Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| deyutzu wrote:Buna fetelor!Bun venit Anca!Eu sunt cam trista au venit uratii!
Imi pare rau deyuza.Stii cum e...un sut in fund,un pas inainte.Capul sus ca vin sarbatoriile.Bine ca nu a intarziat.Eu am zis ca luna asta nu ma mai intereseaza.Nu mai fac nimic mecanic.Stau cu gandul ca e sau nu.Si simptomele la fel. |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Deyutzu ....lasa ca va fi bine. Vine el si bebele. Sofia termometru nu am folosit...zi-mi si mie e ca termometrul normal sau cum? Cand creste ovulez...explica-mi ca la incepator ca habar nu am. Pup |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Sofia wrote:Buna fetelor, Am ramas in urma cu lectura..ma updatez diseara.. Am intrat doar sa va spun ca acum 5 min mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv, sunt in z14 !!!  In mod normal nu e ceva asa deosebit dar mie luna aceasta mi-a mai iesit pozitiv si in ziua a 8- a. Am stiut insa ca nu am ovulat atunci pentru ca temp bazala mi-a ramas ff scazuta. Deci Eileen si Mon, ca voi ati spus ca va faceti teste de ovulatie, sunt dovada vie ca acestea nu sunt de ajuns. Doar temp bazala poate confirma ovulatia. Testele ne ajuta doar sa stim cand creste LH-ul. Daca ar fi fost sa ma iau doar dupa test ar fi insemnat ca am ovulat in z8. bebe o sa postez graficul, acum astept sa-mi creasca temp. Va Sofia prestezi si in ziua 9...si maine...si acoperi testele oricum |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| fetelorrrrr am fost astazi la politie si uraAAAAA mi-a facut actele,nici un ma gandeam sunt foarte fericita,dar mai am de facut aici in spania trebuie sa documentezi ca locuiesti undeva ca si in toate tarile si trebuie sa mi fac si contractul acela si dupa aceea cardul de medic. luni ma duc sa mi fac contractul si cardul de medic ma duc marti hai ca v-am derutat de tot ce v-am explicat eu aici asa ca mai am doua acte de facut si gataaa,fara griji, no stress va multumesc tuturor pentru incurajari sunteti ca o familie pentru mine |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor sunt la Consiliu...boring...! Sunt pe laptopul unei colege...Cand ajung acasa...va citesc postarile..intre timp va spun ca "mi-au venit musafirii" yuuuuuhuuuu Nu pot sa stau prea muuult ca se uita directorul... |
|

| Fetelor stopul meu curge mult si am si cheaguri cat juma de palma:(( |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| e posibil sa fi fost o sarcina totusi, dar fara implantare, si eu am avut in vara o luna asa ceva si m-a tinut 2 zile fix. medicul mi-a zis ca e posibil sa fie avort menstrual...uterul nuu era pregatit pt bebe, si l-a expulzat cu mentruatia..ai grija, daca nu se opreste in cateva zile, mergi la medic... |
|

| Multumesc.Ma cam enerveaza,dar asta e.Vad eu sapt viitoare la ecografie transvaginala |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| si eu asa patit asa....stateam la baie toata ziua sa urmaresc ce se petrece, dar a fost ok si la eco si am depasit problema. |
|

| Eu nu am stat la baie.Spre deosebire de luna trecuta cand a venit putin mi se pare prea abundent. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/12/2013 Mesaje: 326
|
Temperatura bazala = temperatura corpului dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a te ridica din pat sau de a manca/bea ceva. In fiecare dimineata, imediat dupa ce te trezesti, foloseste un termometru pentru a-ti masura temperatura. Se poate tine termometrul sub limba (eu asa fac), cu gura inchisa, respirand pe nas, sau in vagin (cica asa e mai bn dar..se socheza al meu daca ma vede ) . Incearca sa faci lucrul asta la aceeasi ora. Ai grija sa folosesti acelasi termometru. Eu am luat de la farmacie unul digital sau electronic ..care bipaie cand a term de masurat.
Metoda bazata pe variatia temperaturii bazale, folosita singura, nu poate prezice cand va avea loc ovulatia, iti va confirma doar ca a avut loc. Deci dupa un test de ovulatie pozitiv daca iti creste si temp
In faza foliculara, inainte de ovulatie, temp este mai scazuta. In faza luteala, dupa ovulatie este mai ridicata. Ovulatia are loc in ziua anterioara cresterii de temperatura. Este confirmata daca ulterior ai 3 zile consecutive de temp mai ridicate. Pare complicat dar nu este deloc, la mn acum este rutina. Aplicatia pe care o am eu identifica singura O-day in funct de temp.
Iti atasez cateva grafice de-ale mele anterioare.
Nanny, cred ca noi asteptam sa dai tu tonul, sa speram ca nu te mai viziteaza vreo 40 de sapt. Anka bine ai venit!! Iti spun si eu cu intarziere. Sedere cat mai scurta! Poate esti tu ultimul venit si primul plecat!!
Din Ploiesti nu este nimeni??? Sofia attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/12/2013 Mesaje: 326
| Mon am uitat sa precizez ca 18 zile de temp ridicate DPO sunt semn de sarcina. Daca iti scade temp iti vine CM. Se vede clar si la mn in grafic. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| doinanuta wrote:Fetelor stopul meu curge mult si am si cheaguri cat juma de palma:(( Si eu m-am gandit la fel ca si Carmen..dar nu vreau sa te speri..poate nu e nimic...doar efectul tratamentelor naturiste! Am revenit de la sedinta..cea plictisitoare..care nu se maaaaai termina! Mama ei...ma bucur nespus ca in sfrasit mi-au venit "musafirii" dupa 35 de zile...Yuhuu ..deja ma gandeam la complicatii! Sa dea Dzeu sa nu fie!asta inseamna ca pot relua planul Bebe la sfarsitul lui februarie.. Sofia...muuuult succes...Mos Nicolae sa vina cu "samanta' buna! |
|

| [quote=Nanny] Si eu m-am gandit la fel ca si Carmen..dar nu vreau sa te speri..poate nu e nimic...doar efectul tratamentelor naturiste! Am revenit de la sedinta..cea plictisitoare..care nu se maaaaai termina! Mama ei...ma bucur nespus ca in sfrasit mi-au venit "musafirii" dupa 35 de zile...Yuhuu ..deja ma gandeam la complicatii! Sa dea Dzeu sa nu fie!asta inseamna ca pot relua planul Bebe la sfarsitul lui februarie.. Sofia...muuuult succes...Mos Nicolae sa vina cu "samanta' buna! [/quote Sper sa treaca.:*:*:*.Presupun ca m-ar fii durut burta si asta nu s-a intamplat. |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Doina nu te ingrijora vei vede care este treaba cand te duci sa-ti faci eco,pana atunci fi relaxata Nanny sunt nerabdatoare sa incepi proiectul bebe Eu ma simt asa de raw din cauza racelii si acum sunt in pat pe tableta,va urmaresc de aici si sper ca saptamana viitoare sa-mi rezolv problemele cu actele |
|
|