Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| N-am mai intrat demultisor pt ca am avut examen! Dar am scapat, l-am luat si gata!!! Astept sa ma mai linistesc un pic si prin septembrie..zic eu ca ma apuc de treaba! Shirel m-am amuzat copios citind reteta ta! Aia cu bicarbonatul e buna oricand si chiar recomandata de medici! Pe undeva e un pic adevarata. Pt ca spermatozoizii cu cromozomi Y sunt mai putin rezistenti, dar inainteaza mai rapid, iar cei cu cromozomi X ( pt fete) mai lenti dar mai vigurosi! Ramane de vazut si chiar ar fi un studiu interesant daca da si rezultate! La fel si cea cu ziua ovulatiei e valabila. pt ca spermatozoizii traiesc aprox 3 zile, dar cei cu Y ( pt baiat) mor primii. Asa ca e o sansa mai mare sa fie baiat daca se intampla fix in ziua aceea pt ca cei cu Y (ma repet ) "inoata" mai rapid! Spor la TREABA! Doamne ajuta! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pe la aspirici cam pustiu de ceva vreme... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Anelise wrote:Pe la aspirici cam pustiu de ceva vreme...
Ce spui tu? Eu am cateva zile in care muncesc cu spor sper ca indata sa am si rezultatul pozitiv si sa nu zabovesc prea mult pe aici!Deci eu sunt aici inscrisa si cu ceva vechime.Tu nimic ,nimic ar fi timpul nu la proiectul 2?
Nanny,multumesc mult am facut tot ce am scris sper sa reusesc daca nu ma multumesc cu ce imi va darui D-zeu si la urma urmei chiar mi-ar place inca o fetitza au ele ceva tare dulce .Ptr. Oshry m-as bucura sa mai aiba un fratior cu toate ca el tot surioara isi doreste.Il cred si eu fiindca Shiraz il intrece mai in toate prostiile. Succes si tie in septembrie ,sper sa fim gravidutze impreuna! |
|
|
Sa te auda D-zeu !Hei,as vrea eu!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, ma bucur! Eu te astept cu vestea cea mare! Cat despre mine... inca nu. Am si niste problemutze de sanatate de rezolvat si am hotarat pentru la anul sa reincepem proiectul bebe. |
|
| Shirel...disparusei!Ma bucur sa te "recitesc" Spor la treaba sa te auzim cu vesti bune si ce-o vrea Dzeu aia sa fie!..cat despre mine..am amantat putin "proiectul" pentru luna noiembrie!! Pe 21 sept am programare la doctor sa vada daca totul e ok...sa vad daca imi mai da analize de facut..etc! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Shirel succes la bb baiat , poate iese soacra mea a avut baiat fata baiat fata si tot asa pana la 12 sotul meu e penultimul |
|
| Ania wrote:Shirel succes la bb baiat , poate iese soacra mea a avut baiat fata baiat fata si tot asa pana la 12 sotul meu e penultimul
Doamne ce minunat 12 copii!!!Nu-i usor dar este superb sa-i vezi mari la casele lor si la randul lor parinti cu copii.Ania tu cati copii vrei sa ai? Nu stiu de ce dar acestia care vin dintr-o familie numeroasa nu vor copii multi,se multumesc cu maxim 3. |
|
| Ania..da` stiu ca soacra-ta a fost "tare harnica"!iuupiii! asa era pe vremuri. Si strabunica-mea a avut 16 nasteri ( naturale, nu epidurala, nu cezariana) N-au trait toti, dar oricum vreo 12!! are mama la veri...! Femeile erau mai tari atunci si nu puneau atat la suflet. Ce stiau ele de depresie post natala?? Nici nu aveau timp. La fel si soacra-mea, dar s-a oprit la 4 buc: fata/baiat; fata/baiat!! e misto..de Carciun, Paste si nu numai se umple casa..d`aia am si facut un living mai mare! Toti au cel putin cate un copil..sa vezi ce distractie!! Shirel...esti curajoasa! Daca esti tanara si poti, de ce nu? Dupa cum am mai spus veti fi foarte bogati din toate punctele de vedere! Esti o mama eroina pt vremurile acestea. Sunt tare curioasa si vrem sa ne anunti cat mai curand "marea veste". Imi doresc si eu macar 2, dar oare mai am timp sa-i fac?? |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Nanny trebuie sa-ti gasesti timp Copiii sint rodul dragostei si in ei vei avea toata mangaierea ! |
|
| Endy..cand am zis timp, m-am referit de fapt la varsta! Bine spunea un medic ginecolog mai in varsta:"copiii se fac la tinerete atunci cand esti mult mai inconstient" Eu am 30, am pierdut deja o sarcina, ma pregatesc pt "incercarea" nr 2! La timp ma refeream din mai multe puncte de vedere. Dupa 35 de ani cresc riscurile sarcinilor cu probleme.Eu sunt optimista de felul meu, nu ma descurajez asa usor. Am o cunostinta care a tot incercat ani de zile si a reusit la 42 de ani!Teama mea consta in faptul ca il fac si ma trezesc pe la 4-5 luni ca nu este bine ( sindrom Down sau alte chestii urate) si ca voi fi pusa in situatia de a alege! De asta mi-e frica, nu de altceva. La prima sarcina ( in faza incipienta)cand mi-a spus doctorul ca infectia cu citomegalovirus da malformatii destul de grave si ca de obicei se recomanda avortul, nu stiam ce sa fac. Apoi l-am rugat pe Cel de sus sa aleaga el pt mine si dupa catvea zile sarcina s-a oprit in evolutie. Decizia nu a mai fost a mea. Am suferit, mi-a trecut dar nu pot sa uit si teama asta mi-a ramas cumva in suflet! Insa cu Dzeu inainte si ce-o fi voi duce "crucea"! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ce-o mai fi cu Roxy oxxy? Nu a mai intrat pe forum din noiembrie, anul trecut. Tine cineva legatura cu ea? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| shirel wrote:Doamne ce minunat 12 copii!!!Nu-i usor dar este superb sa-i vezi mari la casele lor si la randul lor parinti cu copii. Ania tu cati copii vrei sa ai? Nu stiu de ce dar acestia care vin dintr-o familie numeroasa nu vor copii multi,se multumesc cu maxim 3.
eu vroiam... 7 dar sa vedem daca toti naturali pt ca vrem sa si adoptam si ramane de vazzut daca ramanem la nr 7
p.s. si sotul meu se trage din familie de evrei , are si el bunici-matusi in israel |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Nanny nora mea a nascut la 35 ani atunci a vrut ea sa faca al doilea copil .Avem o dodoloata de 3 ani , un ingeras nu alta .D-zeu o sa fie cu tine si o sa fie bien ! |
|
| Eu mi-am facut un test cu vreo 4 zile inainte ,aiurea fiindca il gasisem prin dulap si nu mi-a dat nici un rezultat afirmativ.Acuma am intarziere la ciclu c-am vreo 4 zile dar oricum mai astept macar o saptamana pana sa -mi fac testul!
Ania,atunci iubita ai sanse sa ajungi pe la mine ....ce misto !!!De infiat ..da intradevar mereu cand eram tanara m-am gandit ca am sa infiez un copil sau chiar doi,a facut-o cineva din familia mea .Acuma momentan nu as face-o dar nimeni nu va stii poate putin mai incolo daa.Copii cred ca si-ar dori tare mult.
Nany,eu m-am maritat la 32 de ani primul copil l-am avut la 33 si de atuncea tot continui asa ca pana la 40 merge pe urma as spune ca este chiar obositor si fizic cat si mental .Asa ca ai tot timpul,iubita! |
|
|