Profil: Clover
Despre
Utilizator: Clover
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 20, 2023
Ultima vizita: Thursday, October 24, 2024 10:47 AM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, November 20, 2023 9:39 AM
Nicaieri88 wrote:
Fetelor, e pozitiv!! Nu imi vine sa cred. coeur coeur

76.8 e valoarea.

Sper sa fie bine de aici incolo.
Sincer, nu ma asteptam

Felicitaari !! coeur

Postat: Monday, November 13, 2023 8:16 PM
Eu nu am experienta anterioara dar zic sa ai incredere, mult noroc!
Eu tot la Embryos fac apropo, la Anghelescu, sper sa fie ok si ea. Azi am inceput si eu stimularea, ce-o fi o fi Hands

Postat: Sunday, November 12, 2023 5:20 PM
Nicaieri88 wrote:

Doamne ajuta! Angel

Mie mi l-a bagat in ziua 5, n-am mai auzit pana acum, ai facut analize hormonale inainte?

Am facut tot felul de analize pentru ca erau necesare la "dosar" dar hormonale recent nu am facut..

Asa am citit si eu, ziua 5-6 si m-am gandit sa intreb totusi, poate e ceva, un protocol diferit? Nu mi-au zis nici un motiv, nici o explicatie, nimic, efectiv o poza cu reteta si un link catre video ul cu instructiuni pentru administrare.

Pot sa te (va) intreb cu ce dr faci (faceti) fiv ul? Incep sa imi fac putin griji deja ca incep cu stangul uff

Postat: Sunday, November 12, 2023 12:25 PM
Nicaieri88 wrote:

Doamne ajuta, sa fie! Cheek Kiss
Am emotii mari, ieri nu mi-a venit sa cred ca avem ce transfera.
Ar fi minunat coeur

Super, sa fie lipicios bine! newclap

Am si eu o intrebare, am anuntat ieri prima zi a ciclului, si mi s-a dat reteta sa fac azi un Orgalutran si apoi sa ne auzim maine (sper, comunicarea cu asistenta mi se pare cam greoaie, parca mereu trag de ea).

Ati mai auzit protocol inceput asa, cu inhibare de ovulatie? Mi s-a parut putin ciudat, in protocoalele vazute era prescris abia in ziua 5-6.

Postat: Wednesday, November 1, 2023 11:31 AM
Nicaieri88 wrote:

Sper sa fie ok, maine merg iar la control si o sa aflu si cand am punctia.
Daca totul merge ok(sper), se poate face transfer si luna aceasta, nu?

Eu zic ca da, si la mine planul e de transfer fresh. Inteleg ca singura problema este sa nu se ajunga la hiperstimulare dar avand mai putini foliculi nu stiu daca e cazul.

Putin ciudate valorile, 21 de foliculi dar amh 1.27, pare ca ar fi trebuit sa fie mai mare amh dar cine mai stie. Mie mi-au numarat doar 9 foliculi in total, dar AMH e 1.7 ceee
Poate e si o luna mai proasta, din cate am inteles de la dr, pot fi si luni mai bune, cu ceva mai multi foliculi.

Multa bafta, sa creasca toti si sa se fertilizeze!

O curiozitate am, cate ecografii ai facut in perioada asta de stimulare? Cam la ce interval se fac?

Postat: Thursday, October 26, 2023 3:14 PM
Nimeni wrote:
[quote=Clover]Buna, new member here :)
Va urmaresc si eu de ceva timp "din umbra" dar acum tocmai ce am trimis dosarul FIV catre aprobare, asa ca e destul de oficial.

As vrea sa va intreb in cat timp dupa ce ati trimis dosarul ati primit inapoi un numar de inregistrare? Eu am trimis pe 29.09 si am primit doar un mail de confirmare ca l-au primit.[/quote

Buna și eu sunt noua pe aici, am depus și eu dosarul având ambele trompe infundate, tu ai primit nr de înregistrare? Eu l am depus dar am primit mail ca au depășit nr de 10000.

Buna, da, am primit un numar de inregistrare dar din pacate acelasi raspuns, ca am fi pe lista de asteptare. Prin urmare o sa mergem asa mai departe, in noiembrie daca va fi totul ok ar trebui sa incepem stimularea si noi.
Multa bafta tuturor, poate noiembrie e cu noroc majoreta

Postat: Wednesday, October 4, 2023 12:15 PM
Buna, new member here :)
Va urmaresc si eu de ceva timp "din umbra" dar acum tocmai ce am trimis dosarul FIV catre aprobare, asa ca e destul de oficial.

As vrea sa va intreb in cat timp dupa ce ati trimis dosarul ati primit inapoi un numar de inregistrare? Eu am trimis pe 29.09 si am primit doar un mail de confirmare ca l-au primit.