Clubul aspirantelor - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Tuesday, November 30, 2010 3:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Roxy,totul in viatza noastra necesita rabdare ,sunt foarte multe perechi care dupa 5 ani de casnicie de abia au reusit sa faca un copil cu mult efort si pe urma au facut vreo 4 unul dupa altul.Nu trebuie niciodata sa-ti pierzi nadejdea sau rabdarea ,va veni si bebe la timpul potrivit cand nici nu te astepti ai sa vezi.Deocamdata este foarte bine ca ai inceput sa faci din nou toate analizele ,fa cat si tu cat si sotul tau.el si-a facut analizele ?Ce rezultate a avut fiindca aici depinde de amandoi ,plus este foarte bine ca mergeti si la naturalist care poate si el sa va ajute in tratament.
Plus ca trebuie sa te linistesti cu plansul ,stresul si toate paniciile in care intri sau traiesti nu duc decat la rezultate negative si nu au nici un folos!

Succes,hai ca esti pe aproape eu trebuie numaidecat in ianuarie sa-ti predau stafeta!sic ras
sweet angel
Scris: Tuesday, November 30, 2010 5:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
roxi eu sper sa te ajute dumnezeu sa ai bebelul tau cat mai curand.
te inteleg cum te simti ca eu am incercat vreo 3 luni si deja eram descurajata. nu iti pierde speranta.pupici
roxy_oxxy
Scris: Tuesday, November 30, 2010 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
shirel sotul si-a facut analize si e totul bine... la mine a fost chestia cu ovarele polichistice.... in rest totul e ok... toate analizele pe care le-am facut au iesit bine... adica: Chlamydia; Mycoplasma; Ureaplasma; toxoplasmoza; rubella; HLG; VSH; PCR; VDRL; HIV; AG HBS; AG HCV; BIOCHIMIE;
Lia sa dea Dumnezeu sa apara si la noi minunea ca nu mai rezistplans plans

Intrebare ce marime trebuie sa aiba ovarele?? Ca nu gasesc pe nicaieri.
shirel
Scris: Tuesday, November 30, 2010 7:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Marimea ovarelor obisnuita la o femeie in perioada ovulatiei este dupa cate imi aduc aminte 1.5x2.5x4 .Tu ce marime ai sti?
lili76
Scris: Wednesday, December 1, 2010 7:34 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ROXY DOAMNE AJUTAangel angel angel,si eu sunt dezamagita,ieri au venit urati dupa34zile,ma gandeam ca nu o sa vina si deja ma visam cu burtica ,dar nu a fost sa fie,visul mi sa naruit inca odata,ce sa facem mergem inainte cu speranta ca va veni si momentul,pupici pupici pupici aaa fa si hister sa vezi si tomepe,pt k eu la fel am patit toate analizele erau ok,si a urmat hister si am descoperit pb trompelor infundate
ankcta
Scris: Wednesday, December 1, 2010 4:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/20/2009
Alyna felicitari. Sa ai o sarcina usoara si frumoasa.
Roxy imi pare rau pt voi, dar capul sus luna viitoare va fi bine
ankcta
Scris: Thursday, December 2, 2010 1:08 PM
Nivel

Buna dragutele.
Sa aveti o zi minunata astazi!
nadea
Scris: Thursday, December 2, 2010 1:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
ankcta wrote:
Buna dragutele.
Sa aveti o zi minunata astazi!

multumim...eu la fel dores o zi buna si cu succesecomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove love love love love iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
bulinutza
Scris: Thursday, December 2, 2010 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Roxy, imi pare tare, tare rau pt tot...sorry sorry sorry
Iti tin pumnii in continuare...Succes cu analizele!

Lili, bine ai venit in randul aspirantelor si multa bafta!!! Daca iti doresti mult de tot un bebe, eu zic sa incerci TOATE variantele si fara sa te gandesti la statististici! Minuni se intampla!!! TREBUIE doar sa CREZI!!!

lili76
Scris: Sunday, December 5, 2010 11:25 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna Bulinuta,da ne dorim ffffff...... mult bebe,cred k am sa incerc varianta cu insamantarea artificiala,tre sa discut cu dr sa vedem cum vom proceda,DOAMNE AJUTA,POATE ANUL VIITOR VOI TRECE PE LISTA MAMICILOR:uff
ankcta
Scris: Wednesday, December 8, 2010 1:52 PM
Nivel

Sa dea Domnul sa ti se indeplineask dorinta!
Dar de cand incerci de ai ajuns la concluzia inseminarii artificiale!? Sau ai alte probleme?
Miri
Scris: Wednesday, December 8, 2010 3:34 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Doresc tuturor aspirantelor mult succes, sanatate si mai ales....rabdare!angel angel
nadea
Scris: Friday, December 10, 2010 8:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Salut la toate..nustiu pot sa spun si eu ca vin cu o noutate..cit e de adevarata inca nustiu..asa sa incep de la inceput,azi sunt in a 12 zi de intirziere a cm..daca pot spune asa pentru ca cu 2 zile in urma am avut niste scurgeri maronii dar numai vreo 2-3 picaturi de culoare foarte inchisa si era deja inspre seara,asa ca am hotarit ca e inceputul cm..dar de dimineata cind ma-am sculat nimic tot doar citeva picaturi de o culoare foarte inchisa ceea ce nu am avut niciodata..asa ca am intrat pe net si am catat ce poate asta insemna..si am gasit ca poate fi asa numitul cm peste sarcina....asa ca in dimineata asta am luat testul in dinti si ce credeti..a 2 liniuta era putin vizibila dar era acolo(va arat si voua sa vedem ce ziceti voi..poate mi se pare si imi joaca imaginatia:018:) asa ca nustiu fetelor poate s-a intimplat si la mine minunea...oare Domnul mi-a facut un cadou de creciuangel pupici pupici pupici pupici pupici

nadea attached the following image(s):
imagine011.jpg

Anelise
Scris: Friday, December 10, 2010 8:26 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nadea, aia nu-i liniutza putin vizibila, e cat se poate de vizibila, parerea mea! yes Asadar ... felicitari!!! computerlove Eu cred ca e bebe!!! yes Fugi la medic sa iti confirme si sa ne tii la curent! coeur Multi pupici! pupici pupici pupici
mirela74chris
Scris: Friday, December 10, 2010 8:35 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
NAdea felicitari!dance Ce mos darnic!Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara!computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.