|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Koko,sa fie cu ochisori cat de curand
Roxy,tin pumnii pentru tine,ca in fiecare luna
bafta multa,aspirantelor |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| koko,sedere cat mai scurta pe lista asta aspirantelor,succes |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| koko2008 wrote: Lizule tu de ce nu mai esti aspiranta?
Am abandonat o perioada, dar cred ca din ianuarie, cel tarziu februarie, revin si eu pe listuta! Pana atunci insa, multa bafta voua! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Koko mult succes! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Bulibuli impreuna sa plecam .. si cat mai curad . multumesc fetelor Koko te asteptam cu vesti bune ... sa vina bebe |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 66
| Buna dragi aspirante!!Ce faceti? |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| "La Multi Ani!" dragi aspirante! Va doresc ca 2011 sa va implineasca visul cel mare la fiecare in parte si cat mai repede! Pupici! |

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| La multi ani,Liz!
Multumesc de urare,poate anul asta se va indeplini si dorinta mea cea mare. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa auzim de bebei anul acesta1!! |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Revin si eu,din pacate,pe lista de aspirante.Am sa merg luna viitoare la un control sa-mi fac niste dozari hormonale si alte analize necesare,poate aflu de ce s-au oprit cele 2 sarcini in evolutie.Sper sa primesc unda verde mai repede de 6 luni,dar ramane de vazut cum se prezinta endometrul in perioada ovulatorie(deci obligatoriu trebuie sa astept o menstruatie).Offfff....nu stiu ce sa fac sa fie bine la urmatoarea sarcina..Parca nu mai am incredere in nici un dr.Aud pareri impartite despre toti si as vrea sa merg la sigur,sa nu mai primesc raspunsuri de genul"Se mai intampla"... |

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Alyna eu una nu am cuvinte.. nu stiu daca ar ajunge un milion de cuvinte ptr ceea ce simti tu |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alyna wrote:Revin si eu,din pacate,pe lista de aspirante.Am sa merg luna viitoare la un control sa-mi fac niste dozari hormonale si alte analize necesare,poate aflu de ce s-au oprit cele 2 sarcini in evolutie.Sper sa primesc unda verde mai repede de 6 luni,dar ramane de vazut cum se prezinta endometrul in perioada ovulatorie(deci obligatoriu trebuie sa astept o menstruatie).Offfff....nu stiu ce sa fac sa fie bine la urmatoarea sarcina..Parca nu mai am incredere in nici un dr.Aud pareri impartite despre toti si as vrea sa merg la sigur,sa nu mai primesc raspunsuri de genul"Se mai intampla"...
Dupa 3 menstre(CM) poti incerca din nou,mie asa mi-a spus doctorul ginecolog.Numai bine,Alyna. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Lume noua,lume noua !!! Koko,iti tin pumnii sa fie cat mai repede cu ochisorii ,ar fi si cazul Eve are dreptate! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| la multi ani!pe 2011! fetelor sunt gravida,am reusit dupa 2 ani de incercari,dupa o cura de polidin,am facut testele pe 31 dec!nu-mi venea sa cred!dar de aseara a inceput sa-mi curga ceva maroniu,nu mult dar m-am speriat,am luat azi utrogestan si nos-pa,maine merg la medic sa vedem ce spune!bafta in continuare la toate aspirantele! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| byli wrote:la multi ani!pe 2011! fetelor sunt gravida,am reusit dupa 2 ani de incercari,dupa o cura de polidin,am facut testele pe 31 dec!nu-mi venea sa cred!dar de aseara a inceput sa-mi curga ceva maroniu,nu mult dar m-am speriat,am luat azi utrogestan si nos-pa,maine merg la medic sa vedem ce spune!bafta in continuare la toate aspirantele!
Byli,felicitari pentru sarcina Daca lucrurile devin mai neplacute,eu zic sa mergi la urgente sa vezi ce se intampla Sa fii tu linistita.Oricum,sarcina usoara iti doresc si la termen |
|
|