Clubul aspirantelor - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Tuesday, September 25, 2012 4:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Felicitari Shirel! yes yes yes Ce tare-ar fi sa fie gemeni!!!pupici
Anelise
Scris: Tuesday, September 25, 2012 5:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
yes Hei, felicitaaaaaari!!! dance Ce frumos eeeeeee!!! coeur coeur coeur
monica irimia
Scris: Tuesday, September 25, 2012 5:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Felicitari, Shirel! yes dance Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara, lipsita de orice grija! hearts topai computerlove
Adina
Scris: Tuesday, September 25, 2012 6:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Felicitari si o sarcina usoara si frumoasa!
gabyta
Scris: Tuesday, September 25, 2012 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Ma faci sa plang,,de fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cae super veste si zic asa doar intr-o doar : ia sa mai dau pe la aspirante poate o vad pe shireluta,,,si mareeeeeeee surpriza ,mareeee,,DOAMNE AJUTA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN.dance yes dance newclap newclap E BEBE SIGUR,, si la mine tot asa se vedea ,a doua linie mai in ceata (la baiatsic )iloveyou
bereea
Scris: Tuesday, September 25, 2012 9:24 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, felicitari!Esti tare curajoasa! Sa stii ca se cam ramane cu gemeni in perioada asta: la noi in biserica e plin de gravidute cu gemeni, deci ne asteptam la oricecool
monique
Scris: Tuesday, September 25, 2012 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Shirel, draga mea, felicitari din tot sufletul!!!dance dance dance
Roxie
Scris: Wednesday, September 26, 2012 1:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Shirel, mii de felicitari, esti tare curajoasa! yes yes yes
shirel
Scris: Thursday, September 27, 2012 9:44 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fetele mele iubite va multumesc din tot sufletul pentru urari si ptr ca sunteti si faceti parte din bucuria mea.Ceea ce simpt e minunat nu stiu parca as fi gravidutza ptr prima oara am asa o emotie in mine si inima nu inceteaza sa-mi bata puternic in piept mai mai sa iasa din loc.ras Asta poate ca acolo sus cineva ma iubeste cu adevarat "m-am rugat si mi-am dorit o sarcina in perioada asta si am primit ....minunea este foarte mare ptr mine stiind cat de greu este uneori sa ramai insarcinata deci la mine este asa tot ce vreau mi se indeplineste imediat si-i multumesc lui D-zeu pentru asta.Acuma ce-ar fi tot in mana lui este hotararea eu voi fi bucuroasa cu orice dar binenteles ca gemenii inca mai sunt dorintza mea.ras Va iubesc si va pup pe toate si cred ca ma voi muta la gravidutze ptr a patra oara.
Imi spune-ti ca sunt curajoasa nu prea cred ca trebuie sa ai curaj ptr a mai avea un copil ci trebuie sa ai strictul necesar pentru al creste ,multa dragoste ,intelepciune si rabdare si totul este ok.iloveyou pupici
oanamaria
Scris: Thursday, September 27, 2012 9:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Surioara Dumnezeu te iubeste !Esti minunata si meriti tot ce ti se intampla frumoas si asa cum iti doresti!iloveyou
Trebuie sa treci la garvidute !sic
kali
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Uite cum aflu eu ultima...
Nu-mi vine sa creeeeed!!yes
Felicitari, iubita mea, si sarcina usoara!iloveyou
Sa te bucuri de fiecare moment ca graviduta, da? Asa... cat si pentru mine!!newclap
Sunt atat de fericita pentru voi!!! Si... e uimitor cum ti se indeplinesc tie toate dorintele!!computerlove Poate vinzi pontul si celorlalte aspirici!!pupici
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Shirel, eu te felicit deja! Este clar pozitiv!!!!!!!!!!!! Asa arata al meu si nu l-am mai repetat!
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
shirel wrote:
Fetele mele iubite va multumesc din tot sufletul pentru urari si ptr ca sunteti si faceti parte din bucuria mea.Ceea ce simpt e minunat nu stiu parca as fi gravidutza ptr prima oara am asa o emotie in mine si inima nu inceteaza sa-mi bata puternic in piept mai mai sa iasa din loc.ras Asta poate ca acolo sus cineva ma iubeste cu adevarat "m-am rugat si mi-am dorit o sarcina in perioada asta si am primit ....minunea este foarte mare ptr mine stiind cat de greu este uneori sa ramai insarcinata deci la mine este asa tot ce vreau mi se indeplineste imediat si-i multumesc lui D-zeu pentru asta.Acuma ce-ar fi tot in mana lui este hotararea eu voi fi bucuroasa cu orice dar binenteles ca gemenii inca mai sunt dorintza mea.ras Va iubesc si va pup pe toate si cred ca ma voi muta la gravidutze ptr a patra oara.
Imi spune-ti ca sunt curajoasa nu prea cred ca trebuie sa ai curaj ptr a mai avea un copil ci trebuie sa ai strictul necesar pentru al creste ,multa dragoste ,intelepciune si rabdare si totul este ok.iloveyou pupici

Shirel, sa fie asa cum zici! Gemenii sa va intregeasca familia!hearts Si sa stii ca pe langa toate mentionate e nevoie si de curaj...e greu totusi sa cresti un copil, ce sa zic de mai multi. E nevoie de multa intelepciune, ai muuulte responsabilitati, dar tu esti o femeie minunata! Sa fie intr-un ceas bun!!!iloveyou
Cris-DL
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
...cred ca eu sunt ultima care afla minunata veste!

Shirelutza, sa-ti dea DD gemeneii mult doritimami de fetita boy. Sarcina usoara si muuuuulte felicitari, mamica curajoasailoveyou
Nanny
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
wav wav wav
SHIREL felicitari
!
Ma bucur pentru tine, chiar urmaream cu sufletul la gura postarile tale! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne anunti numai de bine!
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.