Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Pe mine ma fascineaza telenovela asta,viata in Maroc,felul cum sunt impodobite femeile,frumusetea lor,peisajele,religia,muzica,nu ma mai satur de ea.Incepe azi iar,daca bine am inteles si abia astept |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| L-am vazut, imi place
Actrita danseaza super
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Am vazut si eu mai de mult, mi-a placut. |
|

| Ingeras,mersi,am gasit si eu acum o gramada de dansuri,imi plac atat de mult,cred ca intr-o viata anterioara am locuit pe acolo
|
|

| carla wrote:Ingeras,mersi,am gasit si eu acum o gramada de dansuri,imi plac atat de mult,cred ca intr-o viata anterioara am locuit pe acolo
Si eu cred asta,imi place sa dansez din buric si sa ma joc cu esarfele,cearceafurile,sotulache o poate confirma :018: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mama il urmarea si era innebunita. Carla, zi-mi si mie de la ce ora si pe ce post? Ma bate gandul sa ma uit si eu pentru ca e altceva fata de celelalte seriale. |
|

| Liz,eu l-am vazut de 3 ori si abia astept sa inceapa iar,vezi aici ,incepe azi la 23.30,e cam tarziu,poate are si reluare |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| carla wrote:Liz,eu l-am vazut de 3 ori si abia astept sa inceapa iar,vezi aici ,incepe azi la 23.30,e cam tarziu,poate are si reluare
Saru'mana de informatie. Oricum ma culc abia pe la 1.00, deci nu e problema. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| L-am vazut,mi-a placut,o parte s-a derulat chiar in perioada cand eram in sesiune,noi fetele care invatam in grup de 4 si inca 2 baieti,ne opream sa facem pauza,numai ca sa vedem Clona. deci,va dati seama ca e super serialul daca i-a prins pana si pe ei
la reluari de obicei nu ma prea uit,parca nu mai au acelasi farmec ca prima data. |
|

| Atat l-am asteptat si ieri am dormit ca o cizma Am prins doar inceputul.Imi place cand povestesc despre religia lor,despre traditii,casatorie,... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Super serialul iar Giovanna Antonelli este o actrita frumoasa si talentata De cate ori au dat reluarea nu am reusit niciodata sa vad ultimul episod, bine ca-l mai dau poate de data asta apuc sa-l vizionez pana la capat |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ia ,ca va dau o lectie de dans cand vin in Romania si acum pot sa ma misc cum trebuie nu ca atunci cand eram burtica! Si citi prieteni marocani am! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Shirel, eu aduc sari-ul care se mai baga la dans din buric? |
|

|
Sa faci film sa vad si eu poate data viitoare dansam impreuna |
|

| Ingeras,Shirel voi aveti si par lung,puteti s-o imitati foarte bine pe Jade,dar vedeti ca ea a exersat 6 ore pe zi asa ca dati-i bataie Giovana Antonelli mi-e foarte draga.Acum am aflat ca a fost casatorita cu Murilo Benicio,partenerul sau din Clona |
|
|