Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Shirel, sterge-ma de la prieteni pe facebook.. acum am citit ca nu trebuia sa spun.. nu a fost cu intentie sa stii.. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Stai linistita iubita ,deja toti stiu!!! si nici nu ai fost tu prima . Asa de dor imi era de voi sa stiu ce mai faceti. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| irinuca am crezut ca te-ai inscris la aspirante ce mai stiti fetelor de roxi-oxy nu am mai vazut-o de mult, oare a reusit sa aibe bebelusul mult dorit? eu sper ca da , daca nu sa il dea doamne doamne cat mai curand. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shireluta te felicit si aici! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sweet angel wrote:irinuca am crezut ca te-ai inscris la aspirante ce mai stiti fetelor de roxi-oxy nu am mai vazut-o de mult, oare a reusit sa aibe bebelusul mult dorit? eu sper ca da , daca nu sa il dea doamne doamne cat mai curand.
Si eu ma intreb... am incercat sa dau de ea si pe messenger dar nu mai intra, sper sa fie bine si sa mai intre sa ne mai spuna..
Pe de alta parte.. o mai stiti pe Teea? Urmeaza sa nasca bb 2, o fetita (sper sa nu se supere ca am anuntat pe aici, stiu ca ea nu are timp sa intre.. eu am fost foarte incantata de aceasta veste) |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce veste !Ma bucur pentru Teea! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor...m-am intors de la dentist ..mi-a refacut plomba nr 2 , urmeaza sa-mi ia amprenta pt un fel de "aparat" ( gutiera) care imi va echilibra muscatura ca sa nu mai am probleme. Va trebui sa stau o perioada cu ea. Am intrebat ..si ma poate opera si insarcinata fiind, dar numai dupa primul trimestru! Oricum cantitatea de anestezic este mica..cu alte cuvinte ma pot apuca de facut copii! Pentru sigurata il voi intreba data viitoare cum vom proceda! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| nanny mult succes
buli ce veste buna ne-ai dat tu , ma bucur pt teea. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Listuta aspirantelor la titlul de burtica
1. Roxxy_oxxy 2. Marmita - bebe2 3. Madanuta - bebe2 4. Katrina - bebe2 5. Abiand - bebe2 6. Giulia_mamik - bebe2 7. Michi - bebe2 8. Nanny
Tinem pumnii stransi tuturor!
p.s. O parte din fete mi-am permis sa le scot de pe listutza pentru ca nu au mai intrat de foarte mult timp si nu mai stim daca mai doresc sau nu sa fie cu noi. Dintre fetele noi, daca vrea cineva pe listuta, astept un semn.
Shirel, inca o data, felicitari din inima, burtico! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Anelise multumim pt lista! Eu tot sper sa ma stergi de aici.. !! Si sa trec in cealalta tabara, dar prea mult nu mai este! 1-2 luni! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nanny, iti doresc si tie si celorlalte aspirante sa parasiti clubul cat mai repede cu putinta! Sarbatori Fericite aspirici! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| sweet angel wrote:irinuca am crezut ca te-ai inscris la aspirante ce mai stiti fetelor de roxi-oxy nu am mai vazut-o de mult, oare a reusit sa aibe bebelusul mult dorit? eu sper ca da , daca nu sa il dea doamne doamne cat mai curand.
sunt si eu pe aici |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Roxxy, bine ai revenit printre noi!!!! (sa inteleg ca esti in continuare aspiranta, da?!) Felicitari si aici pentru noutatile din viata ta, 2013 promite sa fie un an minunat, un nou inceput si sper sa-ti aduca tot ce ai visat, pentru ca esti o fata minunata si meriti!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| Iti multumesc tare mult se pare ca noul an ma gaseste tot aici... insa presimt ca viatza imi va oferi multe surprize sper ca de data aceasta placute. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Roxxy, iti doresc ca Dumnezeu sa iti dea copilul mult dorit in 2013! |
|
|