Clubul aspirantelor - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
doinanuta wrote:

Deci in cazul in care doctora imi confirma utrul retrovers....e bn sa adoot potitia pe la spate,pozitia pe burtaCrazy Love

Aha..nebunaticelor..va arde de prostioare... depinde cum retroversia! Intreab-o fara jena pe doctora! Pt ca la unele trebuie ( ma scuzati) cracii pe pereti, la altele..cu fata la cearsaf..adica pe burta!! Eu nu n-a folosit nicio "metoda" dar daca uterul este retrovers, nu va opreste nimeni "sa-l ajutati" un pic. Asta nu inseamna ca e si garantat!! Oricum..muuult succesClap Clap Clap
Mon1
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Nanny ajutam si noi cum putem...sa nu zicem ca nu ne-am straduit Love
Eileentestul a fost pozitiv ieri la 17.30...deci de azi cretisoara...multumesc pentru raspuns DistanceKiss
Eileen
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mon1 wrote:
Eileentestul a fost pozitiv ieri la 17.30...deci de azi cretisoara...multumesc pentru raspuns DistanceKiss

Da , stiam ca ieri , m-am exprimat ambiguu , imi afecteaza si creierul raceala.
Despre ce tratamente vorbeati voi zilele trecute ? Am retinut aia cu ceapa si usturoiulras
In afara de ceai cald bineinteles ras
Of nu-mi mai vine sa inghit pastile ...am luat 2 nurofen pana acum , ca nu mai puteam , si alea le aveam in casa Cray
catalyna
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
Fetelor daca nu as avea durerile astea de burta care vin si pleaca, sincer nu as avea nici un motiv sa cred ca sunt insarcinata.
lmirele
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/5/2013
Bine ai venit capsunica !!!!
raisa28
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Neata fetelor
Eileen poti sa-ti faci ceai din coji de ceapa cu multa miere si lamaie,sau o lamaie intreaga stoarsa in ceai daca suporti acreala si daca te doare gatul,scobesti o ridiche neagra si pui o lingurita de zahar sau miere ,lasi pana se formeaza un sirop si bei acel sirop;Cheek Kiss sa-ti treaca repede
Mon spor la bebelit
Fetelor si mie mi-a zis dr.sa stau cu o perna sub fund 3 ore dupa contact si cu picioarele pe pereti;nu am putut sta niciodata atat de mult ci doar jumate de ora maxim
Nanny
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:42 AM
Nivel

catalyna wrote:
Fetelor daca nu as avea durerile astea de burta care vin si pleaca, sincer nu as avea nici un motiv sa cred ca sunt insarcinata.

Catalinooooo! stai calma! Cat mai ai 4-5 zile?? hai ca n-o fi foc!! Du-te la munca...daca e bebe acolo si e bine ramane si se dezvolta..daca nu e..nu e si gata!! RABDAREEEEEEEEEEEEEEEE! Iar daca nu-i place dulcele sotului, fa-i o placinta cu branza...na, ceva sarat!ras
maryella77
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Eileen nu imi dau seama la ce te referi, dar parerea ta este binevenita oricand pentru mine; imi cer scuze daca am lasat alta impresie; o sa citesc din urma sa vad la ce te referiCheek Kiss
Mon e perfect cu ceaiul de cretisoara ca sa fie organismul obisnuit cu el cand ramai gravida; oricum la tine e clar ca si-au facut efectul naturistele din moment ce nu a mai trb sa iei calmante; ca si la mine de altfel; daca aflam acum cativa ani despre aceste plante acum duceam copilul la gradinita;spor la bebelit ca eu presimt un test pozitiv la tine in curand;
bebe e bine ca ai scapat doar cu atat; asta sa fie singurul tau incident cat timp vei sofa de acum incolo;
iar pe logodnicul tau ia-l pe sus, nu-i mai da timp de gandire daca are sau nu chef-pofta vine mancand vb aceea;:)
capsunica bine ai venit si sedere scurta la aspirante!
Eileen pe mine la raceala m-a ajutat f bine siropul de catina cu propolis sau cu echinaceea de la plafar; luam 3 linguri pe zi asa nediluat ; pur si simplu a doua zi eram spre vindecare , iar a 3-a zi raceala urata era o amintire;
Nanny
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:44 AM
Nivel

raisa28 wrote:
Neata fetelor
Eileen poti sa-ti faci ceai din coji de ceapa cu multa miere si lamaie,sau o lamaie intreaga stoarsa in ceai daca suporti acreala si daca te doare gatul,scobesti o ridiche neagra si pui o lingurita de zahar sau miere ,lasi pana se formeaza un sirop si bei acel sirop;Cheek Kiss sa-ti treaca repede
Mon spor la bebelit
Fetelor si mie mi-a zis dr.sa stau cu o perna sub fund 3 ore dupa contact si cu picioarele pe pereti;nu am putut sta niciodata atat de mult ci doar jumate de ora maxim

Este foooarte bine 30 de min..cine ar putea sa stea 3 ore cu cracii pe pereti???si 15 e bine!!hohot hohot hohot Pai iti amorteste si mama picioarelor in 3 ore...e adevarat ca face bine la circulatiehohot hohot
raisa28
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:45 AM
Nivel

Catalina nu te mai stresa ca-ti faci mai mult rau;incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva si vor trece repede aceste zile si daca esti cuminte Mosul iti aduce un bebe
Capsunica bine ai venit si sa stai cat mai putin aici
Eileen
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:48 AM
Nivel

Raisa , multumesc ! Cu ridiche am mai facut , pentru tuse , a functionat . Coji de ceapa nu am baut inca , cum e la gust alcool
Nici eu nu cred ca poti sta "cocotzata" mai mult de jumatate de ora hohot
maryella wrote:
Eileen nu imi dau seama la ce te referi, dar parerea ta este binevenita oricand pentru mine; imi cer scuze daca am lasat alta impresie; o sa citesc din urma sa vad la ce te referi

Acum nu stiu eu la ce te referi Cheek Kiss ...aaaa, stiu ca intrebasei de efectele zmeurului si BU , si stiam ca nu m-ai intrebat pe mine , dar am zis si eu ...nu s-a inteles nimic gresit , nici o grija Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Si nici nu ai lasat vreo "impresie "Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Ma gandeam si eu sa-mi iau un siropel pentru raceala ...multumesc DistanceKiss

Catalina , calmeaza-te mamica , m-a distrat replica data de Nanny: fa-i o placinta cu branza...na, ceva sarathohot
raisa28
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:49 AM
Nivel

Da Nanny, ai dreptate, daca nu se prinde bebe macar ne relaxam picioarele ras
raisa28
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:51 AM
Nivel

E bun ceaiul de ceapa,mie mi-a placut si mi-a trecut si repede raceala fara sa iau pastile
Eileen
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:53 AM
Nivel

raisa28 wrote:
E bun ceaiul de ceapa,mie mi-a placut si mi-a trecut si repede raceala fara sa iau pastile

Suna dubios maseluta
Mon1
Scris: Tuesday, December 10, 2013 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Nanny wrote:
Iar daca nu-i place dulcele sotului, fa-i o placinta cu branza...na, ceva sarat!ras

Asa ceva....hohot hohot hohot hohot hohot hohot ...scz Cata DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.