|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Eu aici am auzit prima data de branca ursului. Dupa ce termin cu prima runda de analize, o sa incerc si eu. Pastilele de la Dacia Plant ce ar tb sa faca? Au efecte secundare? |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2013 Mesaje: 242
| Maryella, ce pastile iei de la dacia plant? tot branca ursului? eu stiu ca tinctura e mult mai buna si mai puternica, intr-adevar, nu are un gust prea placut, insa eu m-am obisnuit destul de repede incat acum nici nu mai simt cand beau :) |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Iris 25 eu iau pastile de branca ursului , 5 pe zi, de la Dacia Palnt in zilele 1-14 CM;nici pe mine nu ma deranjeaza tinctura, dar eu sunt hipotensiva de fel si imi scade tensiunea f mult; vad ca de la pastile nu mai am aceeasi problema; tinctura e mai puternica si isi face efectul mai rapid; daca nu rez nimic cu pastilele trec pe tinctura pusa in ceai de maghiran ca sa nu mai am probleme cu tensiunea; am citit de curand; ce stiu despre branca este ca la barbati nu este prea indicata decat daca au probleme mari;altfel mai rau face; dar la femei revigoreaza ovarele, de fapt circulatia sangvina in zona genitala; eu am luat mai de mult dar nu am luat constant; am inteles ca si-ar face efectul cam in 2-3 luni de luat regulat, cu 30 min inainte de masa; am gasit pe un site unde raspund farmacisti de la Natura plant si spuneau ca pentru a ramane gravida mai repede se iau asa: branca pana la ovulatie si din ziua 10 CM se ia si extractul din mladite de zmeur;este f bun contra chisturilor si fibroamelor desigur ca iau acid folic si coenzima Q10 care este pentru calitate crescuta a ovulelor; eu trb sa iau mai multe ca nu ma mai ajuta varsta; si vit E forte in zilele 5-19 CM; cam asta e schema pe care mi-am facut-o eu singura dupa cercetari indelungate pe net;am cautat sa fie produse cu efect si care nu au efecte secundare; peste 2 saptamani isi face sotul spermograma si sa vedem cum ii iese, iar eu vreau sa fac o monitorizare ecografica; eu sper si ma rog sa raman natural; |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/12/2013 Mesaje: 326
| Buna fetelor. Ma bucur ca ati revenit.. Ieri am fost sa-mi fac si eu analizele hormonale (fiind ziua a 7 a dupa ovulaie). Abia le astept. Pe mine incertitudinea ma omoara. Indif de rez macar stiu in ce directie o apuc. Mai are sotul sa-si faca spermograma. Initial nu a zis ca nu, dar acum cand vreau sa-i fac program...este..sa zicem "nu prea incantat de idee". Cum I-ati convins voi sa mearga? (sotul meu este cu 3 ani mai mic, are 28 si nu vroia neaparat sa facem copil imediat dar stie ca imi doresc f mult si ca nu mai vreau sa astept) |
| bebe wrote:maryella eu sustin ceea ce ai spus tu prima data; de ce? pentru ca sentimentele sunt inevitabile in sufletele noastre, de toate felurile; ai punctat foarte bine cand ai spus ca suntem oameni si nu sfinti; diferenta totusi este data de cum decidem sa actionam in urma sentimentelor noastre, sa alegem calea rationala si sa facem ceea ce e bine; eu nu cred ca exista om pe lumea asta care sa traiasca in mijlocul societatii (nu izolat pe la cine stie ce manastire) si sa nu fi fost incercat si de sentimente negative din cand in cand; sper sa nu supar pe nimeni, pentru ca sunt aici persoane care pun foarte mult accent pe credinta, dar eu sunt mai mult orientate pe teoria evolutiei; un mare professor de management ne-a spus odata la un curs de al sau (management comparat) despre cat de important este sa te compari in viata cu altii; INTOTDEAUNA sa te compari si cu cei mai jos de tine si cu cei mai sus de tine; cu cei mai jos, ca sa iti sporeasca incerederea, cu cei mai sus, ca sa tot cresti si sa cresti; si revenind la topicul nostru, sunt intr-adevar multe cazuri triste si am putea sa ne imbarbatam si sa zicem ca se poate si mai rau decat ce am trait noi; dar sunt si cazuri fericite, care sa ne motiveze; daca x, dupa 10 ani de incercari a reusit sa aiba un bebe, POT SI EU!!!!!!! vorbele mele sunt cu cele mai bune intentii si sper sa nu supar pe nimeni
subscriu |
| Adina si eu vreau sa il trimit pe sotul meu sa faca spermograma cam peste 2 saptamani; acum e plecat de acasa si trebuie sa ai ceva activitate inainte de pauza aceea de 3 zile ca sa iasa cum trebuie spermograma; si al meu sot e mai mic decat mine cu 3 ani jumate; eu ca sa il conving prima data sa isi faca spermograma i-am explicat prin ce investigatii trebuie sa treaca o femeie, ca unel sunt f dureroase, ca nu e o placere sa te urci pecapra si sa deschizi picioarele mereu si sa te tot sgarme (ma scuzati de expresie , dar chiar asa e)pe acolo persoane straine; el are de facut o simpla analiza si nu face nimic din ce nu facea in adolescenta la greu; adica la ei implica placere analiza , iare la noi ori jena ori durere; si nu e pacat ca eu sa trec prin atatea degeaba, cand poate este o mica problemuta la gigei din cauza stresului, a fumatului, a alimentatiei incorecte? macr stim cum stam si pe cine sa investigam in continuare; plus ca investigatiile pentru femei sunt ff scumpe , pe cand o spermograma e max 100 ron; si nu e normal si bine si pt bugetul familiei sa incepem cu ceea ce implica mai putin efort din orice punct de vedere? cam asa am discutat prima data cu sotul, acum 3 ani cand a facut-ope prima;din pacate nua facut-o unde trebuie si nici nu am respectat cumtrb perioada de pauza; doctora ne-a zis gresit, noi nu stiam si uite asa; |
| Bine spus..ms mult! Pot sa te citez? ;)) La noi costa 140 ron. Nu mi-au spus decat de 3 zile de pauza nu si ca este imperios necesar contactul inaintea acestora. O sa mai intreb. |
| Adina nu stiu daca iti spun ei; eu asa am citit ca pentru a avea relevanta trebuie sa ai contact inainte de pauza respectiva de 3-4 ori pe saptamana; ca in mod normal cand incerci sa faci un copil cam asa trebuie sa fie; ca nu e- cazul meu de exemplu- asta e o alta poveste;fumatul , alcoolul, iute toate astea influenteaza rezultatele; probabil de aia unele au rezultate proaste, se supara si apoi raman sotiile gravide; sunt influentate rezultatele, iar situatia reala e alta; cica si stresul din mom recoltarii ar influenta; si da poti sa ma citezi linistita; ca da ca ii insiri ce investigatii trb sa faci , cat costa fiecare si ii spui totalul si pe cealalta coloana 140 ron la el, cred ca e primul la recoltare; :)) argumentele financiare functioneaza de fiecare data;plus ca ii spui ca si dupa ce iti faci tu tot el tot trb sa isi faca; asa ca.... |

| fetelor, m-am tot documentat zilele astea si am citit despre un lubrifiant sperm friendly care ajuta mititeii sa inainteze catre uter. se numeste Conceive Plus. Ajuta daca ai un mediu acid. Ma gandeam ca sigur nu strica sa il folosesc si am sa incerc sa il achizitionez ca poate va fi de ajutor :) |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ha..ha.. Iris in prima faza am ras un pic...de "Friendly" dar daca ajuta "trepadusii" mai lenesi sau facem mediul mai propice pt ei, de ce nu? Sper sa-l gasesti, bafta multa si cu rezultate pozitive! In rest...mult succes in convingerea partenerilor! Intr-adevar cu unii barbati e mai dificil...poate si pt ca sa fim serioase, sunt mai pudici ( chiar daca nu recunosc)! Cred ca daca ar trebui ca barbatii sa mearga in locul femeilor la ginecolog ( sa faca "gimnastica" pe acolo ), probabil ar da rapid faliment toate cabinetele! |

| Nanny wrote:Ha..ha..  Iris in prima faza am ras un pic...de "Friendly" dar daca ajuta "trepadusii" mai lenesi sau facem mediul mai propice pt ei, de ce nu? Sper sa-l gasesti, bafta multa si cu rezultate pozitive! In rest...mult succes in convingerea partenerilor! Intr-adevar cu unii barbati e mai dificil...poate si pt ca sa fim serioase, sunt mai pudici ( chiar daca nu recunosc)! Cred ca daca ar trebui ca barbatii sa mearga in locul femeilor la ginecolog ( sa faca "gimnastica" pe acolo  ), probabil ar da rapid faliment toate cabinetele! si eu am ras cand am citit de "friendly" :))... si da ,sunt convinsa ca ar da faliment toate cabinetele :)) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Aspirici, succes! Eu nu mai sunt in lista, gata, am urcat jucariile in pod! De cateva luni am hotarat sa nu mai incercam, ramanem cu un copil! |
|
| Fetelor mi-au sosit analizele din ziua a7 a dupa ovulatir. Pls help daca aveti idee. Maine seara sunt program la interpretare..
Imunologie-Markeri Endocrini
Test Rezultat Interval de referinta TSH: 0.8088 µUI/mL 0.35 - 4.94 µUI/mL Sarcina: Trimestru I: 0.88 - 2.83 µUI/mL Trimestru II: 0.20 - 2.79 µUI/mL Trimestru III: 0.31 - 2.90 µUI/mL
Free T3: 2.84 pg/mL 1.71 - 3.71 pg/mL
Free T4: 1.36 ng/dL 0.70 - 1.48 ng/dL
Progesteron: 14 ng/mL F. foliculara: <0.3 ng/ml F.ovulatorie: 0.8-3 ng/ml F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml Menopauza: <0.2 ng/ml Sarcina: trim.I: 2.8-147.3 ng/ml trim.II: 22.5-95.3 ng/ml trim.III: 27.9-242.5 ng/ml
Prolactina: 8.76 ng/ml 5.18 - 26.53 ng/ml
Vad ca ma incadrez in limite..Ce parere aveti? |
|
| In ziua 15 la monitorizarea ecografica aveam endometrul 10 si tocmai ovulasem in ziua 14.
Analizele au fost facute la laboratoarele Medlife in care am cat de cat incredere |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Madanuta, mult succes si tie in tot ceea ce iti propui si multa sanatate la pitic.
Fetele, ieri mi-a intrat pe mana o carticica scrisa de o tipa medic psiholog care a trait pe propria piele propriile emotii legate de fertilitate. Imi place foarte mult. In plus este foarte bine documentata. Un exemplu ar fi ideea ca femeia peste 35 ani are sanse semnificativ mai mici de a ramane sarcinata. Aparent acest studiu a fost facut pe femeile care au nascut in Franta in secolul XVII.
Adevarul este ca nu exista studii pentru femeile care vor sa ramana insarcinate natural, totul pare o loterie. Exista chiar sugestii despre cum sa iti convingi sotul sa faca spermograma, alimentatie, dar si sfaturi care sa te ajute sa treci peste anxietatea si nerabdarea dintre menstruatii... Ea a sfarsit prin a avea 3 copii sanatosi.
Mi-a placut ca a descris femeia nerabdatoare nu ca fiind obsedata, ci o mama responsabila. A sti din timp inseamna a oferi copilului tau un start propice in viata, inseamna ca poti face investigatiile necesare din timp, sa iei suplimentele de care are copilul tau nevoie. A dori sa ai un cat de mic control asupra unei chestiuni atat de delicate este normala. Iar noi suntem super mamici, chiar dinainte sa avem bebele mult dorit... |
|
|