|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| doinanuta wrote:Deci in cazul in care doctora imi confirma utrul retrovers....e bn sa adoot potitia pe la spate,pozitia pe burta Aha..nebunaticelor..va arde de prostioare... depinde cum retroversia! Intreab-o fara jena pe doctora! Pt ca la unele trebuie ( ma scuzati) cracii pe pereti, la altele..cu fata la cearsaf..adica pe burta!! Eu nu n-a folosit nicio "metoda" dar daca uterul este retrovers, nu va opreste nimeni "sa-l ajutati" un pic. Asta nu inseamna ca e si garantat!! Oricum..muuult succes |

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nanny ajutam si noi cum putem...sa nu zicem ca nu ne-am straduit Eileentestul a fost pozitiv ieri la 17.30...deci de azi cretisoara...multumesc pentru raspuns |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mon1 wrote:Eileentestul a fost pozitiv ieri la 17.30...deci de azi cretisoara...multumesc pentru raspuns Da , stiam ca ieri , m-am exprimat ambiguu , imi afecteaza si creierul raceala. Despre ce tratamente vorbeati voi zilele trecute ? Am retinut aia cu ceapa si usturoiul In afara de ceai cald bineinteles Of nu-mi mai vine sa inghit pastile ...am luat 2 nurofen pana acum , ca nu mai puteam , si alea le aveam in casa |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Fetelor daca nu as avea durerile astea de burta care vin si pleaca, sincer nu as avea nici un motiv sa cred ca sunt insarcinata. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Bine ai venit capsunica !!!!
|
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 96
| Neata fetelor Eileen poti sa-ti faci ceai din coji de ceapa cu multa miere si lamaie,sau o lamaie intreaga stoarsa in ceai daca suporti acreala si daca te doare gatul,scobesti o ridiche neagra si pui o lingurita de zahar sau miere ,lasi pana se formeaza un sirop si bei acel sirop; sa-ti treaca repede Mon spor la bebelit Fetelor si mie mi-a zis dr.sa stau cu o perna sub fund 3 ore dupa contact si cu picioarele pe pereti;nu am putut sta niciodata atat de mult ci doar jumate de ora maxim |
|

| catalyna wrote:Fetelor daca nu as avea durerile astea de burta care vin si pleaca, sincer nu as avea nici un motiv sa cred ca sunt insarcinata. Catalinooooo! stai calma! Cat mai ai 4-5 zile?? hai ca n-o fi foc!! Du-te la munca...daca e bebe acolo si e bine ramane si se dezvolta..daca nu e..nu e si gata!! RABDAREEEEEEEEEEEEEEEE! Iar daca nu-i place dulcele sotului, fa-i o placinta cu branza...na, ceva sarat! |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Eileen nu imi dau seama la ce te referi, dar parerea ta este binevenita oricand pentru mine; imi cer scuze daca am lasat alta impresie; o sa citesc din urma sa vad la ce te referi Mon e perfect cu ceaiul de cretisoara ca sa fie organismul obisnuit cu el cand ramai gravida; oricum la tine e clar ca si-au facut efectul naturistele din moment ce nu a mai trb sa iei calmante; ca si la mine de altfel; daca aflam acum cativa ani despre aceste plante acum duceam copilul la gradinita;spor la bebelit ca eu presimt un test pozitiv la tine in curand; bebe e bine ca ai scapat doar cu atat; asta sa fie singurul tau incident cat timp vei sofa de acum incolo; iar pe logodnicul tau ia-l pe sus, nu-i mai da timp de gandire daca are sau nu chef-pofta vine mancand vb aceea;:) capsunica bine ai venit si sedere scurta la aspirante! Eileen pe mine la raceala m-a ajutat f bine siropul de catina cu propolis sau cu echinaceea de la plafar; luam 3 linguri pe zi asa nediluat ; pur si simplu a doua zi eram spre vindecare , iar a 3-a zi raceala urata era o amintire; |
|

| raisa28 wrote:Neata fetelor Eileen poti sa-ti faci ceai din coji de ceapa cu multa miere si lamaie,sau o lamaie intreaga stoarsa in ceai daca suporti acreala si daca te doare gatul,scobesti o ridiche neagra si pui o lingurita de zahar sau miere ,lasi pana se formeaza un sirop si bei acel sirop;  sa-ti treaca repede Mon spor la bebelit Fetelor si mie mi-a zis dr.sa stau cu o perna sub fund 3 ore dupa contact si cu picioarele pe pereti;nu am putut sta niciodata atat de mult ci doar jumate de ora maxim Este foooarte bine 30 de min..cine ar putea sa stea 3 ore cu cracii pe pereti???si 15 e bine!! Pai iti amorteste si mama picioarelor in 3 ore...e adevarat ca face bine la circulatie |
|
| Catalina nu te mai stresa ca-ti faci mai mult rau;incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva si vor trece repede aceste zile si daca esti cuminte Mosul iti aduce un bebe Capsunica bine ai venit si sa stai cat mai putin aici |
|

| Raisa , multumesc ! Cu ridiche am mai facut , pentru tuse , a functionat . Coji de ceapa nu am baut inca , cum e la gust Nici eu nu cred ca poti sta "cocotzata" mai mult de jumatate de ora
maryella wrote:Eileen nu imi dau seama la ce te referi, dar parerea ta este binevenita oricand pentru mine; imi cer scuze daca am lasat alta impresie; o sa citesc din urma sa vad la ce te referi Acum nu stiu eu la ce te referi ...aaaa, stiu ca intrebasei de efectele zmeurului si BU , si stiam ca nu m-ai intrebat pe mine , dar am zis si eu ...nu s-a inteles nimic gresit , nici o grija Si nici nu ai lasat vreo "impresie " Ma gandeam si eu sa-mi iau un siropel pentru raceala ...multumesc
Catalina , calmeaza-te mamica , m-a distrat replica data de Nanny: fa-i o placinta cu branza...na, ceva sarat |
|
| Da Nanny, ai dreptate, daca nu se prinde bebe macar ne relaxam picioarele |
|
| E bun ceaiul de ceapa,mie mi-a placut si mi-a trecut si repede raceala fara sa iau pastile |
|

| raisa28 wrote:E bun ceaiul de ceapa,mie mi-a placut si mi-a trecut si repede raceala fara sa iau pastile Suna dubios |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nanny wrote: Iar daca nu-i place dulcele sotului, fa-i o placinta cu branza...na, ceva sarat! Asa ceva.... ...scz Cata |
|
|