|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Delfineasa, Ingeras felicitari si sarcina usoara Ma bucur mult pentru voi. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Ingeras,felicitari pentru burtica!!!!! ma bucur tare mult pentru tine Sarcina usoara si un bebelus sanatos!! |
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitari Ingerash ! Ce bucurie mare sa te vad din nou burtica ! Si o data cu mine ! sa dea Domnul sa avem babies sanatosi la termen !
Bericica, Serarg, multumesc din suflet ! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce vesti frumoase aici !!!!!! Miha , Ingeras ....... Felicitari !!!!!!!!! Va doresc sarcini usoare , bebelusi frumosi, sanatosi si la termen ! Wowwww ! Sorry, se vede ca sunt in urma cu vestile!!!! |
|
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ia uite ce aflu si eu pe aici!!! Uraaaaaaaaaaaa!!!
Felicitari, dragele mele! Sa va dea Doamne Doamne sarcina usoara, iar bebelusii sa fie frumosi si sanatosi!!! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Felicitari, Ingeras! |
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| WAWWWWW!!! Ingerash, felicitari!!! Sa dea Domnul sa fie intr-n ceas bun! |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Felicitari Delfinasa! Ingeras! Buli, tin pumnii! |
|
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Ingeras felicitari |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Ingheras felicitari draga mea pentru sarcina !!!!! Bravoo sarcina usoara Ma alatur si eu voua, caci dupa sarbatori ne gandim la inca un bebe, poate de data asta un baietel. Sper ca, daca obtin aceasta sarcina sa fie intr-un mod natural, nu cum a fost obtinuta sarcina cu gemenele, prin fertilizarea in vitro. |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buli hai ca-ti facem galerie si tie |
|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| fetelor voi tine minte toata viata ziua de azi ... Am facut HISTERO ...... am avut niste dureri GROAZNICE... mi s-a facut rau am zis ca nu ma mai ridic de acolo... abia am ajuns in salon... m-am tinut de asistenta si incercam sa-mi strang puterile ptr a face cate un pas... Dr mi-a spus ca am avut o trompa infundata si mi-a desfundat-o de aceea m-a durut .... Luna viitoare fac stimulare ovariana ptr ca in urma analizelor hormonale as avea o mica disfunctie ... asta daca nu raman luna aceasta fara tratament ... asa ca sper cat mai repede sa parasesc clubul aspirantelor |
|
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Roxy,imi pare rau pentru suferinta pe care ai avut-o,dar tot raul spre bine. Fie ca bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai bebelusul mult asteptat. |
|
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Roxi, draga de tine, prin ce ai trecut! Imi pare rau... Mult succes in continuare! Ingerash, felicitari!!! |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Roxy,numai bine! |
|
|
|
|