Clubul aspirantelor - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Friday, June 1, 2012 4:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Poate sunt si probleme hormonale - du-te si la un endocrinolog! Succes!majoreta
Nanny
Scris: Tuesday, June 5, 2012 3:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Braun Yes2005 dar prin zona pe la voi..sau in cel mai apropiat oras mare chiar nu se gaseste un ginecolog bun??Timpul trece din pacate in defavoarea noastra! Cauta sa gasesti cauza celor ce tise intampla!
Legat de topic...eu sunt pe aici dar nu prea e activitate!cry Astept si eu semnale pozitive de la alte aspirante. Eu de exmplu am fost din nou la control pt ca ma durea in partea stanga ( zona ovarului stang) uneori si uterul.Am fost mi-a facut ca intotdeauna echo transvaginal si totul este normal. Am luat niste antiinflamatoare si mi-a mai trecut.Poate este si vina mea ca a fost cald si am cam umblat prin casa, pe gresie fara papucisorry
Astept cu nerabdare (maine-poimaine) sa repet analiza pentru CMV, sa vad si sper sa fi scazut valoarea ! Daca totul e bine si este in scadere in septembrie ( dupa ce termin cu examenele) spre sfarsitul lunii..va voi anunta ( sper fapte marete!)hearts
roxinthya
Scris: Tuesday, June 5, 2012 3:47 PM
Nivel

Pentru Clamydia ai facut analize?
Nanny
Scris: Wednesday, June 6, 2012 5:11 PM
Nivel

Roxinthya daca ma intrebi pe mine de Chlamidia, da am facut si este negativ atat pt ea cat si pt Listeria. Am un medic foarte bun care mi-a dat de facut foarte multe analize, am dat o gramada de bani , dar nu-mi pare rau. Voi sta oarecum linistita pe viitor. CMV este prescurtarea de la Citomegalovirus..un virus cica "nu prea important" dar care in sarcina da malformatii si se pare ca aceasta ar fi fost cauza pierderii primei mele sarcini, acum aproape 4 luni! Asta astept sa repet sa vad care mai este valoare. de 3 luni ma indop cu antioxidanti pt intarirea sist imunitar!
roxinthya
Scris: Wednesday, June 6, 2012 5:42 PM
Nivel

Da Nanny pe tine te intrebam pt. ca e un virus nemernic ce poate provoca sterilitate si nu toti medicii il recomanda la analize.
Sa iti ajute Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorintza!angel
Nanny
Scris: Thursday, June 7, 2012 7:30 PM
Nivel

Multumesc Roxithya pt incurajari! La mine n-a fost problema de "ramas". Cand mi-am programat, am si ramas, dar altele au fost cauzele pierderii sarcinii.
Dar tu, vad ca mai ai putinel si GATA!!! Doamne ajuta sa fie bine si sa nasti usor sa fiti bine amandoi!
De analize ti-am spus...am un doctor foarte bun, foarte priceput, un OM inainte de a fi doctor. Mi-a dat dat o lista intreaga de analize de la hemoleocograma completa , la hormoni, Torch, Papanicolau Chlamidia si Listeria. Toate sunt in regula, mai putin "inofensivul" de Citomegalovirus..si ceva lipsa calciu si fier, care sper sa se remedieze. Doctorul sta si pana la 12 noaptea ca sa va da toate pacientele. De atata munca si pasiune pt profesia lui, inainte de Paste a facut un preinfarct si tot de atunci s-a si lasat de fumat! Sper sa-l tina Dumnezeu sanatos cat mai mult cu putinta pt ca nu este in varsta. Si rar gasesti un doctor foarte bun din generatia mai tanara.newclap newclap newclap newclap
Sper ca toate mamicile si viitoarele mamici sa aiba parte de un asemnea DOCTOR!cool
Nanny
Scris: Monday, June 11, 2012 9:08 AM
Nivel

Feteeeeelor nu mai nimeni pe aici??? Sunt super happytopai topai topai
Am refacut din proprie intiativa( dupa 3 luni) analiza pt CITOMEGALOVIRUS si in IgM mi-a iesit negativ ( o valoare ff mica) ceea ce inseamna ca e ok!!!!Am facut multi anticorpi si sper sa nu am vreo recurenta. Se pare ca tratamentul naturist a dat roade mai repede decat ma asteptam. Daca totul decurge bine, dupa ce termin cu examenele prin august- septembrie ma apuc de "treaba".
Multumesc Celui de Sus ca in sfarsit a iesit soarele si pe strada mea!
yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes
roxinthya
Scris: Monday, June 11, 2012 11:00 AM
Nivel

Bravo Nanny - ma bucur pentru tine!computerlove
aurishta
Scris: Monday, June 11, 2012 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Nanny wrote:

Multumesc Celui de Sus ca in sfarsit a iesit soarele si pe strada mea!
yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

Bravo, ma bucur nespus pentru tine!newclap newclap Te asteptam cat de curand cu vestea cea mare!angel angel
Nanny
Scris: Monday, June 11, 2012 8:21 PM
Nivel

Multumesc Roxinthya computerlove si Aurishta computerlove !! Chiar topaiam prin casa dimineata cand am vazut rezultatul, insa trebuie sa mai astept vreo 3-4 luni pt ca acum am o problema la danturauff uff ! trebuie sa fac "aditie de os" pt o masea, altfel risc sa o pierd si cum in sarcina nu se prea pot face tratamente vreau sa o rezolv inainte!Din cate am auzit costa destul de mult, dar decat sa mi-o scoata si sa astept 3-4 luni sa se vindece zona apoi alete 3-4 pt implant. NUUU am timp sa astept. Azi am facut detartraj si acum ma deranjeaza gingiile si mai ales maseaua cu problema, dar rezist si sufar rambo ca sa le repar sa nu-mi faca vreo neplacere in sarcina,caci m-am saturat de analize! De 2 zile sunt pe antiinflamatoare.
Va poop fetelor!
sweet angel
Scris: Monday, June 11, 2012 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
nanny abia astept sa ne dai vestea cea buna.

crystynam
Scris: Tuesday, June 12, 2012 6:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Buna dimineata dragi aspirante! Eu tot astept o burtica noua, ca am sa raman singurica in club in curand:D Fetele deja se pregatesc de nastere, noi mai avem destul de asteptat. Zilele astea trebuie sa fac un set de analize destul de scumpe pentru ca sunt suspecta de trombofilie ereditara...ma rog sa fie risc mic sa nu fac tratamentul despre care citisem pe net ca ma si ingrozise deja....
In rest suntem bine, crestem crestem, eu mai putin:))) nu am luat decat vreo 2-3 kg in plus dar conteaza ca toate analizele au iesit perfecte.Speram ca in 2 saptamani, cand mergem la control sa aflam ce vom avea.:X:X:X presimt eu totusi ca voi avea un strumf,desi toata lumea crede ca va fi fetita:D Ce va vrea Dumnezeu , numai sanatos sa fie ca nu ne suparam :)
Eu va astept cu drag in club !!!!Pupici dulcicomputerlove
sweet angel
Scris: Tuesday, June 12, 2012 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
crystynam, felicitari pt sarcina , iti doresc sa fie totul bine sa nu fie nevoie de tratament. si sarcina usoara in continuare.

ar trebui sa te muti la gravidute , aici sunt aspirantelesic
Alexandra S
Scris: Tuesday, June 12, 2012 9:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/12/2012
Salutare mamici aspirante!
Azi am hotarat sa ma inscriu pe forum, desi nu e prima data cand gasesc o informatie de aici generata de google.
Si eu, la fel ca voi, visez la momentul in care voi avea in mana dovada ca intr-adevar in burtica mea apare un pui de om. Doar ca, in momentul de fata, sunt cam dezamagita. Am tot sperat ca se va pozitiva intr-un final testul de sarcina, dar afurisitul nu vrea nici in ruptul capului. Ceva imi spune ca ma cam grabesc sa am confirmarea, ca pana la urma daca e bebe nu pleaca nicaieri. Sunt topita dupa copii si ni-l dorim atat de mult...Poate voi ma ajutati cu un sfat ca am obosit de frunzarit atatea pagini de internet.
Am 24 de ani, sunt casatorita de 2 ani desi suntem impreuna de 9 ani. Totul e minunat, ne intelegem din priviri, stim eact ce vrea celalalt. Acum 2 luni ne-am decis ca este momentul sa lasam in viata noastra sa vina si un puiut.
Pana in luna mai, menstruatia aparea asa: in lunile de 30 zile, venea pe 1, iar in cele de 31, pe 31. In luna mai, am primit ceva palpitatii, dar euforia s-a terminat cand a aparut pe 10. Nu ne-am descurajat si am continuat. Ovulatia am simtit-o pe 31 mai( o usoara durere in partea dreapta). Apoi, undeva pe la 6 iunie am inceput sa am dureri de burtica ca la SPM. Pe 7 au aparut niste pete rozalii si burtica ma mai deranja din cand in cand. Petele nu au stat decat 2 zile, apoi au plecat si ele. Intre timp sanii s-au ingreunat considerabil si s-au marit putin, parca incep sa se formeze niste bubite din loc in loc pe ei. Burtica mi se pare ca s-a mai intarit si am senzatia ca am pietre in burta. Am din cand in cand o senzatie de greata sau de arsura, am o gramada de saliva si dorm excesiv de mult. Ma trezesc dimineata devreme, ma invart nitel prin casa, obosesc desi nu fac nimic, mai stau putin si trebuie sa ma bag in pat ca altfel adorm.
Am facut cateva teste de sarcina si au iesit negative, asa ca prefer sa cred ca ar fi prea devreme. Am o retinere sa ma duc la un control, gandidu-ma ca ori imi zice ca aberez eu si ma deprim, ori imi zice sa mai astept si o sa o iau razna.
Ajutati-ma va rog cu o idee, un sfat!

In speranta ca nu v-am plictisit cu tampeniile mele, va doresc o zi buna tutuor! Alexandra
Anelise
Scris: Tuesday, June 12, 2012 10:16 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alexandra, bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante! pupici
Ce spui tu, nu sunt tampenii. angel Toate cred ca am trecut prin asta mai ales cand dorinta de a avea bebele cat mai repede e foarte mare! Eu una te inteleg perfect! Semnele pe care le ai ar indica o posibila sarcina, dar intrebarea mea e: cand exact ar trebui sa apara la tine menstruatia luna aceasta? Posibil ca testele sa fie facute prea devreme... Oricum ar fi, iti tin pumnii sa apara liniutzele rozalii cat mai repede cu putinta! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.