Clubul aspirantelor - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Saturday, November 6, 2010 1:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Alyna felicitari draga mea si sarcina usoara!yes yes yes

Roxy asteptam vesti bune si de la tine asa ca hai cu testulmajoreta majoreta majoreta
Fluturas
Scris: Saturday, November 6, 2010 4:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Alyna,ma bucur mult pentru tine.sper sa ai o sarcina usoara,sa ajungi la termen si de ce nu?sa fie o fetita...yes yes

roxy,sa vii cu vesti bunemajoreta majoreta majoreta majoreta
KRYS85
Scris: Saturday, November 6, 2010 9:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Alynayes yes yes yes felicitari burticutzo!!!!yes yes yes computerlove computerlove computerlove Sarcian usoara!!!

Roxxy ,2 liniutze iti dorescmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Anelise
Scris: Sunday, November 7, 2010 4:57 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alyna, felicitari din inima! computerlove Ma bucur foarte tare pentru tine si pentru bebe2! Sarcina usoara, usoara si fii cat mai optimista si increzatoare! pupici angel
Ana
Scris: Sunday, November 7, 2010 8:31 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Roxi cum esti???majoreta
roxy_oxxy
Scris: Sunday, November 7, 2010 10:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
eu sunt Ok.... dar plans plans plans plans plans imi e teama sa fac testulplans plans plans .... am fot de prea multe ori dezamagita incat parca ma si vad cu testul cu o liniutzauff uff uff

Ps: acum doua seri am visat ca eram gravidahearts ... ce mi-ar place sa fie asa
madanuta
Scris: Sunday, November 7, 2010 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Oooo, inca o graviduta!!! Alyna, felicitari si sarcina usoara!computerlove
Roxy, eu n-as sta nici 5 min sa ma gandesc! O zi daca imi intarzie, fac test imediat! Mie nu imi plac starile incerte. Cu cat stai mai mult, cu atat esti mai stresata. Parerea mea!pupici pupici pupici
Ana
Scris: Sunday, November 7, 2010 11:22 AM
Nivel

roxy_oxxy wrote:
eu sunt Ok.... dar plans plans plans plans plans imi e teama sa fac testulplans plans plans .... am fot de prea multe ori dezamagita incat parca ma si vad cu testul cu o liniutzauff uff uff

Ps: acum doua seri am visat ca eram gravidahearts ... ce mi-ar place sa fie asa
Roxi daca ai visat insemna ca esti,hai fa testulmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
roxy_oxxy
Scris: Sunday, November 7, 2010 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Anabella.. parca ma vad cu testul in mana cu o liniuta nu stiu de ce sunt asa pesimistauff uff .... poate imi voi face mai mult curaj maine vreau sa fie bine....
madanuta nu stiu daca mi-am dorit ceva mai mult pe lumea acsta decat un bebe si eu abia astept sa stiu daca e ceva... dar mereu ma gandesc ca poate e mai bine sa astept ca sa apara rezultatul corect
Katrina
Scris: Sunday, November 7, 2010 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Roxy,ce e azi ,ce e maine ?Fa testul si gata.computerlove majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Sunday, November 7, 2010 12:43 PM
Nivel

Hai Roxi fa-l azi,vorba Katrinei ce e azi ce e maine!!hainoroc
shirel
Scris: Sunday, November 7, 2010 1:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Roxy,iubita hai mami cu testul ce crezi tu ca eu ma rog asa degeaba pentru tine ,plus ca trebuie sa respect si contractul.ras sic Doamne ajuta sa fie cu ochisorii ca sa putem sarbatorii in sfarsit!majoreta majoreta majoreta

Alyna,doamne cat ma bucur pentru tine si sa vezi ca de data asta va fi bine ,D-zeu este cu tine vezi si tu prea bine!Sarcina usoara si nu lasa gandurile negre sa te copleseasca,uite ca un nou suflet vine spre tine! pupici pupici iloveyou iloveyou
Alyna
Scris: Sunday, November 7, 2010 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Fetelor,va multumesc din suflet pentru incurajari si cuvintele frumoasecomputerlove computerlove computerlove computerlove
Roxy,ne tii pe jar....iti tin pumniimajoreta majoreta majoreta Curaj si fa testul.La mine, si la sarcina asta si la cealalta,testul s-a pozitivat din ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia.
alexandrabogdan
Scris: Sunday, November 7, 2010 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
roxi ma alatur galeriei. hai indura-te si fa testul. la mine s-a pozitivat cu o zi inainte asa ca.....capul sus si mana pe test
KRYS85
Scris: Sunday, November 7, 2010 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Roxxy dimineata te asteptam cu testul da?Curajmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.