Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirelutza hai cu gemenii!!!Sau poate cu tripletzii!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Chiar crezi ca am vreo sansa? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Statistic ai mari sanse. Am citit ca daca ai avut mai multe sarcini e mai mare sansa de gemeni! Bafta! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Shirel,felicitari din tot sufletul! Familia mare e cea mai frumoasa consider eu! Sarcina usoara si sa vina baietelul! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Uite cum aflu eu ultima... Nu-mi vine sa creeeeed!! Felicitari, iubita mea, si sarcina usoara! Sa te bucuri de fiecare moment ca graviduta, da? Asa... cat si pentru mine!! Sunt atat de fericita pentru voi!!! Si... e uimitor cum ti se indeplinesc tie toate dorintele!! Poate vinzi pontul si celorlalte aspirici!!
Hai ,iubita stii de cand ma tot lupt sa te ajung din urma! Oricum voi avea nevoie de experientza ta cu 4 pitici dar va fi super grupati in perechi!Da chiar astep sa mi se vada burticutza am visuri mari unde sa ma imbrac chiar ma si gandesc sa nasc acasa numai ca Yohanan nu prea vrea sa auda ,hei,eu sunt nebuna mare vreau nastere si cu copii in jur . Oricum ,multumesc mult Oana ca te bucuri ptr noi ma voi gandi la tine poate prin telepatie te molipsesti de starea mea si mai stii. Da ,este foarte uimitor cum mi se indeplinesc mie dorintele si asta de multi ,multi ani cred ca nu este lucru ca sa mi-l doresc si sa nu mi se indeplineasca ,ptiu,ptiu sa nu ma deochi! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hey Shirel!!!!E pe bune?wOOW!!Pai atunci sarcina usoara draga mea si sa fie ce iti doresti tu!!! De ziua ta vei fi mamica!Incredibil!
La mine nici luna asta nu a fost sa fie.Ieri mi au venit uratii dar sper ca in decembrie am mai multe sanse mai ales ca luna viitoare ma voi cauteriza si poate asa voi inlatura o parte din problema! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Shireeeel Ti-am zis, ti-am zis!!! Pe mine chiar nu ma mira deloc, ma asteptam sa ne anunti ca esti insarcinata... cand ai zabovit tu prea mult pe aici pe la aspirante?? Cum te pui pe treaba, cum apare bb!! Asta-i cu fertilitatea asta.. ori esti, ori nu esti (acu' rad!!).. Sarcina usoara, draga mea!! Sa fie cu noroc (la gemeni:)) |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Shirel, felicitari din toata inima! Uite ca suntem din nou gravidute impreuna |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Felicitari,Shirel!Sarcina usoara si bb sanatos!
|
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Shireeeeeel :018: Felicitari draga mea si sarcina usoara |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kali ( Oana )- nu TU afli ultima , Eu aflu ultima ! Shirelutzo - Sarcina usoara , bebe(i) sanatos(i) si la termen ! Felicitari !!! Ce curajoasa esti, mami ! Parca te vad anul viitor cautand vacante pentru familii largite , alaturi de Kali Uite cum se echilibreaza balanta la Gravidutze ! Felicitari !! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SHIREL,FELICITARI PT BEBE! Uite cum acum 5 ani dadeam startul la clubul mamicilor cu 4 copii,iar voi ati spus ca o sa ma prindeti din urma! SUPER!!! Iti doresc sarcina usoara si zile de neuitat ale acestei perioade! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor...dar nu mai e nimeni pe aici??? sunt cam singurica! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu sunt de vreo doi ani dar degeaba!Pana in decembrie am tras dreapta!Sa auzim cat mai repede de doua liniute,da? |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Giulia...iti multumesc pt incurajari..si eu am tot fost trasa pe dreapta ! Dar mai am putinel..sa termin cu vizitele la dentist si dup`aia gaaata! Alt impediment vizibil nu mai exista! Sa dea Dzeu sa ma tina sanatoasa, sa nu ma apuce vrea raceala..desi am tot bagat antioxidanti in mine pt intarirea sistemului imunitar! |
|
|