Clubul aspirantelor - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Thursday, September 27, 2012 11:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Shirelutza hai cu gemenii!!!Sau poate cu tripletzii!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
shirel
Scris: Thursday, September 27, 2012 12:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
roxinthya wrote:
Shirelutza hai cu gemenii!!!Sau poate cu tripletzii!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Chiar crezi ca am vreo sansa?ras
roxinthya
Scris: Thursday, September 27, 2012 12:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Statistic ai mari sanse. Am citit ca daca ai avut mai multe sarcini e mai mare sansa de gemeni!topai topai topai
Bafta!computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, September 27, 2012 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Shirel,felicitari din tot sufletul! Familia mare e cea mai frumoasa consider eu! Sarcina usoara si sa vina baietelul! computerlove
shirel
Scris: Friday, September 28, 2012 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Uite cum aflu eu ultima...
Nu-mi vine sa creeeeed!!yes
Felicitari, iubita mea, si sarcina usoara!iloveyou
Sa te bucuri de fiecare moment ca graviduta, da? Asa... cat si pentru mine!!newclap
Sunt atat de fericita pentru voi!!! Si... e uimitor cum ti se indeplinesc tie toate dorintele!!computerlove Poate vinzi pontul si celorlalte aspirici!!pupici

Hai ,iubita stii de cand ma tot lupt sa te ajung din urma!sic ras Oricum voi avea nevoie de experientza ta cu 4 pitici dar va fi super grupati in perechi!Da chiar astep sa mi se vada burticutza am visuri mari unde sa ma imbrac chiar ma si gandesc sa nasc acasa alcool alcool numai ca Yohanan nu prea vrea sa auda ,hei,eu sunt nebuna mare vreau nastere si cu copii in jur .hohot hohot Oricum ,multumesc mult Oana ca te bucuri ptr noi iloveyou ma voi gandi la tine poate prin telepatie te molipsesti de starea mea si mai stii.sic Da ,este foarte uimitor cum mi se indeplinesc mie dorintele si asta de multi ,multi ani cred ca nu este lucru ca sa mi-l doresc si sa nu mi se indeplineasca ,ptiu,ptiu sa nu ma deochi!pupici pupici
giulia_mamik
Scris: Friday, September 28, 2012 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hey Shirel!!!!E pe bune?wOOW!!Pai atunci sarcina usoara draga mea si sa fie ce iti doresti tu!!!pupici De ziua ta vei fi mamica!Incredibil!pupici angel computerlove iloveyou

La mine nici luna asta nu a fost sa fie.Ieri mi au venit uratii dar sper ca in decembrie am mai multe sanse mai ales ca luna viitoare ma voi cauteriza si poate asa voi inlatura o parte din problema!
bulibuli
Scris: Friday, September 28, 2012 1:18 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Shireeeel newclap Ti-am zis, ti-am zis!!! Pe mine chiar nu ma mira deloc, ma asteptam sa ne anunti ca esti insarcinata... cand ai zabovit tu prea mult pe aici pe la aspirante?? Cum te pui pe treaba, cum apare bb!!
Asta-i cu fertilitatea asta.. ori esti, ori nu esti hohot (acu' rad!!).. Sarcina usoara, draga mea!! Sa fie cu noroc (la gemeni:)) hainoroc
AlexandraL
Scris: Friday, September 28, 2012 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel, felicitari din toata inima! Uite ca suntem din nou gravidute impreuna computerlove
Katrina
Scris: Friday, September 28, 2012 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Felicitari,Shirel!Sarcina usoara si bb sanatos!

Kmy
Scris: Monday, October 1, 2012 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Shireeeeeel :018: Felicitari draga mea si sarcina usoaracomputerlove
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 2, 2012 1:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Kali ( Oana )- nu TU afli ultima , Eu aflu ultima ! alcool
Shirelutzo - Sarcina usoara , bebe(i) sanatos(i) si la termen ! Felicitari !!! Ce curajoasa esti, mami ! Parca te vad anul viitor cautand vacante pentru familii largite , alaturi de Kali ras sic pupici
Uite cum se echilibreaza balanta la Gravidutze ! topai Felicitari !!
marivic
Scris: Thursday, October 4, 2012 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
SHIREL,FELICITARI PT BEBE!
Uite cum acum 5 ani dadeam startul la clubul mamicilor cu 4 copii,iar voi ati spus ca o sa ma prindeti din urma!yes yes yes
SUPER!!!dance dance dance
Iti doresc sarcina usoara si zile de neuitat ale acestei perioade!computerlove
Nanny
Scris: Monday, October 8, 2012 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Fetelor...dar nu mai e nimeni pe aici??? sunt cam singurica! cry
giulia_mamik
Scris: Monday, October 8, 2012 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu sunt de vreo doi ani dar degeaba!Pana in decembrie am tras dreapta!Sa auzim cat mai repede de doua liniute,da?computerlove
Nanny
Scris: Monday, October 8, 2012 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Giulia...iti multumesc pt incurajari..si eu am tot fost trasa pe dreaptacry ! Dar mai am putinel..sa termin cu vizitele la dentist si dup`aia gaaata! Alt impediment vizibil nu mai exista! Sa dea Dzeu sa ma tina sanatoasa, sa nu ma apuce vrea raceala..desi am tot bagat antioxidanti in mine pt intarirea sistemului imunitar!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.