Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Shirelutza...chiar ma gandeam zilele astea ca e cam timpul sa "coci" tu ceva... Si iata...
Sa fie cu ochisori cat mai repede! Pupici!
Succes tuturor aspirantelor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va multumesc fetelor,ma credeti ca de abia astept mai ales ca va fi si ultima mea sarcina vreau sa profit din plin!!! Deja am inceput sa iau acid folic asa ca ne punem serios pe treaba .Aaaa si pap numai regim de baietel ! vechea mea reteta de cand l-am facut pe Oshry! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Waw, Shirelutz, ce veste frumoasa. Sa fie cum iti doresti, baietel. Adevarul e ca la ce copii frumosi faci ar fi pacat sa nu mai fi incercat Va tin pumnii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Heheh Shireluto,felicitari pt curajul de a face al 4 lea copil! Cine stie poate facem bebeii in aceasi perioada .Ar fi ceva,nu? |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Care imi ia locul ? Eu trimit baiat.... Shirel exista reteta de baiat? Detaliaza si tu putin |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel ce veste ,dar ma asteptam ca acus vine luna august. Abia astept sa ne dai vestea cea mare si sper sa fie cat mai curand! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Shirel,.....sa fie cum iti doresti! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Shirel, mult succes iti dorim si sa fie asa cum iti doresti. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel sper sa-ti iasa bine socotelile si o sa primesti cadoul mult visat! Aspirci |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Se spune ca exista ,eu am si incercat-o putin La Oshry acuma ce sa-ti spun poti sa ai norocul si sa reusesti si atunci spui ca ai urmat reteta daca nu ai o fetitza si tot reusita se cheama. Daca exista cateva reguli si o dieta as spune .hai sa ma explic : -relatia sexuala trebuie sa fie foarte aproape de ziua ovulatiei ,este recomand chiar in aceeasi zi . -inainte de a avea relatia sexuala femeia isi va clati vagina cu apa si bicarbonat (un pahar la o lingura de bicarbonat).locul astfel curatat va atrage mai repede spermatozoizi barbatesti inauntru. -exista si o dieta care interzice consumarea produselor lactate ,se beau numai bauturi gazoase cola ,cafea neagra si ceai cu cofeina.Se mananca numai carne si in special carnea rosie de vita ,se consuma multa sare ,avocado ,pesti afumati si sarati ,lamaie si banane.Aceasta dieta trebuie tinuta c-am o luna inainte de a avea relatia sexuala -multi printre care si eu recomanda pozitia in care femeia se afla deasupra barbatului astfel spermatozoizi barbatosi vor avea o mai mare putere la intrarea inauntru. -femeia trebuie sa aiba orgasma prima . c-am asta ar fi reteta daca imi mai amintesc de ceva voi posta binenteles.
Va multumesc pentru ca sunteti cu mine! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Interesant...sper sa reusesti |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Succes shirel interesanta reteta eu nu am urmat decat fazele lunii. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| din reteta ta eu am respectat doar 2 puncte.. si a iesit baiat!!
te cred ca abia astepti, este absolut minunat sa fii insarcinata!! N-as fi crezut, mie mi-a placut enooooorm, ceva mai frumos n-am trait de cand sunt eu. Mai ales miscarile |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| imi place reteta ta shirel . succes la facut un baietel poate ies doi nu uita de calendarul chinezesc |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ania wrote: shirel . succes la facut un baietel  poate ies doi Dar daca dai gres si ies trei fetite??? ca tot vroiai tu tripleti |
|
|