|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Astrptarea e grea,dar pe urma nu mai e:). |

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Carmen , Maryella ? Nu au iesit 2 dungi ?[/quote] La Carmen nu au iesit din pacate ...Maryella credea ca dau uratii peste ea...dar i-am zis ca speranta moare ultima...astept si eu cu nerabdare vesti de la ea (sper sa se fi rezolvat problemele nasicilor) Bebe sper ca ziua de 28 nov sa fie cea mai frumoasa zi pentru tine ...II...  Doinasi eu am Cm ba de 29 de zile, ba de 30 zile, 31....deci e bn ca ovulatie am avut luna de luna ... Roxy astept azi ca pe ace rezultatul de la beta..data trecuta pe la 15 asa il aveai |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Asa e Mon , ai dreptate , am intrat ieri si am citit postarile, dar astazi sunt bulversata , este una din zilele mele proaste ...e si luni Poate ma mai bine dispun impreuna cu voi |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| doinanuta wrote:Asteptarea e grea, dar pe urma nu mai e:). Asa crezi tu , abia atunci incepe greul, ti se pare ca niciodata n-o sa mai vina ziua in care o sa iti tii pruncul in brate....se tarasc zilele ca un melc..... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| [/quote] La Carmen nu au iesit din pacate ...Maryella credea ca dau uratii peste ea...dar i-am zis ca speranta moare ultima...astept si eu cu nerabdare vesti de la ea (sper sa se fi rezolvat problemele nasicilor) Bebe sper ca ziua de 28 nov sa fie cea mai frumoasa zi pentru tine ...II...  Doinasi eu am Cm ba de 29 de zile, ba de 30 zile, 31....deci e bn ca ovulatie am avut luna de luna ... Roxy astept azi ca pe ace rezultatul de la beta..data trecuta pe la 15 asa il aveai [/quote]
Multumesc pentru incurajari la mine a fost o singura data dragoste, dar a fost in ziua 12 noaptea tarziu, iar ovulatia a fost pe 15 dimineata, am simtit-o; nu stiu ce sanse am cu o singura incercare, caci al meu a plecat din tara apoi, dar 1% sanse sunt, o mica speranta |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| doinanuta wrote::)) primu test l-am fc aseara:)).ieri trebuia cica sa ovzlez.Ciclu cam handi 30,29,28 durata 5 zile .Fantastic in acelas rahat de 2 ori.Adica ieri eram in ziua 15:)
Mai Doina...calmeaza-te... Ciclul tau e foarte regulat, chiar daca este intre 28-30 zile! Deci ovulatia poate sa fie intre ziua 10-15!!! Vineri cand ne-ai a zis de "albus" probabil atunci s-a produs( ziua a 12 a cred)!Daca ai "prestat" e ok!! Doamne ajuta! |

| Pai am vrut sa vad daca mai apare liniuta.Eu ma gandeam ca trebuie sa apara si dupa 3 zile:d.N-am incercat niciodata sa raman insarcinata si acum fiecare simptom il caut.Acum spte ecemplu zici ca am apa in uter asa forfata. |

| bebe wrote:Multumesc pentru incurajari  la mine a fost o singura data dragoste, dar a fost in ziua 12 noaptea tarziu, iar ovulatia a fost pe 15 dimineata, am simtit-o; nu stiu ce sanse am cu o singura incercare, caci al meu a plecat din tara apoi, dar 1% sanse sunt, o mica speranta Mai...acum Doamne ajuta..."trepadusii" traiesc cam 2-3 zile, depinde si de calitatea lor! Poate ai noroc sa se "pupe"!! Dupa cum spuneai si tu, ciclu neregulat inseamna abateri mari ...adica sa vina sa 21 zile apoi la 34-35, apoi la 45 de zile..etc iNTRE 27-31 DE ZILE E REGULAT!!! Hai sa va spun una de incurajare ..una dintre prietenele mele foarte bune care este gravida acum in 31 de sapt...habar nu are cand a ramas!!! Avea un ciclu taaaare neregulat ( 30-45 zile), nu prea avea o viata intima activa ( ca nu avea cu cine) Dupa ce l-a cunoscut pe prietenul, viitorul ei sot...s-a apucat de treaba...si ala cu un apetit....mama-mama~!!!! S-a reglat ciclul la 31 de zile de vreo si 2 ori intr-un an..a comis-o grav ( a luat pastila de a 2 a zi) am certat-o raaauuuu, ca doar n-are 15 ani si stie cat de nociva este pastila respectiva si ca exista si alte metode de contraceptie preventive, nu dupa! si...inainte de Paste...luati de val..evident...s-a produs "minunea"!! Ce teste de ovulatie, ce atatea ganduri....nimic...asa ca lasati atatea testari, faceti ce trebuie...si o sa obtineti! Bucurati-va frate de moment...inchipuiti-va deja cu bebe in brate... RELAXATI-VA! |

| doinanuta wrote:Pai am vrut sa vad daca mai apare liniuta.Eu ma gandeam ca trebuie sa apara si dupa 3 zile:d.N-am incercat niciodata sa raman insarcinata si acum fiecare simptom il caut.Acum spte ecemplu zici ca am apa in uter asa forfata. Inseamna ca treaba e buna...asa "agitatie" si activitate am simtit si eu cand am ramas!!! Dupa care a urmat intepaturi, dureri de ovare, de uter...etc Doamne ajuta! Nu mai sta tot timpul cu gandul acolo...fa ceva..nu stiu, citeste, invata...ceva...sa iti ia gandul de acolo! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| tin sa va spun ca luna asta este prima data cand fizic imi simt ovulatia; eram la birou, stateam pe scaun deja de vreo 2 ore si am simtit intepaturi in ovarul drept; au durat maxim o jumatate de ora; am zis asta este ovulatia mea, lucru care mi s-a confirmat imediat a doua zi cand a disparut mucusul cervical transparent;
|

| Nanny wrote: Ce teste de ovulatie, ce atatea ganduri....nimic...asa ca lasati atatea testari, faceti ce trebuie...si o sa obtineti! Bucurati-va frate de moment...inchipuiti-va deja cu bebe in brate... RELAXATI-VA!
Asa e Nanny , dar mie mi se pare imposibil sa nu ma mai gandesc . Mi-am propus ferm de acum ...dar cred ca ar trebui sa va parasesc, ca atunci cand intru aici tot timpul ma gandesc la diferite ipoteze Trebuie sa fac si eu ceva sa ma linistesc ...cateodata privind din exterior ca sa zic asa mi se pare atat de exagerata agitatia asta de procreeere |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2013 Mesaje: 11
| buna dimineata
nanny PAI ul e tot o mutatie.nu iei acifol macar?pt MTHFR ul tau.
roxi sa ai o beta grasa!
o zi frumoasa! |
|

| doinanuta wrote:Mon sunt cam stresata.Si eu imo doresc sa fie cu 2 liniutr,dar acum cum o vrea dumnezeu.Ma intrapa sanul drept însprebsfarc ce ar putea fi.Ieri m-a întepat toata ziua am zis ca poate am stat pe el mai mult:)
Doina sa stii ca si eu am aceleasi simptome, probabil este de la ovulatie ! Roxanine , asteptam cu nerabdare Cris33 o zi frumoasa si tie |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| neata fetelor.noi deja ne-am apucat de treaba chiar daka inca mai am cate o picatura maronie |
|

| Abea astept sa vad ce-am prestat sau daca am prestat sificient:) |
|
|
|