Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ingerash imi pare atat de rau ...  cute_babies_of_mine numai pe asta ma bazez si eu...
PS: se vede a doua liniuta in celalt test???? eu una o vad ... poate mi se pare.
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| roxi la mine abia se vedea liniuta, la eco nu s-a vazut nimic la 5 sapt, eco vaginal mi-a facut si mie atunci la 5 sapt la fel am sangerat si eu un pic dupa el. capul sus si la mine a fost exact la fel ca la tine si uite ca acum am printisorul langa mine, fi si tu mai optimista , i-a tratamentul si stai in pat cat mai mult , nu te obosi, peste 8 luni vom intra la jurnalul tau sa iti admiram comoara.
ps - la mine nu se vedea nici macar atat de bine liniuta , trebuia sa ti testul inclinat la lumina puternica sa vezi linia, si eu eram convinsa ca sunt. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu o vad foarte stearsa, dar SE VEDE...banuiesc ca zoomul la maxim atat a putut. Hai alunga stresul si gandurile, lasa loc numai bucuriei ca ai 2 liniute, adica un bb la bord!
Edit: Si sa vin si eu cu intrebarea mea care ma roade rau de tot: am avut ovulation pe 1 nov (testat mucus si crampe care ma anunta clar ca se intampla dezlipirea ovulului). Ieri am avut iar niste crampe jenante tare, care m-au dus cu gandul ca daca nu mi-o ia razna iar CM, poate-oi fi gravida si asta o fi ziua implantarii! Asta ca am citit ca dupa 7-10 zile de la conceptie s-ar produce implantarea, moment cand crampele pot aparea iar si, dupa ce am socotit putin, rezulta ca e posibil. Menstruatia nu mi-a venit, crampele m-au lasat, azi sunt bine-merci. Voi ce ziceti, se poate sa se fi intamplat ceva mic cu numele de bebe la mine? Care aveti experienta cu calcule, testare, urmarire ovulatie si ati ramas gravide, va mai amintiti la voi cum a fost? Pentru un test ar mai trebui sa astept o saptamana. |
|

| sweet angel ce mult mi-ar place sa te urmez...Doamne ajuta acum m-am mai calmat un pic... m-am speriat ptr ca am sangerat un pic si nu s-a vazut sarcina la eco... dar vorba fetelor nu aparea a doua liniuta la doua teste asa din senin... ma batea gandul sa-mi sterg tikerul dar mai astept sa vedem ce se va intampla ... delfinasa am facut poza cu tel atat poate el ... dar la mine se vede destul de bine... acum ma ingrijoreaza decat sangerarea si ca nu s-a vazut bebe... cand am sa ma mai duc la dr ma duc cu testele ca poate saraca ma crede paranoica |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxy,stai cat mai relaxata,nu te mai stresa |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Roxy,la inceputul sarcinii cu Alexandra,chiar dupa ce mi-am facut si eu testul am inceput sa sangerez,dar nu asa,o pata-doua ci sange rosu aprins,m-am dus plangand la urgente,chiar nu vroiam sa pierd sarcina...la eco abia daca se vedea sacul embrionar,la vreo 4-5 zile dupa a aparut si inima fetei. eu zic sa mai astepti cateva zile,stiu cat de greu iti e sa stai calma,nu ai cum sa nu-ti pui intrebari,dar macar incearca sa te linistesti,ok? tin pumnii ca la urmatorul eco sa-ti vezi inimioara mica |
|

| Mela multumesc de maine intr-o saptamna ma duc iar la dr sper sa fie bine atunci... iti multumesc ca mi-ai povestit intamplarea ta... m-ai linistit mult ingerash |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| roxi eu am fost la eco la 4 sapt dar tot asa dr nu a vrut sa se pronunte pt ca nu stia dc sarcina e in evolutie sau nu. nu se vedea inimioara. mi-a dat tratam cu arefam si m'a pus sa repet a 2 a zi Beta HCG.peste 10 zile m-a chemat iar la eco (numa intravaginal) si batea o inimioara micutza care imi incanta auzul. ai incredere in instinctele tale. ele nu te mint. sunt alaturi de tine |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Roxy,incearca sa nu mai gandesti negativ.Fii optimista ca sigur e sarcina,iar daca te agiti si plangi si te stresezi prea mult iti poate face rau. Ai incredere in DD si te va ajuta sa depasesti aceste momente ,asa cum te-a ajutat sa ramai si insarcinata. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Roxxy eu ce pot sa-ti spun imi pare rau prin ce treci dar sunt 99% k e bebe ,capu'sus ,stai cumintica acolo in pat si nu mai fi stresata,mai asteptam vesti ,te pup si ai grija de tine si gandeste pozitiv!!!!O sa vezi ca DD te va ajuta si o sa fie totul bine!!! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Roxy,iubita,uite de aia ti-am zis eu pe PM ca nu merg la dr pana la 6-7 sapt....nu prea are ce vedea...si daca a fost si ovulatie tarzie,te stresezi degeaba.2 teste pozitive nu aveau cum sa-ti iasa DECAT daca esti gravida.Eu am patit cu testele de la Barza sa se vada a doua liniuta ffff slab si nu eram gravida,dar repetand cu alt test,iesea CLAR neg...capul sus ai sa vezi ca o sa fie totul bine.Nervi de otel si muuuulta rabdare Delfinasa,sper sa se lase cu 2 liniute si la tine Eu mi-am cam dat seama ca as putea fi gravida luna asta: sanii nu m-au durut la fel de tare ca de obicei..crampe pre-menstr. nimic...temperatura corporala a crescut la 37,2(ceea ce e anormal pt mine chiar si la ovulatie cand am 36,9)...si am mai avut o scurgere care s-a mentinut si dupa ovulatie.Cam asta a fost ciudat la mine luna asta..de aici si banuiala mea,de mi-am facut testul inainte sa-mi intarzie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Roxi ,stai linistita si urmeaza tratamentul medicului.Am auzit de o fata careia i-a venit menstruatia peste sarcina in prima luna.Si-a dat seama ca era gravida cand avea mai mult de 2 luni de sarcina.Poate si la tine e la fel.Iti tin pumnii sa fie totul bine. Delfinasa poate urmezi tu sa ocupi un loc la gravidute. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Roxy....multa sanatate si nu lasa stresul sa te doboare capul sus si va fi totul bine..stiu ca ai asteptat aceasta sarcina mult timp..si dejamagirile din trecut nu iti dau pace...dar cu siguranta va fi totul bine...noi toate ne rugam Domnului pentru tine si tu ar trebui sa te calmezi..caci acum raspunzi nu numai de sanatatea ta,dar si de cea a puisorului care il porti sub inimioara.... si cu siguranta este acolo(doar ao doua teste cu 2 liniuti)dar daca nu esti asa de sigura mai fa unul..dar cu siguranta vei avea 2 liniuti..doar trebuie sa crezi si sa te rogi Domnului Noi suntem cu tine |
|

| incerc sa fiu puternica sa lupt... dar cum cand nu mi se da macar o sansa... am doua teste cu doua liniute ... ei si??? I-ar a inceput sa-mi curga sange si cred ca de data aceasta nu se va mai opri....nu stiu... caut o raspunsuri si nu le gasesc... nu inteleg ce s-a intamplat ... sper si voi spera pana la sfanrit dar incerc sa fiu realista si sa nu-mi dau prea multe aripi ptr ca atunci cand imi voi dea seama ca e un vis... voi cadea si v-a fi foarte rau.... incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ca poate bebe e bine si lupta cu mine.... ma gandesc la toate posibilitatile... Astazi mi-a fost tare tare tare tare rau.... in sensul ca eram ametita nu ma puteam tine pe picioare... am luat un calciu si mi-am revenit... niciodata nu am patit asa ceva... o colega mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la sarcina ptr ca eu si asa aveam lipsa de calciu deci acum a scazut calciu si mai mult...sunt tare tare ingrijorata ptr curgerea de sange.]
Am cautat si am cautat pe net pana am gasit ceva care m-a uimit... unele fete povestesc ca daca nu ai dureri de burta si sangele e clar fara cheaguri si daca nu e de culoare inchisa poate sa nu afecteze sarcina... Mi-a mai venit inima la loc.... mai ales ca culoarea sfarcurilor mi s-a inchis la culoare exact ca daca trecuta |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Roxy ieri cand am citit vestea cea buna mi-au dat lacrimile de bucurie! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun! Eu iti tzin pumnii sa fie bine si bebe mic sa ajunga sanatos in brate la mami si tati lui! Roaga-te la Doamne-Doamne si o sa vezi ca va fii bine! Iar ca sa fii tu sigura mai ia-ti un test! Pupici si multa sanatate! |
|
|