Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Ce faceti gagici? Astept burtici noi:D Noi am aflat ce vom avea, un baietel si suntem extrem de fericiti .De abia asteptam s avina pe lume strumful nostru. Va pup dulce!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Cristynam FELICITAAAARI! Sa dea Dzeu sa aveti un baietel dragut, sanatos si intelept!
Carolyta ma bucur ca v-ati decis sa aveti un bebelus. Se vede treaba ca ai CM regulat la 28 de zile asa ca incepand cu 5,6,7 iulie cred ca poti sa te apuci de treaba, dar sa nu fie chiar ca la un concurs de curse de cai! sa fie pur si simplu...sa nu stati cu gandul..gata acum fac un copil !! Nu vreau sa te cert si nici sa par moralista, dar tu spui "prietenul tau". Daca tot vreti un copilas, de ce nu va casatoriti?? |
|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 2
| Buna ! Felicitari cristynam pentru baietel!Sa creasca mare si sanatos! Eu am dat-o in bara cu tratamentul meu naturist(luam capsule de branca ursului si naprasnic).Mai rau m-a dereglat ,m-a tinut sangerarea luna tecuta 8 zile ,si mie imi si curge cam mult ,va dati seama ca in 8 zile m-am anemiat putin.De ramas tot nu am ramas ,desi am prestat in fiecare zi din perioada fertila. Luna aceasta nu mai iau nici o pastila ,si am sa prestez o zi da una nu. As vrea sa fac niste investigatii dar nu stiu de unde sa incep. La sarcinile trecute nu am avut probleme ,am ramas relativ repede. Va doresc multa bafta la facut de bebei mai ales ca e perioada concediilor.Poate ca bebe asteapta concediul ca sa se prinda si la mine. Va doresc o zi cat mai racoroasa! |
|
Inregistrat: 7/19/2012 Mesaje: 2
| buna fetelor!va urmaresc de ceva timp si acum mi-am facut curaj sa ma alatur voua.imi doresc tare mult un bebe.ultimul ciclu a fost in data de 6 iulie.am un ciclu regulat de 27-28 de zile.am incercat in noaptea din 15 spre 16.credeti ca am nimerit perioada fertila?nu mi-am urmarit niciodata ovulatia asa ca pot spera doar sa fi avut noroc.voi ce credeti este vreo sansa sa se prinda bebe? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Abia luna viitoare poti sa faci test pentru a vedea daca s-a prins sau nu.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| nico23 sper sa ai bb inainte si eu imi urmaream mereu ovulatia asa ca sper sa te vad la mamici cu burtici |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu ma inscriu aici ,da doamne sa fie cu ochisori si cat mai repede!Aaa si ochisori de baietel daca se poate!
Cristynam,felicitarii pentru baietel !
Tuturor aspiratelor succes si sper sa ne intalnim cat de curand la gravidutze!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| shirel wrote:Si eu ma inscriu aici ,da doamne sa fie cu ochisori si cat mai repede!Aaa si ochisori de baietel daca se poate! Shirel, eu iti doresc trei perechi de ochisori |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Shirel sa fi cu ochisori de baietel frumos asa cum voi stiti sa faceti. Dar parca vroiai gemeni sau nu mai stiu eu bine? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Shirel ai termen o luna.... iti dau locul meu de la gravidute |
|
Inregistrat: 7/19/2012 Mesaje: 2
| fetelor va multumesc pentru raspuns!asa de greu trece timpul,nu am rabdare deloc.ma bucur ca sunt printre voi macar asa ne impartasim emotiile si ne incurajam una pe alta.va pup |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| koko2008 wrote:Shirel ai termen o luna....  iti dau locul meu de la gravidute
Si sarcina de baietel da?
Gemenii mereu imi doresc dar sunt sigura ca nu prea am cum sa am eu norocul acesta asa ca multumesc cu inca o pereche de ochisori fie de baietel fie de fetitza! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote:Si eu ma inscriu aici ,da doamne sa fie cu ochisori si cat mai repede!Aaa si ochisori de baietel daca se poate!
Ooooo, ce noutati! Felicitari, draga mea, pentru decizie si pentru curaj! Asteptam vestea cea buna! Tinem pumnii! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Curajoasa, mami!!! Hai sa fie cu noroc si sa iasa gemeni!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mult succes aspirantelor
Shirel,tin pumni |
|
|