Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| MamiSerafim wrote: Revin si eu dupa o lunga absenta si intru in clubul aspirantelor pentru al doilea bebelus. Serafim are 1 an si 1 luna si imi doresc sincer un alt copilas daca este voia lui Dumnezeu. Asteptam sa treaca postul si.....anunt imediat ce apare o schimbare Dumnezeu sa va ajute fetelor sa dobanditi copilasul mult dorit !
Sa va dea Doamne-Doamne bebelusul mult dorit !
Succes ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Multumesc mult fetelor pt urari, o sa ma transfer la burtici, dar o sa va mai vizitez, sa vad care mi-a mai calcat pe urme |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| helloooo fetelor :) buna dimineata
am fost ieri la doctor si se pare ca a fost o menstruatie anormala din cauza stresului; asa ca am ratat cu totul ovulatia, fata de cum credeam eu; dna doctor mi-a zis sa iau acid folic si ma folosesc teste pt ovulatie; cu probleme de conceptie mi-a zis sa vin doar dupa 6 luni de incercari; in rest sa vin la ea pentru infectii si alte chestii; e super draguta si mi-a explicat multe; asa ca va tin la curent :) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| iti tinem si noi pumnii, sa vina bebicul cat mai repede |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/6/2013 Mesaje: 2
| Buna fetelor si HRISTOS A INVIAT !!! Ma bag si eu ca musca-n lapte aici intre voi, pentru ca de vreo 3 luni sunt si eu aspiranta la titlul de MAMICA ... Da! Ce bine suna... eu, mamica! De cateva zile tot rasfoiesc forumul, m-am bucurat sau m-am intristat alaturi de fiecare din fetele care au postat. Chiar daca in ultima vreme nu prea a mai fost multa activitate pe aici, eu va astept repede repede inapoi, ca sa nu incep sa vorbesc singurica Va si va doresc la toate sa vedeti dublu cand faceti teste! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Buna fetelor, am intrat pe aici sa va incurajez, cu un caz fericit. Cumnata mea de aprox 3 ani incerca sa aiba un bebe, avea uter antiverso se numeste aici, si sangerari imediat dupa ovulatie, practic ii incepea menstruatia si o tinea si cate 2 sapt. Dr i-a recomandat 3 luni de anticonceptionale, nu au ajutat nici alea, alta in ro dufaston 2 pe luna timp de o luna si tot nimic, luna trecuta din senin a venit barza, acum e insarcinata in 6 sapt. Asa ca fetelor nu va pierdeti speranta, ea si-o pierduse deja si se gandea la fiv. Nici ei nu ii vine sa creada ca e adevarat, eu sunt bucuroasa ca va avea edy partener(a) de joaca. Mult succes fetelor si sa auzim de bine.
Ionuza bun venit pe forum si succes sa treci cat mai repede la gravidute! |
|
Inregistrat: 5/6/2013 Mesaje: 2
| Felicitari cumnatei tale ! Asemenea situatii ne amintesc ca oricat de mult am incerca noi sa aveem bebei, oricate explicatii stiintifice am avea pentru tot ce se intampla in jurul nostru, tot Dumnezeu este cel care ne va darui un copil, si asta cand stie El ca trebuie, nu cand vrem noi.
Multumesc de sustinere sweet_angel!
Multa sanatate cumnatei tale si puiutului din burtica ei. |
|
Inregistrat: 4/1/2013 Mesaje: 13
| Salutare fetelor! Cred ca am si eu niste vesti, nu indraznesc inca sa ma bucur, insa azi am facut primul test de sarcina si a iesit poziiv. Ultimul CM l-am avut pe 6 aprilie....oare prea devreme ? Stiu ca testele astea nu sunt suta la suta correcte si nu vreau sa ma bucur degeaba. Am luat o cutie care contine doua teste si o sa mai fac unul sambata....la mine CM e regulat, 28 zile. Ma bazez pe experienta voastra acum, iar saptamaa viioare voi merge si la ginecolog. Multumesc mult ! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Daca testul a iesit pozitiv si tu esti in intarziere cu ciclul, atunci....
Felicitari mami !!!
|
|
|