Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Alexandra, bine ai venit printre noi. Cateva semne dupa care eu mi-am data seama ca sunt insarcinata au fost: -Modificarea simtului olfactiv (anumite mirosuri imi faceau greata, iar altele pofta, mirosuri care inainte de asta m-ar fi lasat indiferenta) -Modificari de stare in plan afectiv (datorita schimbarilor hormonale care se declansasera). |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Alexandra bun venit pe forum si iti doresc sa se indeplineasca dorinta ta. acum te intreb si eu cand trebuia sa iti vina menstruatia? la mine s-a pozitivat cu 4 zile inainte de cand ar fi trebuit sa apara menstruatia. dar au fost cazuri cand s-a pozitivat mai tarziu. la tine simptome ar fi, dar uneori poate fi si autosugestie. poti sa mergi la un cabinet privat sa faci beta hcg( o analiza din sange care detecteaza hormonul de sarcina), acolo se vede exact daca e sarcina sau nu, dar numai daca ti-a intrziat menstruatia. la eco pana pe la 6 sapt l-a mine nu s-a vazut nimic. astept vesti si sper sa fie cu ochi:018: |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna Alexandra! Bine ai venit in club! Dupa cum povestesti tu..acestea pot fi semne ale unei sarcini. Ca sa elimini orice banuiala da fuga maine la un cabinet pt analize si cere sa ti se faca o dozare Beta Hcg. Acesta analiza se elibereaza in aceeasi zi( daca te duci dimineata, pana dupa-amiza stii)..si vezi rezultatul imediat. Daca acest hormon este prezent, chiar si in cantitate mai mica( dar prezent), inseamna ca esti insarcinata!! ca sa fii si mai sigura repeta in 48 de ore aceeasi analiza. Compara cu prima si daca valoarea Beta Hcg s-a dublat in cele 48 de ore e clar ca esti insarcinata, dar e o valoare pe care testul nu o poate depista inca. Apoi poti sa mergi la doctor pt confirmare! Mult succes! Doamne ajuta! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| sweet angel wrote:crystynam, felicitari pt sarcina , iti doresc sa fie totul bine sa nu fie nevoie de tratament. si sarcina usoara in continuare. ar trebui sa te muti la gravidute , aici sunt aspirantele Pai asta e..acolo deja se vorbeste de nastere:))) Si nu mi-e de alta, dar deja devin nerabdatoare sa-mi tin comoara in brate tot citind ce scriu viitoarele mamicute.Si sunt singura cu sarcina mica acolo:D Am nevoie de intariri:))) Am zis sa le dau un imbold aspirantelor noastre sa ma urmeze la gravidute sa nu raman singurica in club |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cristyna te asteptam in club la gravidute si bucura-te de perioada asta ca o s atreaca foarte repede .Sarcina usoara in continuare ! |
|

| Cristynam Felicitari pt sarcina! Sa dea Dzeu sa decurga totul bine! Nu te mai vazusem demult pe aici! te sustin eu.. daca nu mai este nimeni prin preajma! Imi dau seama cat de nerabdatoare esti si iti impartasesc sentimentele, dar RABDARE MUUUUULTA !!! Bucura-te de aceste zile unice pt ca in curand veti incepe sa cresteti si vei obosi mai repede.Si eu mai astept inca vreo 3-4 luni ca sa pot ramane! Asa ca stiu ce inseamna sa iti doresti ca timpul sa treaca mai repede. Vad ca ai deja aproape 16 sapt! Ai aflat ce este??? Astept sa ne spui... |
|

Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Draga mea, nu am aflat inca ce este,de abia luna viitoare pe 6 cand imi vine rezultatul la analize am sa ma duc la medic si atunci vom afla ce este:D Noi oricum nu stim ce ne dorim mai mult, fetita sau baiat:))) Am vrea de amandoi daca se poate:))) Gata gagici ma mut la gravidute ca ma cearta lumea ::D:D:D:D Eu va astept cu drag acolo si cat mai repede |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Inca putin si intru si eu aici cu acte in regula,acuma pregatim doar terenul ...sau asternutul cum vreti sa-i spuneti!
Crystynam,sarcina usoara sper sa te ajung si eu din urma .Eu dupa calculete pe care mi le fac vreau sa raman insarcinata prin august ca sa nasc in apropiere de ziua mea .stiu ca nu m-a considerati intreaga la minte dar eu mereu imi fac planul dinainte ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel sa fie exact asa cum iti doresti! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel - iti doresc sa-ti iasa calculele cum vrei tu. Eu sunt si mai si - vreau sa nasc la sfarsitul lunii ca sa fac toate actele ci data de 1 si sa n-am complicatzii. La Maria mi-a iesit! |
|

| EEEi.. fetelor asta cu datele...sper sa va iasa! La mine n-a reusit, din pacate! Nu-i nimic, sper sa-mi iasa din a doua incercare! Si daca mi-o iesi, o iau pe urmele lui Shirel..sa se nasca de ziua mea sau ma rog prin apropiere! De data asta nu ca as vrea sa fie asa, ci asa se va potrivi! Eu prin septembrie...as dori, mai ramane ca Maica Domnului sa-mi asculte rugaciunile, sa pot fi ok pt sarcina! Asa ca Shirel iti voi tine companie! Oricum esti o mamica eroina. La tine este al 4 lea, nu-i asa?? |
|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 2
| Buna dragi mamici! Sunt si eu o aspiranta ,si sunt de 2 ani in asteptare ,se pare ca bebe nu mai vrea sa vina la mine. Mai am 2 copii dar ni-l dorim si pe al treilea. Se pare ca sunt sanatoasa ,si cu toate astea nu se intampla nimic. Acum am inceput un tratament naturist si astept increzatoare sa vad daca da roade. Va salut si va urez sa auzim numai vesti bune! |
|

| Acum am inceput un tratament naturist si astept increzatoare sa vad daca da roade. Va salut si va urez sa auzim numai vesti bune![/quote]
Vio in ce consta tratamentul tau naturist?? Mamici aspirante..pe unde sunteti?? stiu ca e cald afara, dar mai dati si pe aici, impartasiti-ne ce ati mai facut.. Vacanta placuta celor care au luat deja sau concediu placut daca plecati..! |
|
Inregistrat: 6/30/2012 Mesaje: 1
| Buna fetelor,va urmaresc demult timp.Dabia acum mi-am facut curaj sa va scriu. Si eu sunt o aspiranta.Impreuna cu prietenul meu ne-am hotarat sa facem un bebelus.CM mi-a venit pe 25.06 si azi este ultima zi...dar nu stiu cand sa ne apucam...voi ce spuneti?Daca va ajuta cu ceva luna trecuta am avut CM pe 28.05 iar cu o luna inainte pe 01.05...Va rog ...Vreau sfaturile voastre... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor bine ati venit! Sper sa vi se indeplineasca visele! Carolyta daca ai un CM regulat cauta pe net calculator de ovulatie sau poti cumpara de la farmacie teste de ovulatie! |
|
|