Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Anelise, si eu m-am gandit la fel ca Shirel, ca te treci pe listuta .
Cand va hotarati, va tin pumnii sa vi se intample repede
Mult succes tuturor aspirantelor ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| AdrianaC wrote:Anelise, si eu m-am gandit la fel ca Shirel, ca te treci pe listuta  .
Si eu. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cat de curand am sa intru si eu cu siguranta in clubul aspirantelor. Acum sa vedem daca sotul va fi de acord.
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, Kali, sunteti tare dragutze ca de obicei! Cred ca undeva in sufletul meu inca imi doresc al doilea copil, dar deocamdata nu se poate. Sotul isi doreste chiar foarte mult, eu insa sunt mai cu picioarele pe pamant si din pacate trebuie analizate multe lucruri... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| Anelise |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Roxy, stii ca trebuie sa parasesti prima clubul, da? Tin pumnii stransi! |
|

| Anelise wrote:Roxy, stii ca trebuie sa parasesti prima clubul, da?  Tin pumnii stransi! Mersi mult... dau de baut daca se intampla :018: am si eu o problema... daca ati patit vreodata... sunt in 16 zi de CM... cu un CM de 31 de zile , deci as fi cam la jumatate... si a inceput sa-mi curga sange nu este mult dar nu inteleg de ce |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/18/2013 Mesaje: 25
| buna seara!mai primiti o aspiranta in grupul vostru?(acum incerc sa vad cu ce se mananca forumul 7 pitici). |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| roxy.oxxy wrote: Mersi mult... dau de baut daca se intampla :018: am si eu o problema... daca ati patit vreodata... sunt in 16 zi de CM... cu un CM de 31 de zile , deci as fi cam la jumatate... si a inceput sa-mi curga sange  nu este mult dar nu inteleg de ce
Uneori, poate aparea sangerare ,in perioada de ovulatie,din cauza unor mici rupturi foliculare,atunci cand ovulul este eliberat.Se pare ca esti in perioada fertila.Ai toate sansele sa ramai insarcinata daca ai avut contact sexual neprotejat. Nu e nimic de speriat,stai linistita. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| roxi cumnata mea are aceiasi problema cand ajunge la ovulatie incepe sa sangereze, acum primeste 3 luni anticonceptionale, sa se regleze , ca si ea vrea bebe.
nelia cris , bun venit in club sa il parasesti repede sa te muti la gravidute. |
|

| fetelor a curs ieri si gata si alaltaieri am prestat :018: .... acum sa vedem daca va fi ceva |
|
| deci ca sa ma treceti in listuta: UM:3 ian(ciclu de 28 cu variatii plus 1,2 zile) temperatura bazala azi:36.7 ieri:36,7 alaltaieri:36,8 mentinez ca sunt tare curioasa cum poate demonstra temp. bazala o viitoare sarcina pentru mine,e prima data in viata cand o iau!! mai am acasa un junior de aproape 5 ani Cristian O sarcina pierduta anul trecut(reusita la o luna de incercari) iar acum asta ar fii a 3-a luna de incercari(cu niste dureri fr mari la ovulatie) dupa ovulatia aproximativ cu cateva zile deja apar durerile de san...sunt mai greoi,iar inainte de ciclu am dureri ca atunci cand alaptezi...hi...azi deja ar cam fii cateva zile trecute de la ovulatie si tot am intepaturi si dureri la ovare...nici eu nu mai stiu ce sa cred... asa:i BUNA DIMINAEATA!!!
Haideti la cafelutza!!!
|
|
| roxy.oxxy wrote:fetelor a curs ieri si gata  si alaltaieri am prestat :018: .... acum sa vedem daca va fi ceva
Inseamna ca ai prestat chiar la ovulatie,bravo. Vad ca esti cam in aceasi zi cu mine(la prestat).Cand ai avut UM? |
|
| Multumesc sweet angel!vad ca suntem penisulare amandoua... si eu sper sa plecam cat mai repede de la aspirante,dar pana atunci poate cineva sa puna un tabel cu temperatura bazala?una dintre fetele deja garvi?multumesc mult:018: |
|
| Neata fetele!Dar de ce e atat liniste pe la voi?unde sunt aspirantele noastre?Unde sunt mamicile cu expeienta sa ne dea si noua niste raspunsuri? |
|
|