Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Alyna felicitari draga mea si sarcina usoara!
Roxy asteptam vesti bune si de la tine asa ca hai cu testul |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Alyna,ma bucur mult pentru tine.sper sa ai o sarcina usoara,sa ajungi la termen si de ce nu?sa fie o fetita...
roxy,sa vii cu vesti bune |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Alyna felicitari burticutzo!!!! Sarcian usoara!!!
Roxxy ,2 liniutze iti doresc |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alyna, felicitari din inima! Ma bucur foarte tare pentru tine si pentru bebe2! Sarcina usoara, usoara si fii cat mai optimista si increzatoare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxi cum esti??? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| eu sunt Ok.... dar imi e teama sa fac testul .... am fot de prea multe ori dezamagita incat parca ma si vad cu testul cu o liniutza
Ps: acum doua seri am visat ca eram gravida ... ce mi-ar place sa fie asa |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Oooo, inca o graviduta!!! Alyna, felicitari si sarcina usoara! Roxy, eu n-as sta nici 5 min sa ma gandesc! O zi daca imi intarzie, fac test imediat! Mie nu imi plac starile incerte. Cu cat stai mai mult, cu atat esti mai stresata. Parerea mea! |
|

| Roxi daca ai visat insemna ca esti,hai fa testul |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Anabella.. parca ma vad cu testul in mana cu o liniuta nu stiu de ce sunt asa pesimista .... poate imi voi face mai mult curaj maine vreau sa fie bine.... madanuta nu stiu daca mi-am dorit ceva mai mult pe lumea acsta decat un bebe si eu abia astept sa stiu daca e ceva... dar mereu ma gandesc ca poate e mai bine sa astept ca sa apara rezultatul corect |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Roxy,ce e azi ,ce e maine ?Fa testul si gata. |
|

| Hai Roxi fa-l azi,vorba Katrinei ce e azi ce e maine!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Roxy,iubita hai mami cu testul ce crezi tu ca eu ma rog asa degeaba pentru tine ,plus ca trebuie sa respect si contractul. Doamne ajuta sa fie cu ochisorii ca sa putem sarbatorii in sfarsit!
Alyna,doamne cat ma bucur pentru tine si sa vezi ca de data asta va fi bine ,D-zeu este cu tine vezi si tu prea bine!Sarcina usoara si nu lasa gandurile negre sa te copleseasca,uite ca un nou suflet vine spre tine! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor,va multumesc din suflet pentru incurajari si cuvintele frumoase Roxy,ne tii pe jar....iti tin pumnii Curaj si fa testul.La mine, si la sarcina asta si la cealalta,testul s-a pozitivat din ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| roxi ma alatur galeriei. hai indura-te si fa testul. la mine s-a pozitivat cu o zi inainte asa ca.....capul sus si mana pe test |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Roxxy dimineata te asteptam cu testul da?Curaj |
|
|