Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| si al meu vrea baiat, ca are o fata din prima casatorie, dar il pacalesc de fiecare data, ca nu nu stie decat daca dau navala uratii sau nu, restul e tb mea...mai tb si pacaliti, ca altfel nu mai facem copii asa curand... |
|
|
no problem, asa ce mult imi place aici, ca nici nu ma pot abtine, si mai e si post... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Ce galerie frumoasa . Sunteti ca un leac pentru suflet
Nu am facut inca testul, dar am inceput sa fiu mai atenta la simptome - intepaturi la uter, greturi usoare, sani durerosi. Fiecare poate insemna orice altceva, deci nu vreau sa imi fac sperante prea mari, dar e deja ziua 33, ar fi dragut sa fie ori alba, ori neagra.
Merg in oras cu sotul azi. M-a invitat la o intalnire. Mi s-a parut chiar romantic, dupa 8 ani, fara ocazie, m-a facut foarte fericita.
Cumpar testul si il fac maine dimineata. Orice ar fi, mergem mereu inainte pana ajung sa tin bebelusul mult visat in brate!
Va pup. |
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| fetelor si eu am inceput sa simt mici intepaturi in zona uterului oare de la ce sa fie ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 96
| Simona distractie placuta cu sotul la intalneala ;maine dimineata ii faci tu un cadou un test pozitiv Danutza multumesc |
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Fetelor ce mai faceti??? |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| danutza1978 wrote:Fetelor ce mai faceti??? facem bine:) tu?
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2013 Mesaje: 125
| Buna seara!Cred ca lumea se bucura de week-end....cel putin la mine asa e...vinerea e zi de relaxare.Am avut o zi grozava,la scoala...in fiecare an de 6 dec. retraiesc emotii din propria-mi copilarie.Suntem acasa impreuna....luna decembrie are ceva magic.In alta ordine de idei,suntem in preajma ovulatiei,o simt...de data asta n-o cercetez deloc.Sa se aleaga praful de planurile mele si sa se implineasca ale Sefului! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Fetelorrrrrrrrr......v-am vazut pe fb. sunteti niste dragutee !!!! Si la mine e week-end (azi si maine, duminica iar la munca ) Va pup !!!! |
|
| toate sunteti niste dragute! |
|
| Si eu am avut o zi super a azi la scoala! Elevii mei m.au intampinat cu colinde, cu prajituri de post facute de ei si cu o supeeerba stea de Craciun! Ii ador! |
|
| Sarumana ferelor! Si voi sunteti foarte frumiase! Vom face niste copii superbi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| danutza...sa ai gura aurita !!! si sa te auda Domnul sa ne trimita la taote copilasi !!! |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| fetelor astazi am fost la moastele Sfantului Nicolae si v-am trecut pe toate la acatist; stie sfantul ce ne dorim, i-am mai spus si eu in acatist asa ca de acum incolo sa curga liniutele duble la testele de sarcina; un weekend frumos va doresc; bebe tin pumnii sa se lase cu bebe bebelitul-ce-mi plac aliteratiile; |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| maryella77 wrote:fetelor astazi am fost la moastele Sfantului Nicolae si v-am trecut pe toate la acatist; stie sfantul ce ne dorim, i-am mai spus si eu in acatist asa ca de acum incolo sa curga liniutele duble la testele de sarcina; un weekend frumos va doresc; bebe tin pumnii sa se lase cu bebe bebelitul-ce-mi plac aliteratiile;
Multumim mary...o dulce ca intodeauna. |
|
|