|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| bine ai venit Cris33! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Buna, Cris! Tu esti fata care vrea sa faca FIV, nu? (parca am citit ceva...) Bine ai venit aici, in grupa asta mare de fete care vor sa fie mamici! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2013 Mesaje: 11
| roxanine multumesc
auri mersi mult.da,deja a trecut prea mult,ca sa mai pierdem timpul...mereu a intervenit cate ceva.sper ca la anu cat mai repede,sa mergem la marea intalnire cu bebe nostru ori |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Bine ai venit cris33. |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Doina, cum stai cu simtomele de ovulatie? Ti-ai facut teste? |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Bine ai venit Cris 33! Poate Mos Craciun iti face o surpriza...si nu mai trebuie FIV! Cameeeeeen! Vrei bataita??? Hai domle ca e cu 2 linii ...clar...le vad eu!! Maryella..pe unde ai ramas??? Da si tu de stire...ceva Fetelor...Anna din Cluj care ne-a bulversat acum 2 zile....ne-a lasat cu ochii in soare?? Unde e testul??? |
|

| buna roxy sincer nu,dar am prestat.Am dureri si crampe.In schimb cred ca cumnata insfarsit dupa 8 luni de incercari a ramas.Nu a mai putut manca..,lucru care la ea nu se intampla si mai are niste semne,dar nu ne bucuram inca:).Sper sa fie ca isi mai doresc unu:).Si la intrebat si pe prietenu meu,noi cand:) |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2013 Mesaje: 125
| Danutza1978 ce mai faci?...raceala sau alte simptome... |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| maryella77 wrote:Eileen nu cred sa il afecteze; dar urmareste-l sa vezi daca se mai intampla in primele minute dupa ce il bea; si eu cred ca napraznicul e mult mai ok decat branca pt barbati; de fapt eu nu prea sunt de acord cu branca la ei deoarece poate face mai rau;eu am citit ca, ceaiul de napraznic consumat de amandoi o perioada de minim 3 luni se cam lasa cu sarcina; problema la noi e ca, sotul fiind mereu pleca nu prea are cum sa il bea; cand e acasa i-l dau eu, dar cand pleaca... si nu stiu care e treaba cu ceaiul asta , dar eu am inteles ca ar fi mai eficient decat pastilele; singura planta pentru fertilitate la care este asa; si acum ca tot urmeaza postul incercati sa scoatei din alimentatie ce e este nociv gen : faina alba, zahar rafinat, fast-food; tine post cine vrea, dar nu strica o detoxifiere a organismului;
Multumesc, Maryella , tin cont de toate
Sofia , sunt si pastile de napraznic , tot de la DPlant, noi bem doar ceai. Carmen si mie mi se pare ca sunt 2 ochisori mititei acolo. Imi place tare mult atitudinea ta! Cris33 bine ai venit! Doina sa fie cu ochi daca ai muncit!
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Buna seara fetelor! Crisbrustur sunt fff racita...imi vine sa.mi tai nasucul. In rest, ma dor sanii ca de fiecare data , o pofta nebuna de mancare si ceva activitate prin burtica....cred ca se lucreaza ceva acolo! Tu ce mai faci? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2013 Mesaje: 125
| danutza1978 wrote:Buna seara fetelor! Crisbrustur sunt fff racita...imi vine sa.mi tai nasucul. In rest, ma dor sanii ca de fiecare data , o pofta nebuna de mancare si ceva activitate prin burtica....cred ca se lucreaza ceva acolo! Tu ce mai faci? Doamne-ajuta!Eu ma simt f bine,nimic mai altfel.Om vedea ce va fi sapt. viitoare.Prefer sa nu ma gandesc foarte mult pt.a nu fi dezamagita. |
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| crisbrustur wrote: Doamne-ajuta!Eu ma simt f bine,nimic mai altfel.Om vedea ce va fi sapt. viitoare.Prefer sa nu ma gandesc foarte mult pt.a nu fi dezamagita.
Eu sunt in fiecare luna dezamagita si imi impun sa nu ma mai gandesc dar nu reusesc. Imi doresc prea mult bebe si poate pt eu sunt un pic prea sensibila. Toate ne dorim bebe insa dupa 30 de ani e mai greu! Sper sa reusim !!! |
|

| fetele luna asta nu o sa am trstul pozitiv pt ca sunt foarte stresata.Marti trebuie sapredau o lucrare pe care nu reusesc sa o fac:(((( .Si miercuri am examen.Deci luna asta adio:( |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Buna seara, fetelor. Am avut o zi plina azi, am fost la "shopping" cu socrii si sotul la Suceava (aveau nevoie de plapuma, lenjerie de pat etc.). La mine e tare ciudata treaba. Ieri pentru cateva ore eram absolut sigura ca mi-a trecut CM, dar azi se pare ca a revenit (mai vrea sa dea un tun pe ultima suta de metri ). La mine raceala era pe final, dar m-a tras curentul azi si am o durere de cap groaznica. In plus, a racit si soacra mea (am luat-o pe rand: intai sotul, pe urma eu, apoi soacra; sper sa nu raceasca socrul meu, cam stau cu frica). Acum sa va zic ce aveam de zis :sotul se uita pe facebook pe la postari si gaseste la verisoara lui un clip de vreo 20 de minute cu o nastere in natura neasistata de medici. Eu m-am mai uitat la clipuri cu nasteri, dar asta parca m-a facut sa tremur un pic, uitandu-ma cu o mama isi aduce singura puiul pe lume. Nu am vrut sa il postez pana nu va intreb pe voi, poate nu am voie sau poate chiar unele dintre voi sunt curioase sa il vada (daca nu l-ati vazut deja). Asa ca va rog sa imi spuneti daca il pot posta sau daca vreti sa il vedeti si nu am voie sa pun link-ul, va pot trimite prin PM. Parerea mea este ca nu cred ca barbatii ( in general, exceptie facand cel din imagine, care am citit ca are deja cativa copii si a asistat la nasteri) ar reactiona tocmai placut la clip ( eu una, la final, eram in lacrimi, mi s-a parut atat de genial ca dupa atata durere, nimic nu mai conteaza cand il tii pe cel mic in brate ). Sotul meu a fost curios, a dat play, a derulat un pic si cand a auzit-o pe femeie gemand un pic, l-a inchis si mi-a zis ca sa ma uit eu, ca el se uita mai tarziu (coward ). |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Andreea scuze, am confundat cu metroragia; mea culpa;f tare faza cu filmul; pai daca ei ar fi fost cei curajosi ar fi nascut ei;poate ne spune administratorul ce sa faci cu filmuletul; eu as fi curioasa sa il vad; nu cred ca o sa mai fie nevoie sa ma testez ca am toate simptomele dinainte sa dea rusii navala; asa ca de asta nici nu am cumparat test;
|
|
|
|