Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Roxy,bine ai revenit hai poate de data asta iti predau stafeta fiindca stii ca ti-am ramas datoare! Ma bucur sa stiu ca esti bine si sper ca de data aceasta norocul sa fie de partea ta.Succes in toate si te astept nu uita la gravidutze. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Noroc cu fata asta Roxy..ca altfel eram singura pe aici! Noroc ca mi-am mutat( de fapt nu m-am mutat, ci doar asa...in "trecere") bagajele pe le gravidute...ca altfel ma plictiseam pe aici! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Roxy bine ai revenit. Mult noroc si numai impliniri de acum incolo. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2012 Mesaje: 74
| ma inscriu si eu la aspirante eu intr-o saptamana ar trebui sa imi fac testul .sper sa fie cu noroc. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Roxy mi-ai lipsit, sper de acum sa fi la fel de prezenta cum erai odata si sa ti se indeplineasca di dorinta ta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxy bine ai revenit !Si sper sa parasesti cat mai repede clubul aspirantelor ! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Roxy, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur ca ai revenit, asta inseamna ca esti bin si ma bucur nespus de mult!
Aspirante, va doresc la toate sa deveniti gravidute cat mai repede posibil! |
|

| denisa_rachid wrote:Roxy, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur ca ai revenit, asta inseamna ca esti bin si ma bucur nespus de mult! Aspirante, va doresc la toate sa deveniti gravidute cat mai repede posibil!
Si eu care ma gandeam ca te inscrii si tu! Hai ca ar veni timpul si pentru o fetitza! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, nu...si nu stiu daca nu asta este nu inca sau nu definitiv. Stiu insa clar ca e nu ... cel putin pentru moment... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Roxy bine ai revenit! Fetelor sa va dea Domnul bebelusii mult doriti! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Sper sa nu raman vesnic asipranta , dar deocamdata tot pe lista de astepari .Poate stiti vreun truc ceva sa ma mut si eu la gravidute , |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Listuta aspirantelor la titlul de burtica 
1. Roxxy_oxxy 2. Marmita - bebe2 3. Madanuta - bebe2 4. Katrina - bebe2 5. Abiand - bebe2 6. Giulia_mamik - bebe2 7. Michi - bebe2 8. Nanny 9. Silviasylv
Tinem pumnii stransi tuturor! 
p.s. Ca de obicei, daca mai vrea cineva pe listutza, astept un semn.  |
|

| Roxxy, bine ai revenit si mult, mult noroc! Silvia, cum e cu testul? L-ai facut? |
|

| Anelise,nu stiu da de fiecae data cand vad ca ai scis ceva pe aici am impresia ca te-ai inscis si tu. Nu o lua personal dar cred ca le vreau pe toate mamicile cu un copilas pe lista de aspirante. Cred ca sufer de o obsesie in starea mea de gravidutza stiindu-ma la ultima sarcina.
Silvy,asteptam rezultatul testului!! |
|

| Shirel, te pup cu drag! Deocamdata nu sunt pe listutza si nici nu avem planuri, dar nu se stie ce va mai aduce viitorul. Mai asteptam putintel... In schimb, tu sa te bucuri de pitici si de burtica!  |
|
|