|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| roxinthya eu sunt cu inima stransa ca zilele acestea trebuie sa-mi vina.... aaaaaa.... pardon... sa nu-mi vina :018: :018: Anca sotzul si-a facut analizele pana acum????
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| fetelor va tzin pumnii si ma rog pentru voi |
| mie azi ar trebui sa-mi vina si cred ca nu ma va ocolii .... azi am vazut un punct de sange foarte rosu asa ca ma astept din clipa in clipa sa-mi vina .... totusi flacara sperantei ramane aprinsa chiar si ptr luna aceasta... dar nu pot spune decat: "DOAMNE FACA-SE VOIA TA" |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2011 Mesaje: 14
| Ziua buna fetele
Ceva noutati, buritici?
"roxy_oxxy" Da sotul meu a facut si el analize acum 1 an, se pare ca el e ok
Dupa parerea lor totu e bine si frumos Poate bebe se lasa asteptat si vine cand are el chef :018:
Saptamana viitoare am o programare la un doctor particular specializat pe probleme în a ramâne graviduta... sa vedem.
Tocmai am terminat cu rusi azi de dimineata, dupa 3 zile de rusi perfect normale
Incerc sa nu ma gandesc la timp si la bebe ca problema principala la mine se pare ca ar fi stresul
Departe de casa.... greu!!
Dar capu sus si mergem inainte:018:
va pup
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Roxy nu zice "hop" pana nu sari parleazul! Daca citesti ce-am scris mai in urma si eu am avut in ziua cand trebuia sa-mi vina un mare strop rosu aprins asa ca mai sunt sperante Anca - mult succes luna asta! |
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Roxy |
| roxinthya iti multumesc ptr incurajare ai dreptate... imi doresc enorm sa fie bebe... dar incerc sa fiu cu picioarele pe pamant sa nu visez prea departe apoi sa ma trezesc brusc nu mai vreau dezamagiri koko multumesc |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxy Doamne ajuta ! |
| Offf Roxy sper ca DD sa ti dea copilul mult dorit. Ai grija de tine |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2011 Mesaje: 14
| Anca - mult succes luna asta!
Multumesc.. Doamne ajuta si succes la toate aspiricile
Sunt sigura ca va venii si vremea noastra |
| Mai fetelor am si eu o nedumerire....mie imi veneau uratii ceas . Dar prin septembrie s a dereglat ceva.... 3 sept au ventit 30sept au venit iar cam tarziu 23oct au venit....acum cand trebuie sa mai vina ????? Din calculele mele pe 17 Acum nu stiu ce sa cred....e iar o dereglere sau ce ? |
|
| mai asteapta si daca nu fa-ti un test.... sper sa ajung si eu sa-mi fac unul... adica sa nu-mi vina neinvitati |
|
| :018: urasc starea asta de incertitudine
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Koko,eu cred ca e o dereglare.Eu am facut un tratament cu ovule- propolis si mi au venit mai devreme cu 4 zile .
Eu nu stiu ce voi face din decembrie.Daca mai lucrez la proiect bebe2.MA voi gandi bine pana atunci
Roxy iti tin pumnii sa fie cu ochisori! |
|
| deja ma doare buratc |
|
|