Clubul aspirantelor - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinanuta
Scris: Monday, November 18, 2013 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Astrptarea e grea,dar pe urma nu mai e:).computerlove
Mon1
Scris: Monday, November 18, 2013 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Carmen , Maryella ? Nu au iesit 2 dungi ?[/quote]
La Carmen nu au iesit din pacate Cheek Kiss ...Maryella credea ca dau uratii peste ea...dar i-am zis ca speranta moare ultima...astept si eu cu nerabdare vesti de la ea (sper sa se fi rezolvat problemele nasicilor) DistanceKiss
Bebe sper ca ziua de 28 nov sa fie cea mai frumoasa zi pentru tine ...II... Clap DistanceKiss
Doinasi eu am Cm ba de 29 de zile, ba de 30 zile, 31....deci e bn ca ovulatie am avut luna de luna ... DistanceKiss
Roxy astept azi ca pe ace rezultatul de la beta..data trecuta pe la 15 asa il aveai DistanceKiss majoreta majoreta
Eileen
Scris: Monday, November 18, 2013 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Asa e Mon , ai dreptate , am intrat ieri si am citit postarile, dar astazi sunt bulversata , este una din zilele mele proaste ...e si luni Bye2
Poate ma mai bine dispun impreuna cu voi computerlove
aurishta
Scris: Monday, November 18, 2013 10:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
doinanuta wrote:
Asteptarea e grea,dar pe urma nu mai e:).computerlove
Asa crezi tuCrazy , abia atunci incepe greul, ti se pare ca niciodata n-o sa mai vina ziua in care o sa iti tii pruncul in brate....se tarasc zilele ca un melc.....Crazy
bebe
Scris: Monday, November 18, 2013 10:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/22/2013

[/quote] La Carmen nu au iesit din pacate Cheek Kiss ...Maryella credea ca dau uratii peste ea...dar i-am zis ca speranta moare ultima...astept si eu cu nerabdare vesti de la ea (sper sa se fi rezolvat problemele nasicilor) DistanceKiss
Bebe sper ca ziua de 28 nov sa fie cea mai frumoasa zi pentru tine ...II... Clap DistanceKiss
Doinasi eu am Cm ba de 29 de zile, ba de 30 zile, 31....deci e bn ca ovulatie am avut luna de luna ... DistanceKiss
Roxy astept azi ca pe ace rezultatul de la beta..data trecuta pe la 15 asa il aveai DistanceKiss majoreta majoreta [/quote]

Multumesc pentru incurajari Cheek Kiss la mine a fost o singura data dragoste, dar a fost in ziua 12 noaptea tarziu, iar ovulatia a fost pe 15 dimineata, am simtit-o; nu stiu ce sanse am cu o singura incercare, caci al meu a plecat din tara apoi, dar 1% sanse sunt, o mica speranta newclap
Nanny
Scris: Monday, November 18, 2013 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
doinanuta wrote:
:)) primu test l-am fc aseara:)).ieri trebuia cica sa ovzlez.Ciclu cam handi 30,29,28 durata 5 zile .Fantastic in acelas rahat de 2 ori.Adica ieri eram in ziua 15:)

Mai Doina...calmeaza-te... Ciclul tau e foarte regulat, chiar daca este intre 28-30 zile! Deci ovulatia poate sa fie intre ziua 10-15!!! Vineri cand ne-ai a zis de "albus" probabil atunci s-a produs( ziua a 12 a cred)!Daca ai "prestat" e ok!! Doamne ajuta!
doinanuta
Scris: Monday, November 18, 2013 10:26 AM
Nivel

Pai am vrut sa vad daca mai apare liniuta.Eu ma gandeam ca trebuie sa apara si dupa 3 zile:d.N-am incercat niciodata sa raman insarcinata si acum fiecare simptom il caut.Acum spte ecemplu zici ca am apa in uter asa forfata.
Nanny
Scris: Monday, November 18, 2013 10:31 AM
Nivel

bebe wrote:

Multumesc pentru incurajari Cheek Kiss la mine a fost o singura data dragoste, dar a fost in ziua 12 noaptea tarziu, iar ovulatia a fost pe 15 dimineata, am simtit-o; nu stiu ce sanse am cu o singura incercare, caci al meu a plecat din tara apoi, dar 1% sanse sunt, o mica speranta newclap

Mai...acum Doamne ajuta..."trepadusii" traiesc cam 2-3 zile, depinde si de calitatea lor! Poate ai noroc sa se "pupe"!!ras
Dupa cum spuneai si tu, ciclu neregulat inseamna abateri mari ...adica sa vina sa 21 zile apoi la 34-35, apoi la 45 de zile..etc iNTRE 27-31 DE ZILE E REGULAT!!!
Hai sa va spun una de incurajare ..una dintre prietenele mele foarte bune care este gravida acum in 31 de sapt...habar nu are cand a ramas!!! Avea un ciclu taaaare neregulat ( 30-45 zile), nu prea avea o viata intima activa ( ca nu avea cu cine)ras Dupa ce l-a cunoscut pe prietenul, viitorul ei sot...s-a apucat de treaba...si ala cu un apetit....mama-mama~!!!!hohot S-a reglat ciclul la 31 de zile de vreo si 2 ori intr-un an..a comis-o grav ( a luat pastila de a 2 a zi) am certat-o raaauuuu, ca doar n-are 15 ani si stie cat de nociva este pastila respectiva si ca exista si alte metode de contraceptie preventive, nu dupa! si...inainte de Paste...luati de val..evident...s-a produs "minunea"!! Ce teste de ovulatie, ce atatea ganduri....nimic...asa ca lasati atatea testari, faceti ce trebuie...si o sa obtineti! Bucurati-va frate de moment...inchipuiti-va deja cu bebe in brate... RELAXATI-VA!
Nanny
Scris: Monday, November 18, 2013 10:33 AM
Nivel

doinanuta wrote:
Pai am vrut sa vad daca mai apare liniuta.Eu ma gandeam ca trebuie sa apara si dupa 3 zile:d.N-am incercat niciodata sa raman insarcinata si acum fiecare simptom il caut.Acum spte ecemplu zici ca am apa in uter asa forfata.

Inseamna ca treaba e buna...asa "agitatie" si activitate am simtit si eu cand am ramas!!! Dupa care a urmat intepaturi, dureri de ovare, de uter...etc Doamne ajuta! Nu mai sta tot timpul cu gandul acolo...fa ceva..nu stiu, citeste, invata...ceva...sa iti ia gandul de acolo!
bebe
Scris: Monday, November 18, 2013 10:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/22/2013
tin sa va spun ca luna asta este prima data cand fizic imi simt ovulatia; eram la birou, stateam pe scaun deja de vreo 2 ore si am simtit intepaturi in ovarul drept; au durat maxim o jumatate de ora; am zis asta este ovulatia mea, lucru care mi s-a confirmat imediat a doua zi cand a disparut mucusul cervical transparent;

Eileen
Scris: Monday, November 18, 2013 10:53 AM
Nivel

Nanny wrote:

Ce teste de ovulatie, ce atatea ganduri....nimic...asa ca lasati atatea testari, faceti ce trebuie...si o sa obtineti! Bucurati-va frate de moment...inchipuiti-va deja cu bebe in brate... RELAXATI-VA!

Asa e Nanny , dar mie mi se pare imposibil sa nu ma mai gandesc . Mi-am propus ferm de acum ...dar cred ca ar trebui sa va parasesc, ca atunci cand intru aici tot timpul ma gandesc la diferite ipoteze ras
Trebuie sa fac si eu ceva sa ma linistesc ...cateodata privind din exterior ca sa zic asa mi se pare atat de exagerata agitatia asta de procreeere alcool alcool
cris33
Scris: Monday, November 18, 2013 10:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/16/2013
buna dimineata flower

nanny floare2 PAI ul e tot o mutatie.nu iei acifol macar?pt MTHFR ul tau.

roxi floare2 sa ai o beta grasa!

o zi frumoasa!
Eileen
Scris: Monday, November 18, 2013 11:26 AM
Nivel

doinanuta wrote:
Mon sunt cam stresata.Si eu imo doresc sa fie cu 2 liniutr,dar acum cum o vrea dumnezeu.Ma intrapa sanul drept însprebsfarc ce ar putea fi.Ieri m-a întepat toata ziua am zis ca poate am stat pe el mai mult:)

Doina sa stii ca si eu am aceleasi simptome, probabil este de la ovulatie !
Roxanine , asteptam cu nerabdare majoreta
Cris33 o zi frumoasa si tie Cheek Kiss
catalyna
Scris: Monday, November 18, 2013 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
neata fetelor.noi deja ne-am apucat de treaba chiar daka inca mai am cate o picatura maronie computerlove Crazy
doinanuta
Scris: Monday, November 18, 2013 11:56 AM
Nivel

Abea astept sa vad ce-am prestat sau daca am prestat sificient:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.