acolo si sa se dezvolte armonios! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| simona83 wrote:Mi-am prins urechile incercand sa atasez poza cu testul, prea high tech :))) A trecut prima emotie, acum nu potdecat sa ma rog... imi revin in minte cuvintele lui Nanny: nu am o pb cu a ramane, ci cu a pastra sarcina.. Luni vreau sa iau legatura cu medicul meu, sa fac un beta hcg si sa cer sa ma internez o zi sa imi faca toate analizele. Poate nu ma credeti, dar simteam ca vor fi 2 liniute. Am stiut din momentul conceptiei. Desigur ma temeam ca ma insel, dar am simtit. M-am surprins manganindu-mi burtica in cateva randuri. Ma dor sanii iar la menstruatie nu ma dor niciodata. In plus, am usoare dureri de burtica, mai slabe ca la menstruatie, care acum sunt localizate la ovarul stang. Si usoare greturi, trecatoare, pe care le rezolv cu un ragait sanatos. Ieri eram hamesita in oras. Am ciugulit de doua ori si am lasat totul in farfurie. Imi doresc greturi... Din cele mai puternice pt urmatoarele 5 luni eventual. Si sa imi simt copilul ca misca. Si sa nu mi se mai naruie toata lumea in cap , sa nasc la termen un coplil, sau doi, sau trei, sanatosi si mancaciosi. Si cuminti ca fratiorul mai mare. De parasit, nu va parasesc asa usor... Nu ma lasa pana nu ne mutam oate la burtici
Ma bucur enorm ...o sa fie foooarte bine! Doamne ajuta..Hai cu Bhcg, lasa testul..gata! Vrem sa vedem valoarea la Bhcg...sa de Dzeu sa fie o valoare buna, sa se dubleze chiar tripleze la 48 de ore !! Hai ca-i bine..Inca putin si te voi urma ...Doamne ajuta!! Prin februarie-martie! |
|
| cata am facut ce mi-ai spus tu si.incredibil functioneaza,nu mai aM nasul infundat si deja ma simt mai bine multumesc pt reteta asta ca ai impartit-o si cu mine te pup fetelor unde sunteti toate??? |
|
|