Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am plecat de aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Roxxy_oxxy 2. Marmita - bebe2 3. Giulia_mamik - bebe2 4. Michi - bebe2 5. NeliaCris 6. Eileen 7. Nanny 8. Bebe 9. Sofia 10. Maryella77 11. Mari_S 12. Iris25 13. Simona83 14. Roxanine 15. Ana1986 16. Ynnea 17. Mon1 18. Catalyna 19. Doinanuta 20. Andreea.A 21. Carmenalina 22. Danutza1978 23. Crisbrustur 24. Annadascal 25. Deyutzu 26. Raisa28 27. Alinaa86 28. Mirele
Ultima actualizare: 04.12.2013
Daca e cineva care nu se regaseste in listuta, va rog sa-mi spuneti.
Micaela, felicitari inca o data!!
Tinem pumnii pentru celelalte aspirici si va dorim sa fie cu noroc luna asta! Avem nevoie de intariri la burtici!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 96
| Multumim de capitol nou ,sper sa fie plin cu vesti bune |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| Micaela, nu ne parasi chiar asa de repede; mai zaboveste un pic si povesteste-ne si noua ce stari ai avut, daca si simtit ca esti graviduta, daca a fost luna asta altfel decat restul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Doamne ajuta sa ne poarte casuta cea noua noroc. Sa fie mai multe teste pozitive Micaela ...felicitari inca o data si sa ai o sarcina usoara si la termen. Chiar intrebam aseara cine mai e la rand acum cu testarea? Deci cine urmeaza dupa Micaela?
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Multumim pt casuta noua.urmatoarea care ne va da vestea ca e insarcina cred va va fi doinanuta.am eu asa o presimtire .micaela hai cu poza
|
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Felicitari, Micaela! Sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte
Eu zic ca a spart Micaela gheata, mai ramane sa o urmam si noi la burtici!
Ce mod frumos de a-mi incepe ziua |
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Simona mai ai o zi pana la votare .poate o urmezi imediat pe micaela asa nu pleaca singura pana la burtici |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| FELICITARI!!!! Si o sarcina cat mai usoara! Eu cred ca trebuie sa facem casute pt fiecare aspiranta, ca poate asa vede si barza mai repede hornul!!!!! |
|
| Fetelor mi-am calculat cam cand ar tb sa-mi vina uratii....se pare ca de Craciun sau pe 26....si pe 28 e ziua mea. Doamne asa mi-as dori sa am si eu 2 linii. I-am zis sotului ca imi doresc ca de ziua mea sa primesc in dar un test pozitiv, nu-mi doresc altceva. Ma rog la Dumnezeu sa mi se implineasca si mie dorinta. |
|
| Simo tu mai ai o zi pana la testare? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/1/2013 Mesaje: 10
| Multumesc fetelorrr. Sunt atat de fericita ??inca nu imi vine sa cred. Putin stresata pt ca a iesit o liniuta de test mai slaba ca cealalta dar refac diseara. Cred ca plec de la serv mai devreme atazi pt ca nu am stare sa fac nimic. Nu stiu sa pun poza:((. Intru de pe telefon eu.. Si va gasesc asa de greu de fiecare data ma duce in alta pagina. O sa mai raman aici pana treceti si voi. Oricum va urmatesc zilnic |
|
| Micaela wrote:Multumesc fetelorrr. Sunt atat de fericita ??inca nu imi vine sa cred. Putin stresata pt ca a iesit o liniuta de test mai slaba ca cealalta dar refac diseara. Cred ca plec de la serv mai devreme atazi pt ca nu am stare sa fac nimic. Nu stiu sa pun poza:((. Intru de pe telefon eu.. Si va gasesc asa de greu de fiecare data ma duce in alta pagina. O sa mai raman aici pana treceti si voi. Oricum va urmatesc zilnic Micaela e normal ca linia de testare sa fie mai slab vizibila...ai facut testul cu 2 zile inainte de sosirea uratilor. Esti insarcinataaaaaaa....mergi acasa si bucura-te...e minunat ce ti se intampla |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Felicitari Micaela!sarcina usoara si un bebe sanatos! Sper sa primesc si eu un asemenea cadou |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Sunt si eu aproape de testare,cam pe maine ar veni,dar nu e f regulat,sper sa nu mai vina.Test nu fac numai daca intarzie. |
|
| deyutzu wrote:Sunt si eu aproape de testare,cam pe maine ar veni,dar nu e f regulat,sper sa nu mai vina.Test nu fac numai daca intarzie. Sa fie cu noroc Deyutzu |
|
|