Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Roxxy felicitari sarcina usoara |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Roxy,doamne D-zeule iti multumesc ca mai ajutat sa ies cu bine din acest contract si inca inainte de termen! Roxyyyyyyyyy ce sa-ti spun sunt cea mai fericita pentru tine nici nu stii ce emotii am dar crede-ma ca trebuia sa ajungem si clipa asta si sa scapam de tine ca aspirata ,hai la burtici si preda stafeta altei fete si sa te aud ca te plangi ca iti este rau ca direct la tine vin.Roxy ,iubita mea sarcina usoara ,nu te ingrijora de nimic ,scurgerea asta este ceva normal si eu am avut-o si la inceput si poate aparea si pe parcursul sarcinei ,nu te stresa si doamne ajuta in continuare!
Si inca ceva vezi ca am mana buna! (de a avea urmasii ,acuma cred ca dupa ce nasc vreau sa-i dau locul lui Delfineasa ,fiindca tare o vreau burtica!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Roxyyyyy Nu-mi vine sa cred!!!!!!!!Sunt asa de fericita pentru tine.....Stiu de cat timp iti doresti sa ti se intample minunea Sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa nasti un bebe(sau 2 )sanatos!!!Sincera sa fiu,am avut eu un sentiment ca vei merge cu mine luna asta la gravidute Cu ajutorul lui Dumnezeu vom naste cam in aceeasi perioada |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Roxxyyyyyyy, ce bucurieeeee   ! Esti burticaaaa ! De cum am deschis compu azi, direct aici sa vad daca pui liniutele! Se vad foarte bine in poza si daca incepi sa ai si alte siptomuri, nu mai incape indoiala: e bebeeeeeeeee! :601: :601: :601: Felicitari si sarcina usoara cu bb sanatos tun!  Stiu cat de mult ti-ai dorit burtica si uite ca a veniiiiiiit! :923: :923: :923: :923: :923: :923: :923:
Shirel, multumesc ca te gandesti la predarea stafetei si la mine, luna viitoare poate, ca luna asta slabe sanse, am cam ratat ziua . |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Roxyyyyyyyyyyyyyyyyy.......felicitari din suflet. ma bucur pt tine. sa ai o sarcina usoara si cu cat mai putine situatii neplacute |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| M-ati facut sa-mi dea lacrimile .... va multumesc tuturor alexandrabogdan delfinasa te astept si pe tine cu cele doua liniute Alyna m-am bucurat tare mult ptr tine cand ai plecat la gravidute chiar imi doream sa mergem impreuna ... si iata ca asa este... Imi doresc tare sa ne vedem impreunacu puii nostri in brate shirel cand m-am apucat sa scriu pe forum la tine m-am gandit. ... de joi imi e cam rau .. dar daca asta e contractul trebuie respectat abiand Mela la burtici s-au cam rarit randurile pe la burtici si era pacat sa ramanem fara fete pe acolo |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxy,felicitari! Sarcina usoara,fara nici o grija sincer mie mie frica de scurgere maro mai ales ce a urmat la mine |
|

| ingerash si mie de asta imi e teama dar sa sti ca am observat ca nu-mi curge mereu de exemplu azi mi-a curs decat dimineata... cand am venit mi-am luat partilele si am luat si un no-spa... acum nu mai e nimic... ma simt mereu uda si imi e teama sa nu mai curga ceva si merg des la toaleta dar n-a mai fost nimic ... oricum maine merg la dr sa vedem ce zide dr... mai ales ca am un trecut cam negru
Ps: tare mult mi-am dorit sa am si eu un tiker cu burtica .... sper sa ramana acolo pana voi naste bebelu sau bebelusa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Waw...Roxy,ce veste bunnnnaaaa Fuguta repede la dr si sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Rooooooooooxyyyyyyyyyy,felicitari! Ma bucur din suflet pentru tine.DD sa va aiba in paza,sa ai o sarcina usoara,bebe sanatos, jucaus si sa te bucuri de fiecare moment . |
|

| Katrina; raly; |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| roxy cat sunt de happy pt tine, in sfarsit s-a intamplat minunea. primul gand cand am citit ca esti burtica a fost sa mergi cat mai repede la dr. si mie mi-a curs la inceput ceva si ma simteam tot timpul uda , dupa ce am luat progesteron a fost mai bine. felicitari |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxxy tikerul va ramane acolo ai sa vezi pana vine bebe pe lume!!! astept numai vesti bune maine de la doctor! |
|

| sweet angel oare se vede ceva la eco??? Macar daca nu se vede sa-mi dea ceva ptr mentinerea sarcinii... imi e tare teama Anabella mereu sti sa vi cu cate o vorba buna |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai Roxxy nu te mai gandi cu teama,ca ce va fi ,ca cum va fi si mai bine roaga-te ca Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine si sa ti bebele in brate,nu stiu daca o stare de neliniste te poate ajuta la ceva,ba din contra mai rau iti face atat tie si sarcinii!! hai capul sus si fi linistita" |
|
|