Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La mine s-a pozitivat cu 2 zile inainte, asa ca ... Roxy, hai cu testul! Iti tinem pumnii stransi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxxy |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Felicitari Alyna Roxi,cum esti azi?Iti doresc sa vezi dublu |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Alyna felicitari, sarcina usoara iti doresc
Roxxy iti place suspansul |
|

| Roxxyyyyyyyyyyyyyyy |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ......... NU-MI VINE SA CRED!!!!!!! nu-i asa ca vad bine???
Tremur toata si inca nu cred ca e adevarat..... ... cat de mult ne-am dorit .... Sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa il tin in brate
roxy_oxxy attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Roxy, felicitari din inima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vezi bine, draga mea! Esti oficial burtica! Urmeaza 9 luni de rasfat asezonat cu greturi, lovituri de picioruse si contorsionari, apoi o viata de implinire! Fuguta la doctor, sa te ia in evidenta, sa iti dea vitamine si asa mai departe! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari! Ce emotii am !Roxi felicitari ! |
|

| oanamaria; cute_babies_of_mine... sunt sigura ca banuiti cat de emotionata sunt.... am vb cu dr ptr ca ... imi cam curge unori ceva maro ... si maine ma duc la control... in rest nu ma doare nimic... doar ca imi e tare tare rau |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxy si mie imi era greata din primele zile asta m-a si determinat sa-mi fac testul de sarcina atunci.Mergi la medic sa vezi ce si cum. |
|

| Roxxy ti-am spus ca daca te-ai visat cu burtica esti!!!!!!!!!!!!! vai ce ma bucur pentru tine,doamne am emotii!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Roxxxyyyyyyy in sfarsit .Ma bucur tare mult pentru tine,esti o aspiranta veterana a forumului si stiu ca-ti doresti enorm acest bebeu poate si de-asta ma bucur mult plus ca nu te-ai dat batuta niciodata.Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe frumos , sanatos si la termen.  |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Roxiiiiiiiiiiiii, felicitari! Vreau sa imi promiti ca vei sta cumintica, nu te vei stresa de nimic si nu vei face eforturi fizice deloc. Pamantul tot se invarte si daca 9 luni tu vei fi foarte pasiva la toti si la tot! Imi doresc atat de mult sa te vad cu bebe in brate! |
|

| madanuta; Ely; Anabella va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Roxy,ma bucur mult,da mult de tot pentru tine felicitari ,sarcina usoara,fara nici cea mai mica problema Doamne ajuta! |
|
|