|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| fetelor va multumesc dar...s-a oprit din evolutie,nu a fost in uter...offff va scriu mai tarziu toata povestea daca vreti!acum e cu semnul intrebarii daca e extrauterina sau nu! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Byli |

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3455
| Imi pare rau ,Byli.Poate n-o fi foarte grav. Multa sanatate iti doresc si sa treci cu bine peste asta!
Nici eu nu va aduc vesti bune.Nu numai ca m-au invadat azi "musafirii",dar ma simt tare rau,niciodata nu m-a durut burta la CM,azi insa si-a facut de cap.Abia astept sa treaca aceasta perioada si sa merg sa-mi mai fac ceva investigatii sa vad ce nu e in regula. |

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Katrina,imi pare rau ce citesc,ai grija de tine |

| Cry, !
Am luat un Profenid200,o Papaverina si parca m-ar mai lasa putin,cu No-spa si Nurofen n-a cedat nici un pic. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| byli imi pare tare rau
Katrina multa sanatate
Mult succes aspirantelor |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si la mine sunt uratii de 2 zile.Vor trece si vom incepe antrenamentul |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Byly imi pare rau |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Byli,Katrina multa sanatate va doresc! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetelor, multa sanatate si sa va impliniti visul in 2011 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| acum ca stau mai bine cu moralul,vreau sa va povestesc prin ce trec,dar vreau si sfaturi! am fost la medic la cabinet ,am facut eco ,la inceput a spus ca nu se vede nimik in uter,apoi ca vede o bobita mica,mica!imi curgea ceva maroniu in cantitate mica dar m-am speriat,medicul ma trimis la urgeta m-am internat ,am facut perfuzii pt a tine sarcina,a doua zi alt eco acolo iar nu s-a vazut nimik,suspecta de extrauterina ,de aici a inceput cosmarul am plans joi de la ora 9 30 pana seara la 9,tensiunea 8,5,am facut alt hcg,mi s-a intrerupt medicatia si am ramas sub observatie pana a treia zi,alt eco,control pe caprita ,la eco se vedea pe ovarul drept corp galben.alta dr zicea ca nu sunt insarcinata ,dar parca as fi la ovulatie ,asa ii arata foliculii,dr mea a decis sa-mi faca un chiuretaj,sa trimita la laborator sa vada cauza ,venise si rezultatul de la hcg care acum era 110,prima data 310,deci oprita din evolutie!dupa controlul pe caprita dr a decis sa nu-mi mai faca chiuretaj si sa iau antibiotic pana luni si luni alt eco...deci acum ma simt bine,doar balonata,am cateva intepaturi in partea dreapta dar trec repede!concluzia ????ce am?????? scuze ca am scris asa de mult,dar acum simt nevoia sa ma descarc!va pup pe toate! |
|

| Ingerash,Anabella,multumesc pentru grija
Ieri m-a durut tare spatele dar azi sunt bine pana in prezent. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Katrina, Koko, mult succes pentru urmatoarea luna! Byli, imi pare tare rau! Cred ca asa cum ti-a spus medicul e sarcina oprita in evolutie din moment ce bhcg a scazut. Mai multe nu stiu ce sa-ti zic, decat fruntea sus si o sa vezi ca va fi bine chiar daca acum iti este foarte greu! Eu am visat aseara ca aveam doi copii. Pe langa pitulicea mica, mai era o gazutza, tot fetita! Poate asa va fi candva! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| byli wrote:acum ca stau mai bine cu moralul,vreau sa va povestesc prin ce trec,dar vreau si sfaturi! am fost la medic la cabinet ,am facut eco ,la inceput a spus ca nu se vede nimik in uter,apoi ca vede o bobita mica,mica!imi curgea ceva maroniu in cantitate mica dar m-am speriat,medicul ma trimis la urgeta m-am internat ,am facut perfuzii pt a tine sarcina,a doua zi alt eco acolo iar nu s-a vazut nimik,suspecta de extrauterina ,de aici a inceput cosmarul am plans joi de la ora 9 30 pana seara la 9,tensiunea 8,5,am facut alt hcg,mi s-a intrerupt medicatia si am ramas sub observatie pana a treia zi,alt eco,control pe caprita ,la eco se vedea pe ovarul drept corp galben.alta dr zicea ca nu sunt insarcinata ,dar parca as fi la ovulatie ,asa ii arata foliculii,dr mea a decis sa-mi faca un chiuretaj,sa trimita la laborator sa vada cauza ,venise si rezultatul de la hcg care acum era 110,prima data 310,deci oprita din evolutie!dupa controlul pe caprita dr a decis sa nu-mi mai faca chiuretaj si sa iau antibiotic pana luni si luni alt eco...deci acum ma simt bine,doar balonata,am cateva intepaturi in partea dreapta dar trec repede!concluzia ????ce am?????? scuze ca am scris asa de mult,dar acum simt nevoia sa ma descarc!va pup pe toate!
Eu am trecut prin cosmarul unei extrauterine si din ''fericire'' am scapat fara operatie . La mine a fost sarcina atat in uter cat si extrauterin , caz rar din cate spun medicii . Din cauza contractiilor , sarcina uterina a fost expulzata iar sarcina extrauterina a ramas . Am asteptat 6 luni ptr ca organismul sa o absoarba , timp in care am clacat psihic . La mine bhcg-ul trecuse de 1000 , deci putea interveni o ruptura pe trompa uterina si bine-nteles o hemoragie ceea ce nu este cazul la tine .
De obicei , la extrauterina , valoare bhcg-ului scade foarte greu . Daca sarcina nu se vede nici in uter , nici extra si valoarea bhcg-ului a scazut la jumatate dupa doua zile sunt slabe sanse ca sarcina sa fie extra dar nu este exclus . Este sarcina oprita in evolutie si chiar daca ar fi extra , valoarea bhcg-ului este mica iar posibilitatea de a se rupe trompa ( de obicei aici se instaleaza o extrauterina ) este foarte mica .Sfatul meu este sa iti masori din doua in doua zile valoarea bhcg-ului pana acesta scade aproape de 0 si NEAPARAT sa ceri parerea mai multor medici , sa nu mergi pe mana unuia . Vorbesc din experienta mea , din doua in doua zile am fost la control pe caprita timp de aproape 3 luni .
Stiu ca este greu dar trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine si neaparat sa ceri ajutorul lui Dumnezeu , sa te ajute sa treci peste aceste incercari . |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Katrina, Koko, Bily, multa sanatate si multa bafta sa vi se implineasca visul
Liz, cine stie, poate ca in curand va veti mari familia |
|
|