Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Gata vine baiatul |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
ptiu, ca ma speriasi... am crezut ca ai intrat iar in club
Shirel, hai cu testul.
Pana una alta am facut si noi un test, ca ne simteam cam cu musca pe caciula dupa ce ne-am facut de cap in vacanta Din fericire e negativ. Dar si daca era pozitiv nu era bai, parca ne suradea inima putin, aveam asa.. o stare de chicoteala ieri totusi, e prea curand.. mai asteptam pana ne bagam iar pe listuta. In primul rand pt ca avem cezariana si in al doile pt ca vreau sa ma mai bucur de printul meu... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Shirel multumesc pentru incurajari! Cand te vad pe tine cu 3 si in asteptare de al 4 lea parca simt ca infloresc! Daca tu ai putut, inseamna ca pot si eu ! Mi-era cam teama de varsta ( 30) !! Ma sufoca gandul asta ce nu prea mai am timp dar de acum imi voi scoate din cap aceasta idee! Hai cu testul ca asteptam! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Buli |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Dupa o saptamana de intarziere si dupa doua texte negative am facut astazi al treilea care m-a dat total peste cap fiindca nu inteleg ce sa cred .am 2 liniutze dar a doua se vede in ceatza de tot asa ca mai astept o saptamana ca poate atunci sa va dau vestea cea buna! Fetelor succes in continuare! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel - sigur e bebe Asa am patit si eu la Petru! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Haha, felicitari Shirel!! Asa e la gemeni, liniuta mai in ceatza |
|
| Daaaaaaaa!!Sunt!!!!!! Acuma se vede super bine si linia a doua!!Am sa pun si poze!Bine deocamdata numai voi si sotul stie voi face anuntul in familie dupa ce voi merge la doctor pana atunci pastrez in secret,asa ca nici un cuvant pe facebook please! |
|
|
|
|
| Felicitari Shirel! Poate o sa-ti primesti cadoul chiar de ziua ta! , asa cum ti-ai dorit! Sarcina usoara si poate sunt gemeni! |
|
| roxinthya wrote:Felicitari Shirel! Poate o sa-ti primesti cadoul chiar de ziua ta! , asa cum ti-ai dorit! Sarcina usoara si poate sunt gemeni!
Merci ,iubita!!Asa slab se vedea si la tine? |
|
| La mine la primul test de-abia se vedea a doua liniutza si aia doar daca tineam testul in lumina. Deci stai linistita esti insarcinata suta la suta! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Felicitari Shirel! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Shirel felicitari!Doamne ce veste !!!!!!!Ma bucur enorm pentru tine !!! |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| felicitari shirel, ce ma bucur pt tine , sarcina usoara |