|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Felicitari Shirel! Ce tare-ar fi sa fie gemeni!!! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hei, felicitaaaaaari!!! Ce frumos eeeeeee!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari, Shirel! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara, lipsita de orice grija! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari si o sarcina usoara si frumoasa! |
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Ma faci sa plang,,de fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cae super veste si zic asa doar intr-o doar : ia sa mai dau pe la aspirante poate o vad pe shireluta,,,si mareeeeeeee surpriza ,mareeee,,DOAMNE AJUTA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN. E BEBE SIGUR,, si la mine tot asa se vedea ,a doua linie mai in ceata (la baiat ) |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Shirel, felicitari!Esti tare curajoasa! Sa stii ca se cam ramane cu gemeni in perioada asta: la noi in biserica e plin de gravidute cu gemeni, deci ne asteptam la orice |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Shirel, draga mea, felicitari din tot sufletul!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Shirel, mii de felicitari, esti tare curajoasa! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetele mele iubite va multumesc din tot sufletul pentru urari si ptr ca sunteti si faceti parte din bucuria mea.Ceea ce simpt e minunat nu stiu parca as fi gravidutza ptr prima oara am asa o emotie in mine si inima nu inceteaza sa-mi bata puternic in piept mai mai sa iasa din loc. Asta poate ca acolo sus cineva ma iubeste cu adevarat "m-am rugat si mi-am dorit o sarcina in perioada asta si am primit ....minunea este foarte mare ptr mine stiind cat de greu este uneori sa ramai insarcinata deci la mine este asa tot ce vreau mi se indeplineste imediat si-i multumesc lui D-zeu pentru asta.Acuma ce-ar fi tot in mana lui este hotararea eu voi fi bucuroasa cu orice dar binenteles ca gemenii inca mai sunt dorintza mea. Va iubesc si va pup pe toate si cred ca ma voi muta la gravidutze ptr a patra oara. Imi spune-ti ca sunt curajoasa nu prea cred ca trebuie sa ai curaj ptr a mai avea un copil ci trebuie sa ai strictul necesar pentru al creste ,multa dragoste ,intelepciune si rabdare si totul este ok. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Surioara Dumnezeu te iubeste !Esti minunata si meriti tot ce ti se intampla frumoas si asa cum iti doresti! Trebuie sa treci la garvidute ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Uite cum aflu eu ultima... Nu-mi vine sa creeeeed!! Felicitari, iubita mea, si sarcina usoara! Sa te bucuri de fiecare moment ca graviduta, da? Asa... cat si pentru mine!! Sunt atat de fericita pentru voi!!! Si... e uimitor cum ti se indeplinesc tie toate dorintele!! Poate vinzi pontul si celorlalte aspirici!! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, eu te felicit deja! Este clar pozitiv!!!!!!!!!!!! Asa arata al meu si nu l-am mai repetat! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| shirel wrote:Fetele mele iubite va multumesc din tot sufletul pentru urari si ptr ca sunteti si faceti parte din bucuria mea.Ceea ce simpt e minunat nu stiu parca as fi gravidutza ptr prima oara am asa o emotie in mine si inima nu inceteaza sa-mi bata puternic in piept mai mai sa iasa din loc. Asta poate ca acolo sus cineva ma iubeste cu adevarat "m-am rugat si mi-am dorit o sarcina in perioada asta si am primit ....minunea este foarte mare ptr mine stiind cat de greu este uneori sa ramai insarcinata deci la mine este asa tot ce vreau mi se indeplineste imediat si-i multumesc lui D-zeu pentru asta.Acuma ce-ar fi tot in mana lui este hotararea eu voi fi bucuroasa cu orice dar binenteles ca gemenii inca mai sunt dorintza mea. Va iubesc si va pup pe toate si cred ca ma voi muta la gravidutze ptr a patra oara. Imi spune-ti ca sunt curajoasa nu prea cred ca trebuie sa ai curaj ptr a mai avea un copil ci trebuie sa ai strictul necesar pentru al creste ,multa dragoste ,intelepciune si rabdare si totul este ok.
Shirel, sa fie asa cum zici! Gemenii sa va intregeasca familia! Si sa stii ca pe langa toate mentionate e nevoie si de curaj...e greu totusi sa cresti un copil, ce sa zic de mai multi. E nevoie de multa intelepciune, ai muuulte responsabilitati, dar tu esti o femeie minunata! Sa fie intr-un ceas bun!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...cred ca eu sunt ultima care afla minunata veste!
Shirelutza, sa-ti dea DD gemeneii mult doriti . Sarcina usoara si muuuuulte felicitari, mamica curajoasa
|
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
|
SHIREL felicitari ! Ma bucur pentru tine, chiar urmaream cu sufletul la gura postarile tale! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne anunti numai de bine! |
|
|