Clubul aspirantelor - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Wednesday, November 6, 2013 7:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Nanny,o sa cotrobai prin hartii si iti trimit informatiile cerute, maine cred, caci azi am inca multe de facutras
carmenalina
Scris: Wednesday, November 6, 2013 7:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
maryella77 wrote:
carmenalina ne testam cam in aceleasi zile;

asa se pare, dar la varsta mea testez niste simptome de care n-am avut parte pana la acum.... nici nu mai stiu daca simptomele sunt reale sau ma gandesc eu prea mult la un bebe.....
maryella77
Scris: Wednesday, November 6, 2013 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
ce inseamna la varsta mea carmenalina?eu deja m-am declarat "baba"forumului; azi am implinit 36 de ani; nu stiu de ce , dar nu ii simt deloc; parca nu ar fi ai meiBig Laugh
Mon e mai bine totusi sa tratezi intai anexita- eventual sa mai ceri o parere daca e sau nu anexita- si apoi treci la bebelit; dar daca ramai de luna asta macar stii ce ai de facut;
doinanuta
Scris: Wednesday, November 6, 2013 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
La multi ani maryella!sa-ti Dumnezeu un cadou cu doua linii.:)Cheek Kiss .doar ce am ajuns acasa si pup pe toate
carmenalina
Scris: Wednesday, November 6, 2013 8:39 PM
Nivel

maryella77 wrote:
ce inseamna la varsta mea carmenalina?eu deja m-am declarat "baba"forumului; azi am implinit 36 de ani; nu stiu de ce , dar nu ii simt deloc; parca nu ar fi ai meiBig Laugh
Mon e mai bine totusi sa tratezi intai anexita- eventual sa mai ceri o parere daca e sau nu anexita- si apoi treci la bebelit; dar daca ramai de luna asta macar stii ce ai de facut;

Am implinit si eu venerabila varsta de 42 de ani pe 14 oct, asa ca sunt baba de pe acest topic! Unii mi-au spus deja ca e prea tarziu pentru a face copii, dar eu ma incapatanez sa incerc.....Hands

Si LA MULTI ANIIII!!!! Si sa-ti aduca anul in care intri ceea ce astepti deja....dance !hainoroc
aurishta
Scris: Wednesday, November 6, 2013 8:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
carmenalina wrote:

Am implinit si eu venerabila varsta de 42 de ani pe 14 oct, asa ca sunt baba de pe acest topic! Unii mi-au spus deja ca e prea tarziu pentru a face copii, dar eu ma incapatanez sa incerc.....Hands

Si LA MULTI ANIIII!!!! Si sa-ti aduca anul in care intri ceea ce astepti deja....dance !hainoroc
Eu am avut-o pe Angelica la 41 de ani, un copil perfect si o sarcina fara probleme ras
maryella77
Scris: Wednesday, November 6, 2013 9:01 PM
Nivel

multumesc mult fetelor!
carmenalina copii f doriti si facuti la varste mai mature sunt cei mai reusiti;
o cunostiinta de-a noastra credea ca a intrat la menopauza prematura ,la43 de ani; ea fiind mai plinuta de fel; si cand a fost la ecograf crezand ca are si ceva la ficat a aflat ca e insarcianta; cu cea mai frumoasa si isteata fetita pe care am vazut-o vreodata; bruneta, ten alb cu ochii albastri si gene lungi negre; te uitai la ea si nu iti venea sa crezi ca e adevarata; isi cam pierduse speranta ca mai face copii;atata timp cat ti-i doresti si ai grija de sanatatea ta e perfect ok; Daniela Gyorfi la 42 de ani a ramas gravida; si sotia lui Marcel Pavel cu fetita si exemplele pot continua;Nadia Comaneci la 44 de ani ; si toate au copii reusiti;probabil intuitia ta iti spune ca se apropie momentul in care vine bebe; dar doctorii ce au spus?ai fost la un doctor specializat in infertilitate? eu cred ca am pierdut mult timp cu ginecologi care habar nu aveau cu ce se mananca asta;
carmenalina
Scris: Wednesday, November 6, 2013 9:26 PM
Nivel

Am vb cu medicul si ma asteapta sa fac un control la trompe, sa vada daca nu sunt infundate, adevarul e ca din luna martie am inceput sa ne preocupam sa facem un copil, ovulatia e OK, dar am zis sa treaca macar 6 luni de incercari personale si apoi sa trecem la urmatorul nivel, interventia medicilor. Eu m-am casatorit tarziu, la 39 de ani, si pana atunci nu m-am gandit prea mult la acest moment, ca si sotul de altfel, dar nu disperam, cum o vrea bunul Dumnezeu asa va fi...
catalyna
Scris: Wednesday, November 6, 2013 9:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
la multi ani mariella,sa iti dea domnul tot ce doresti si sa ai parte numai de fericire.pe mine ma doare burta asa tare k imi vine in gand sa merg la spital.voi ce spune-ti?
Mon1
Scris: Wednesday, November 6, 2013 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Maryellala multi ani cu sanatate...drept cadou luna asta vei primi un gravida bebe. birthday floare3 floare3 floare3
Catalyna daca durerile persista mergi scumpa la medic ...o sa fie bnflower
maryella77
Scris: Wednesday, November 6, 2013 10:01 PM
Nivel

catalyna ai putea sa mergi la urgenta sa iti faca o ecografie; pentru linistea ta; daca e chiar atat de dureros nu e bine sa stai;multumesc pentru urari;carmenalina cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor specializat infertilitate gen Tutunaru sau Ruxandra Dumitrescu; Tutunaru de ex recomanda laparoscopia; histerosalpingigrafia nu verifica decat permeabilitatea nu si functionalitatea trompelor; el recomanda laparoscopia; si e destul de logi ce spune; trompe care parea infundate la hisetro erau perfect functionale la laparo si invers; si eu din ianuarie vreau sa trec la artileria grea cum zic eu; sa merg sa vad ce zice doctorul; sotul a facut spermograma? mai bine te documentezi bine inainte care sunt pasii ca sa nu pierzi timp pretios;acum tu faci cum crezi ca e mai bine;
doinanuta
Scris: Wednesday, November 6, 2013 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Si eu zic la medic,dar daca e bebe nu se vede la eco acum
carmenalina
Scris: Wednesday, November 6, 2013 10:42 PM
Nivel

Sotul sta bine cu spermograma, ramane de vazut la mine, daca pana la Revelion nu se petrece nimic, voi trece la analiza mai profunde, de obicei trebuie sa-ti faci griji dupa 1 an de incercari, eu nu astept atat, dar nici nu pot sari peste etape. Multumesc pentru sfaturi.Love
sweet angel
Scris: Wednesday, November 6, 2013 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
catalyna cere trimitere de la medicul de fam pt beta hcg , costa vreo 12 euro si iti da raspunsul a doua zi, asta nu da gres. nu are rost sa faci eco ca nu se vede.
ynnea
Scris: Thursday, November 7, 2013 12:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
carmenalina wrote:

Multi inainte carmenalina si tu la fel mary.
Catalyna dute la medic daka durerea persista nu are rost sa te chinui mai bine te duci si ei o sa stie ce o sa-ti faca si fetele au dreptate mai bine faci un beta hcg decat eco,asa o sa stii sigur daca este ceva iti tin pumnii sa fii si sa duci sarcina pana la capat ma Hands pt tine pupici
Fetelor continuati cu leacurile acestea babesti ca sunt mai bune dacat pastilele de o 1000 de ori Clap Va doresc tuturor nb va pupici pe toate si sa auzim de bine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.