Clubul aspirantelor - 19
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flor3ntza
Scris: Tuesday, June 11, 2013 10:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
roxy.oxxy si eu iti tin pumnii Cheek Kiss sa fie cu succes tratamentul naturist si te asteptam la burtici, sunt sigura ca nu mai e mult, ceva imi spune ca bebe e undeva pe drum, luna asta sau luna viitoare pupici majoreta
Ralu
Scris: Wednesday, June 12, 2013 1:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/1/2013
Fetelor, multumesc mult pentru felicitari si mai ales pentru ca va impartasiti cunostintele si experienta pe forum.Cheek Kiss
Roxy.oxy nu-ti pierde increderea si speranta ! Sunt sigura ca bebe e pe drum si la tine ! majoreta
Flor3ntza, ne "vedem" la burtici Clap
Sofia
Scris: Wednesday, June 12, 2013 10:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/12/2013
Buna,

Sunt noua pe forum.. si ca toate mamicile care isi doresc un copil nu mai am rabdare..
Este posibil sa fiu insarcinata daca:
- ultimul menstruatie a inceput pe 16 mai
- am CM destul de regulat la 26, 27 zile (trebuia sa-mi vina ieri, 11 iun)
- am avut contact neprotejat in toate zilele fertile

Inca nu mi-a venit CM si deaceea mi-am facut un test sure check astazi, 12 iunie care a iesit negativ :(((...repet intrebarea...Mai am sanse sa fiu insarcinata? vreau sa spun..in ciuda testului negativ?

Ca simptome: Ma dor sanii, capul, spatele, dar nu diferit de alta data. Nu ma dor ovarele insa, si pe mine ma dureau inainte de venirea menstruatiei.
CasandraE
Scris: Wednesday, June 12, 2013 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2012
Adina.Marin wrote:
Buna,

Sunt noua pe forum.. si ca toate mamicile care isi doresc un copil nu mai am rabdare..
Este posibil sa fiu insarcinata daca:
- ultimul menstruatie a inceput pe 16 mai
- am CM destul de regulat la 26, 27 zile (trebuia sa-mi vina ieri, 11 iun)
- am avut contact neprotejat in toate zilele fertile

Inca nu mi-a venit CM si deaceea mi-am facut un test sure check astazi, 12 iunie care a iesit negativ :(((...repet intrebarea...Mai am sanse sa fiu insarcinata? vreau sa spun..in ciuda testului negativ?

Ca simptome: Ma dor sanii, capul, spatele, dar nu diferit de alta data. Nu ma dor ovarele insa, si pe mine ma dureau inainte de venirea menstruatiei.

Adina, dupa datele scride de tine, folosind un calculator de ovulatie, iese o data statistica a ovulatiei de 29.05.2013 Pentru ca testele de sarcina masoara practic prezenta hormonului hCG, se recomanda ca aceste teste sa fie facuta dupa minim, 14 zile de la ovulatie. ceea ce in cazul tau inseamna chiar 12 iunie. Deci, teoretic, da, este inca posibil sa fi insarcinata si sa nu fi iesit la testul de sarcina.

Pentru mai multe informatii poti sa cauti pe google : test sarcina hCG human chorionic gonadotropin.

Iti urez multa bafta, si bine ai venit in clubul aspirantelor!
Sofia
Scris: Wednesday, June 12, 2013 12:28 PM
Nivel

Iti multumesc mult pt raspuns!o sa revin cu vesti. bune sper
flor3ntza
Scris: Wednesday, June 12, 2013 1:12 PM
Nivel

Bine ai venit Adina.Marin pe forumul nostru.SimplyLove E posibil sa fi facut prea devreme testul insa pt mai multa siguranta repeta-l peste cateva zile daca nu vine CM, sau fugi repede la un laborator si acolo cu un test Beta HCG afli in aceeasi zi daca esti sau nu insarcinata. Bafta multa sa vezi dublu la teste Clap
Sofia
Scris: Friday, June 14, 2013 8:20 PM
Nivel

Revin...mi-am facut astazi un beta hcg. Ulterior am simtit o durere acuta de ovare, si la doar cateva ore, inainte de raspuns mi-au venit cateva scurgeri maronii. M-am incapatanat sa cred ca se fixeaza placenta sau chestii de genul. Tin sa specific faptul ca nu mi-a intarziat niciodata 3 zile. Eram sigura ca sunt insarcinata dar se pare ca nu sunt. M-am dus ca o fraiera ce sunt si am luat cani cu cel mai bun tatic, bunica etc. cat de fraiera! Nu stiu cum am putut sa fac asa ceva fara vreo confirmare. Acum inteleg cum de altii nu-si mai bat capul si asteapta sa vina de la sine...dupa multiple dezamagiri, ti se ia de teste si de tot
Gata, nu mai fac calcule cu zile fertile,etc. O sa fac doar.."ce trebuie facut" si test abia dupa muulte zile de intarziere.
Anelise
Scris: Friday, June 14, 2013 9:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Adina, bine ai venit la noi! pupici
Sa stii ca ai fost foarte dulce! coeur Ma refer la canile cumparate. Cred ca toate am trecut prin faza asta. Nerabdarea e foarte mare! Eu una te inteleg fooooarte bine! DistanceKiss Dar sa stii ca intr-adevar cel mai bine e sa nu calculezi, sa nu te gandesti prea mult si bebe va veni cu siguranta! Te pup si iti tin pumnii!!! majoreta
CasandraE
Scris: Friday, June 14, 2013 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2012
Adina.Marin wrote:
Revin...mi-am facut astazi un beta hcg. Ulterior am simtit o durere acuta de ovare, si la doar cateva ore, inainte de raspuns mi-au venit cateva scurgeri maronii. M-am incapatanat sa cred ca se fixeaza placenta sau chestii de genul. Tin sa specific faptul ca nu mi-a intarziat niciodata 3 zile. Eram sigura ca sunt insarcinata dar se pare ca nu sunt. M-am dus ca o fraiera ce sunt si am luat cani cu cel mai bun tatic, bunica etc. cat de fraiera! Nu stiu cum am putut sa fac asa ceva fara vreo confirmare. Acum inteleg cum de altii nu-si mai bat capul si asteapta sa vina de la sine...dupa multiple dezamagiri, ti se ia de teste si de tot
Gata, nu mai fac calcule cu zile fertile,etc. O sa fac doar.."ce trebuie facut" si test abia dupa muulte zile de intarziere.

Adina, nu stiu de ce spui de parca gata, ai ratat definitiv. Ai zis foarte bine "fa ce trebuie facut", si bebe o sa vina de la sine. Nu stiu daca te ajuta, dar la mine de exemplu, a durat aproximativ 6 luni pana am ramas insarcinara. Iar canile si ce ai mai luat, sunt foarte bune, pastreaza-le pentru momentul cel mare.

Si ca sa te mai inveselesti un pic, uite o chestie misto:

Este vorba de o pereche de centuri care permit viitorului tatic sa simta loviturile fatului in timp real. Din pacate este un dispozitiv experimental, dezvolat de firma Huggies in colaborare cu agentia de publicitate Ogilvy & Mather, si sunt putine sanse sa fie lansat in productia de masa.
Eileen
Scris: Monday, June 17, 2013 8:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Adina , bine ai venit printre noi !
Si eu sunt la fel de nerabdatoare, dar nu am inca multe luni de asteptare , asa ca sunt optimista .
Eu te inteleg foarte bine pentru ca am trecut prin aceeasi stare , luna aceasta cand mi -a intarziat 7 zile, desi nu mi s-a mai intamplat !!!!!! A fost ingrozitoare asteptarea , facusem si un test si a iesit negativ , dar am auzit ca se poate sa se "valideze " mai tarziu la unele mamici .
Cand credeam ca nu mai vin , si ma gandeam ca este bebe , au venit nesuferitiipale .
Dar asa cum ai spus si tu , trebuie sa vina de la sine , sa nu ne mai stresam cu calcule si alte alea , chiar daca suntem nerabdatoare si ne dorim foarte mult.

Sa fie cu ochi pentru toate care va doriti !
Nanny
Scris: Tuesday, June 18, 2013 3:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Heeeeeeeeei fetelor capul sus! Nu va descurajati!DistanceKiss
Adina pastreaza canile...cand o sa ai 10-12 sapt de sarcina atunci poti sa le imparti! Rabdarea si taria sunt niste virtutii nepretuite! Stai sa te vezi si cu confirmarea medicului, pe langa cea a testului!( atunci cand va fi caul...cat mai repede posibil)
Rita..toate la timpul lor!
Fetelor va poop si muuulta incredere in Cel de Sus!
De curand am aflat ca prietena mea este insarcinata..dupa 8 ani! Timp in care nu s-a protejat, dar nu s-a intamplat!Analize bune...si totusi dupa 8 ani de asteptari...iata Minunea! Nu disperatiiloveyou
kali
Scris: Thursday, June 20, 2013 5:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu va tin pumnii si pun agitatele la treaba majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta - si sa stiti ca au fost de folos in muuulte cazuri.coeur
Cris-DL
Scris: Friday, June 21, 2013 2:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Si eu va tin pumnii si pun agitatele la treaba majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta - si sa stiti ca au fost de folos in muuulte cazuri.coeur

Daaa, agitatele astea raman in istoria forumului -mie imi plac de morHilar

O sa vina bebele mult asteptat, mai devreme sau mai tarziu, atunci cand va vrea DDangel majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Iriska92
Scris: Tuesday, June 25, 2013 3:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/18/2013
Buna,am o intrebare,sunt in pereche stabila de 4 ani.De 2 luni (mai,iunie) am luat rigevidon 21+7 pentru reglarea ciclului asa doctorul mi lea prescis,ultuma luna e acum le iau pe cele rosii in care apare ciclul,am avut si inainte de ciclu si acuma relatii neprotejate si ejaculare in vagin,este riscul sa ramin insarcinata?sa intimplat de citeva ori ca am uitat sa iau pastila dar am continuat tratamentul.Angel
flor3ntza
Scris: Wednesday, June 26, 2013 9:05 AM
Nivel

daca uiti sa iei pilula intr-o zi eu stiam ca risti cateva zile dupa aceea sa poti ramane insarcinata. oricum sa speram ca va fi cum vrei tu ;)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.