|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| 'neata! Roxy, Liz, Abiand imi pare rau ca n-a fost sa fie! Delfinasa in tine ne punem sperantele Nadea multa bafta la bebe Eu lucrez cu simt de raspundere la proiect si sper sa fie bine! Acum 2 saptamani mi-am convins sotul sa incercam non stop ca pana acum faceam doar o data o incercare si daca era sa fie castigatoare ... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Roxinthya multa bafta si tie....si sper ca munca voastra sa aiba de curind rezultate |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2010 Mesaje: 30
| Roxinthya multa bafta,sa se lasa cu ochisori. Da fetelor,asa este,poate ca si din cauza stresului imi intarzie. Maine am programare la control,sa vedem ce spune dr,este o dereglare sau testele se inseala . Tineti-mi pumnii pt maine ; am sa va dau de stire ce si cum. Mult mult spor la toate aspirantele |

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Roxinthya, mult succes si spor la lucru!!! Rally Raluka, sa ne spui ce ai facut la doctor! Eu, la ovulatie, si omul imi vine spre dimineata... |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oanamaria, multumim de sesizare...da' ia zi tu pe cand in listutza? Sau te invarti cu un secret misterios de secretos pe aici si treci direct la burtici ? Roxi, antrenament placut cu rezultat cu ochisori ! Da' ce cauti pe aici, ia du-te vezi ce face sotul tau...pai se poate sa se odihneasca tocmai acum in toiul lucrarilor ? Madanuta, dimineata virilitatea atinge cote maxime...aveti treaba serioasa dupa ce pleaca Cristina la scoala . Succes! Nadea, tu pe unde te situezi?...Roxi si Madanuta sunt in zona laboratorului de minuni, eu am trecut de ea si ma invart prin zona crepusculara, sa vedem daca gasesc iesirea spre zona roz si bleu de data asta... Rallyk, asteptam vestile de la doctor! Ce am observat mai deosebit la mine, e ca de vreo 2 zile am mucusul mai abundent, parca nu are textura cu care m-am obisnuit inainte de menstruatie, aaa si un firicel minuscul de sange acum 2 zile, nu stiu de ce a aparut asa din senin . Nici un alt simptom. Maine s-ar implini sorocul, dar cum e dereglat, tot ce se poate sa vad rosu-n fatza ochilor in orice moment. Da Doamne sa NU mai vinaaaaaa ! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Delfinasa....Rally...tin pentru voi pumniii!!!! Eu am trecut deja de zona laboratorului de minuni,sunt deacum la sfirsit cam peste 8 zile ar trebui sa se inceapa cm...vom vedea poate nu va mai veni |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Rally cum e testul? Delfinasa , Nadea tinem pumnii stransi sa nu vina uratii |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Delfinasa am emotii pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori! Madanuta, Liz, Rally, Nadea, Abiand - Fetelor trebuie sa fim optimiste - macar ne alegem cu procesul tehnologic care e destul de placut zic eu Chiar Oana , nu cumva vrei sa te treci si tu pe listutza? - ai observat ca Stefanelul tau e mai mic decat Maria mea cu o luna si o zi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Delfinasa, iti tinem pumnii stransi! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| delfineasa |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Thanks, girls . Vi s-a intamplat sa va iasa vreodata testul invalid? Nu am mai putut sa ma abtin din cauza acestei secretii deosebite si azi-dimineata mi-am facut un test...nu mi s-a intamplat niciodata sa nu se coloreze nici o liniuta, a ramas alb-alb!  Azi ma duc sa iau alt test si maine dimineata va spun daca am vazut dublu :bowing: :bowing: :bowing:. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Delfinasa maine iti garantez ca ne zici ca e dublu ...trebuie |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Delfinasa tinem si noi pumnii |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Delfinasa sa fie cu ochisori!Tin pumnii! Fetelor va asteptam cu teste pozitive! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Delfinasa |
|
|