Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Simona, maine dimineata pe cand intru vreau sa vad II liniute! Sa vina mosul si pe forum. Ar fi cadoul nostru. :) Iuhu!
Maryella, sa ne ajute Sfantul Ierarh Nicolae sa vina copii sanatosi pentru toate! Sa ne pastram credinta, ca pana la urma vin ei! :)
Danutza, ce frumoase sunt colindele romanesti. Abia astept sa le ascult langa brad. Ce frumos sa asculti niste colinde sincere de la niste suflete curate. Si eu am ascultat la munca.
Crisbrustur, sa curga ovulatiiilaa! Sunt femei care simt ovulatia, eu habar nu am. Daca nu fac teste de ovulatie nici ca bag de seama, doar mucusul cervical devine mai gelatinos.
Doina, ce activa esti pe Fb. Merci de like-uri, esti o dulce. Si frumoasa, sa nu uit sa iti reamintesc. Si tinerica, si toate sansele ca in viitorul apropiat sa faci un bebe frumos ca tine.
Eu sunt bine. Luni am programare la Gine. mea. Sa vedem ce-o fi. In rest, ok, am fost sa vad granitul pentru apartament si parchetul. Deja incepe sa se contureze locsorul nostru. Abia astept. Nici nu stiti ce mult astept sa ma vad la casa mea! Nu mai am rabdare. Apar mici condraneli cu sotul in ultimele zile, dar ne trece. O sa fim mai linistiti cand va fi gata totul. Pusici |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Roxanine sa te ajute dumnezeu sa te muti la casa ta cat mai repede si stai linistita ca in orice relatie mai exista ciondaneli Este foarte pustiu pe aici,unde sunteti dragelor Cata si eu simt intepaturi in zona uterului,dar si eu ma intreb la fel ca si tine oare ce o fi?? Crisbrustur asa este, in preajma sarbatorilor simtim cu totul o alta atmosfera,mai ales cand esti inconjurata numai de copii Da aveti dreptate fetelor suntem niste frumoase toate,si mostenitorii nostri o sa semene cu noi Mary multumim pentru ca ne-ai pus si pe noi la acatist esti o dulce Simona te asteptam cu vesti bune,sa fie cu doua liniutee sa speram ca te duci si tu dupa micaela si sa venim si noi dupa tine
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| bebe wrote:
28; de regula incepe in ziua 12 si se termina prin ziua 15; acum a inceput mai devreme
Multa bafta...Doamne ajuta sa fie bine...La mine cand ciclul era regulat la 28 de zile..ovulatia era in a 11-12 zi..deci...e bine si asa!!! Sa fie cu noroc! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| maryella77 wrote:fetelor astazi am fost la moastele Sfantului Nicolae si v-am trecut pe toate la acatist; stie sfantul ce ne dorim, i-am mai spus si eu in acatist asa ca de acum incolo sa curga liniutele duble la testele de sarcina; un weekend frumos va doresc; bebe tin pumnii sa se lase cu bebe bebelitul-ce-mi plac aliteratiile; Asa...deci ai fost...fara mine...Multumesc oricum pentru gandurile bune! Sa dea Dzeu la toata lumea...tripleti...ce-ar mai fi?? |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Multumim nanny,sa te auda dumnezeu,macar unul sa ne dea daca nu vrea mai multi dar vad ca deocamdata nu ni-l da nici pe acela |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Neata fetelor.hai simo cu rezultatul testului.vrem sa vedem o pozica cu un test pozitiv |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Neata! Fetelor, eu azi sunt o lenesa. M-am trezit pe la 8, mi-am baut "cafeaua" si acum mananc ciocolata. Aseara am fost la o onomastica si ne-am distrat super (si am si papaaaaat, ca stomacelul meu inca face figuri). Simona, tinem pumnii si asteptam un rezultat afirmativ pentru doi ochisori (sau 4, cine stie!) Eileen, eu de asta am si renuntat, ca era dubioasa tare treaba (pe langa zilele cu tratament) . Si dupa cum ma simt, iar fac un pic de febra dimineata, de vreo cateva zile, asa ca nu are rost . |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Doua linuteeeee!!!
Slaba, dar e acolo! Ma duc sa mai imi iau 10 teste dupa ce ma opresc de tremurici, si le fac pe toate |
|

| Ma bucur enorm simona  .mi_au dat lacrimile de fericire .fa o poza la test sa il vedem si noi. In noaptea asta am visat ca sora mea imi zicea sa fac test si eu nu vroiam , imi era frica ca iese negativ. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2013 Mesaje: 125
| oau!!! Doamne-ajuta! ...ce bucurie...! Felicitari,Simona! |
|

| Se pare ca micaela a spart ghiata.simona trage si tu pe cineva dupa tine.asa de fiecare data ne tragem una pe alta pana trecem toate la gravidutze |
|

| Fetelor eu sunt la munca si m-am apucat sa cant pe aici de bucurie, k mosul mi-a zis ca am inebunit de tot |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Am intrat printre picaturi...ca la mine cand vine nepotelul nu mai vad nu mai aud...sunt in totalitate a lui URÀAAAAAAAAAAAA SIMOOOOOOO.....Ce bucurie Simo mi-au dat lacrimile de bucurie...sa-ti dea Domnul sarcina usoara si la termen....Yesssdss...hai cu testul sa-l vada si ochii nostri |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Simona, felicitari Sarcina usoara Trage-ne si pe noi dupa tine !!! |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Simona, ce vesti minunate de Sf Filofteia ne-ai dat! Ma bucur enorm pentru tine, ca si Mon, cu lacrimi de bucurie in ochi! Sa fiti sanatosi, Simona si nu ne parasi complet, te rugam, mai arunca cate un detaliu in directia noastra, da ne bucuram si noi de experienta ta! |
|
|